Найбезглуздіша річ, яку я купила (купив)...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 30 Травень 2008.

1. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Класна тема - так насміялася. Було б добре її реабілітувати. Отже, найбезглуздіша річ (її мені правда подарували) є такий дерев"яний ручний масажер. Жодного разу не користувалася і мабуть не буду. Треба його певно десь спихнути.

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Якщо я вас правильно зрозуміла про що саме ви- подаруйте діткам. Мій такими штуками грався на ура:girl_haha::girl_haha:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Вкладення:

4. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я сьогодні купила коробку цукерок заради коробки.:facepalm: Коробка така гарна залізна, а от цукерки бе:bad:.

• Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 1
  5. katerinavlasova

katerinavlasova New Member

Купила собі нещодавно пательню нову, керамічну, хоча готую у мультиварці))))

• Подобається Подобається x 2
  6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

класна машинка :)
    В мене подібний масажер є, пластиковий, типу восьминога. Синяки ставить на ура.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. arushka

arushka завжди досягаю мети

Колись здуру через телемагазин купила пристій для вищипування зайвих волосків на батарейках
    Кожну волосину треба було затиснути тією ф..ною, натискати при тому пальцем на кнІпочку і тримати так скількисьтам секунд, типу руйнується волосяна цибулина:d23:
    Ну брови - то було пів біди, а ноги уявили? Кожну. Волосину. Декілька секунд:wacko:
    Короче, парилась я з тим раза 2, потім витягнула батарейки і віддала дитині бавитись.
    Недавно той чудопристрій знайшовся в мами, знала б вона, скільки я за нього заплатила, ні за що не дала б викинути:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 10
    • мімімі мімімі x 1
  8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Хм, коли я побачила назву теми першою думкою був епілятор. Не можу сказати, що це зовсім безглузда покупка, але користуюсь ним дуууже рідко , бо процедура таки дуже болюча.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я коли вийшла заміж, "на зорі хазяйнування" могла купити щось типу пластмасового контейнера для яєць. Жодного разу не використала - ну якось не виходить мені так розпланувати покупку яєць, щоб його взяти :)....ще й типу на роботу чи що (як правило, все купувалося після роб. дня).

Ще з кухонного так прикупила електровафельницю а-ля під бельгійські вафлі (насправді не такі глибокі - виходило типу оладка :girl_crazy:) - не пішла вона мені, пахли вафлі омлетом :), з неї якось все ще й вилазило боками. Стоїть десь...

А колись везла з Австрії чохол на лижі-тире-сноуборд. При тому що власного авто нема, по електричці то тягати краще без чохла.... :) Треба продати.

Далі краще не згадувати :).

• Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  10. Для тих,хто в танку: звідки на батарейках волоски?

• Смішно Смішно x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  11. Gala

Gala Well-Known Member

Я теж пару раз перечитала поки в"їхала:girl_crazy:що малось на увазі про пристрій на батарейках

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

• Смішно Смішно x 15
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Моєму вже десь 4, але майже як новенький може разів 10 використовувався))
    --- дописи об"єднано, 16 Жовтень 2015 ---
    Ой насмішили, ніколи б не подумала, що мужчині до голови прийде така думка:girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  14. arushka

ггггг, перечитала сама себе, шойта я перепрацювалась сьогодні)))))
    мало бути * пристрій на батарейках*

нєеее, шо ви:don-t_mention:
    епілятор-то вєсчь:girl_yes2:, а в мене був агрегат для VIPів - зеро користі, зеро мозгів при купівлі, мінус одна зарплата:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Это що)?

16. arushka

осьо
    і тойво, уточняю, не волоски на батарейках, а пристрій:girl_blum:

• мімімі мімімі x 1
  17. Raven

Raven Мама малятка

Мені навпаки легше тягти в чохлі, бо його тоді можна на рюкзак вчепити, без шкоди для нього.