Найкращі друзі жінок - діаманти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lanka, 14 Грудень 2007.

1. Maldiva

Maldiva New Member

Відповідь: Найкращі друзі жінок - діаманти?

маю діамантові перстені - їх чоловік подарував на деякі дати. але сказати, що я дуже ними захоплююсь - не скажу. напевно це правда, що не ми діаманти обираємо, а вони нас, і потрібно вміти їх правильно носити - тоді вони і приживуться. я більше захоплююсь золотом!

2. byrymm

byrymm New Member

Я взагалі не розумію як можна захоплюватись коштовностями. В мене того взагалі немає. Пам"ятаю у школі мої подруги понадівають купу золота та інших коштовностей на себе і чим більше тим вони вважались крутішими, навіть якщо кольца теліпались, а цепочки були до пупця (мамині). Навіть ті однокласники з небагатими статками, я б навіть сказала з малесенькими статками приходили до школи з чуть не на кожному пальці колечками. Для мене це було дивно. Вони займали гроші в сусідів чуть не кожного місяця, ну але коштовності вони теж дуже часто обновляли. Моя свекруха була 5років в Ізраїлі. І мабуть звідти перехопила це. І за ці роки вона стільки там накупляла коштовностей і вона ними так захоплюється, що я спершу дуже дивувалась, але потім зрозуміла - це хоббі. І от фраза "найкращі друзі жінок - діаманти" - це її. Ми коли йдем з нею по центрі Львова, коли вона до нас приїжає - ні один ювелірний магазин не залишиться без її уваги. Чого не скажу про себе - нудьга просто ходити по ювелірним..

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Це несмак, бо діаманти і купу золота вдягають не в школу і не на роботу:) переважно:)

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я байдужа до прикрас. Тим більше, до коштовних. Маю тільки одні маленькі золоті кульчики. Мала ще кілька пар, подарувала.
    Раніше любила срібні речі. А потім, раптом, як відрізало.

5. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата, хто розуміється на перлинках? як то мож відрізнити справжні? і чи є такі у Львіві, в ювелірках чи де...

6. zaderyshka

zaderyshka Member

маєте на увазі ті які самі виросли і ті які "виростили"? Так то відразу по ціні видно, справжні ідеально правильної форми значно дорожчі ніж штучновирощені. А по кольору чи формі навряд. І там, і там бувають різні.
    А так, потерти нігтем, або непомітно на зуб)) має бути шершавенька і відчуття наче пісочок дрібний. Або одну об одну можна потерти, справжні шершаві і будуть видавати характерний звук.

7. Rona

Rona Мама-йожик

маю на увазі - не пластмасові чи шкляні))
    а чого питаю, купила в Касабланці перлинки-"цвяшки" за 30 грн., думаю, та пластмаса мабуть... але мені сподобалось як виглядають на вухах і вирішила придивитись... почитати... і ось по тестах (шершавість, недосконалість форми, як відскакує від поверхні) виходить, що то таки перлинки, штучні звісно, але перлинки... я трохи здивована... за 2 перлинки 30 грн., то не мало?

8. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

А я полюбила прикраси, золото, діаманти... Багато не ношу, з постійного, що не знімаю - колечко маленьке, ланцюжок тоненький з підвіскою у вигляді дерева, 4 кульчика у вушках :) . Моя слабкість - маленьки підвісочки, маю їх багато : різні слоники, ведмежатко, машина і т.п.... Маю дуже гарний набір з топазами, яскраво блакитними, декілька років шукала "своє", а цей набір чоловік подарував на народження молодшого синочка. Ну і набір з діамантами, зараз шукаю до нього підвісочку.

9. mrochkizm

Мені милий купив намисто з річкових перлів і сережки з них же, то обійшлося десь біля 400 грн.
    Правда, ще треба протестити, чи то справді перли річкові і чи це адекватна ціна, бо купувалося поспіхом до плаття, то повірили продавцеві:)
    але виглядає дуже гарно.

10. Rona

Rona Мама-йожик

можете порахувати, скільки перлин? :connie_pull-pigtail *я не заспокоюсь* :d23:

11. mrochkizm

Разом є 50 :)

12. kati

kati Well-Known Member

справжні перлинки, якщо кинути на скельце, декілька раз підпригують-ніби пружинять.
    Нуі на зуб- мають спеціифічне покриття, але то шкода робити можна подряпати.

зустрічаються дуже рідко, і коштують дуже багато...

кульвовані перли якраз правильної форми, адже людина штучно вводить в молюск подразнювач-пісчинку правильної круглої форми

касабланка здається не продає коштовне каміння, там суто біжутерія

Останнє редагування: 23 Жовтень 2011
  13. Rona

Rona Мама-йожик

а Ви думає, я чо така здивована? і стрибають, і специфічно скриплять

14. kati

kati Well-Known Member

тоді мусите сходити до ювелірів( банально навіть в майстерню підійти) і нехай глянуть...а може якраз ви така везуча!

15. Sonne

Sonne Well-Known Member

немає чого дивуватися. Я в Шевченківському гаю купила була ланцюжок з закріпленими на ньому 8 перлинами теж за 30 грн. Як потім знаючі люди мене просвітили, перлини виявилися справжніми річковими. Той ланцюжок мені страшно подобався, але метал "під срібло" через рік частого носіння місцями втратив колір і виглядав вже неохайно, то віддала його донечкам бавитися. Вони поділили його на половину, тепер ляльки носять:)

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

нормально :)
    в далекому 2007 виходила заміж, то в мене було намисто з перлинок і браслетик. За намисто на веснісажі заплатила щось до 100 грн, за браслетик 30.
    Перлинки справжні, річкові

фурнітура вже вигляд втратила давно, але перлинки ані трішки не зминілись.

П.с. коли шукала оці перлинки, зоходила в ювелірки, та у магазини де продають напівкоштовне каміння, то такий самий наборчик коштував близько 300 грн тоді.

п.с.2. Зараз ношу кульчики-пусети, золото з перлинками, так там перлинки ідеально-правильної форми, ну і + саме золото, ну і ціна відповідна.

17. Rona

Rona Мама-йожик

я ото з вами тут балакаю за перлинки, підходить мій муж і з толком і розстановкою починає мені розповідати все про перли, бере мої кульчики і виносить вердихт, жи всьо гуд і я ще трошки переплатила :girl_haha:
    хто би мог падумать, що він навіть в тім знається :girl_in_dreams:

• Інформативно Інформативно x 1
  18. mrochkizm

А як перевірити, чи мої справжні?
    покидати на скло?

19. Rona

Rona Мама-йожик

20. mrochkizm