Найбезглуздіша річ, яку я купила (купив)...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 30 Травень 2008.

1. Волошка

Волошка Well-Known Member

Відповідь: Найбезглуздіша річ, яку я купила (купив)...

Купила якось білий олівець під нігті. Нашо?...

2. UnLikE

UnLikE Фотограф

недавно на секонді побачила касети на вагу.. купила, а потім виявилось шо то пробнички, тобто по одній пісні на кожній стороні))) але це при тому шо зараз ніхто вже касет не слухає)))

• Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. марта

марта Well-Known Member

з мого останнього... гетри в кольорові смужки :girl_cool:

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Купила ніби потрібну дуже річ-ліжечко для доці з гарними всіма штучками.....А вийшло ,що безглуздо....Дитині вже 1.8р., а вона ще жодного разу там не спала:girl_cray: і бачу що вже і не буде:girl_sad:

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а я купила собі масажер для голови "мурашечка", так його хотіла аж пищала. а купивши один раз пошкробала ним голову і закинула... і воно мені було треба?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. rafaelka

rafaelka New Member

Я часто любила купити щось непотрібне, хоча в той момент та річ була дуже необхідна. Це переважно одяг чи аксесуари, а ще підпадала під вплив акцій. Так тепер купа одягу, який я одягла 1 раз або і зовсім не одягала.

7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Ой,а я собі купила такі класні фіолетові босоніжки до свого атласного плаття.Босоніжки справді класні,але якого милого я купила на свою лапку 40 розміру босоніжки 39 розміру?Досі не розумію:girl_sad:Певно думала що розтопчуться)))Взула 1 раз,ноги жахливо понатирала:girl_mad:Більше напевно не взую)І ще в мене манія згрібати всю косметику:girl_curtsey:Назбирую цілу купу,хоча косметикою практично не користуюсь,а потім або комусь віддаю або викидаю:girl_smile:І ще є таке,купити якусь супермодну або суперкласну одьшку,яка як потім виявляється зовсім мені не потрібна,так ціла купа речей валяється в шафі.
    А на рахунок самого безглуздого подарунка то це такі сірі босоніжки на шпильці 12 см.То мені тітка подарувала до мого вечірнього плаття,прекрасно знаючи що я взуття на високому каблуку не ношу.Ні разу ті босоніжки не взула:girl_mad:

• Креативно Креативно x 1
  9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

10. Fobi

Fobi New Member

В мене мабуть ціла колекція непотрібних речей, минулого року купила туфлі із знижкою, то й походила в них 2-3рази і лежать, бо дуже вже незручні, хоч і на платформі, а ще фіолетове плаття, яке купила на весілля сестри, той проходила ціле весілля без настрою, а потім думаю: і треба було це все купувати???

11. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я теж купила чорно-білі. Вдома вдягла і думаю: "Ну і нашо воно мені?":girl_haha:

12. zetta

zetta Well-Known Member

вам хоч подарували........а я умудрилась накупити в свiй час дорогущих мештiв, босонiжок i чобiт.....i стоiть та iталiя як до мами не приiду вона менi шо раз нове витягуе з шафи а я навiть непамятаю шо вони в мене е...... трохи вже роздарувала але взути iх навiть в голову не приходить...не витримаю ходити в тому. А ше прикупила собi корсет , теж без потреби, сумок то взгалi.... слава Богу шо трохи вже схаменулась i якось бiльш менш нормально........але дякую зато своiй подрузi вона так каже " вибираю рiч i йду до дому....як не зможу без неi жити то вертаюсь i купую)))))

13. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

14. Kofein

Kofein New Member

Скальпель, а також хірургічний і анатомічний пінцет:girl_crazy:
    Купила ще на першому курсі, під враженнями від предмету анатомія. Тепер лежать шостий рік в тумбочці, так ними ні разу і не користувалась. Думаю, вони мені вже і не пригодяться.....

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

деякі лашки, які я купляю спонтанно, а потім не знаю де діти - потім віддаю до церкви:girl_impossible:

16. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Тема файна, посміялась.

Можна читати і позичати речі, котрі хочеться купити, а в інших валяються без толку. Економія! )

17. Seppy

Seppy Active Member

Я помішана на посуді і останніми моїми надбаннями стали такі чуда:
    Електромлинки Vinzer для солі і перцю (по 165грн.). Дуже "потрібна" річ.
    І ніж для нарізки картоплі-фрі, якої ми взагалі не вживаємо :girl_haha:

18. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Сарафан в червоно-білий горошок, в якому виглядаю як лялька-переросток...

19. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Колись давно, одразу після школи пішла я (вірніше, тато "запхав") працювати у науково-дослідний інститут. Часи тоді були важкі, 90-ті роки, гарно одягнутись було складно, бо одягу у магазинах практично не було. Отримавши свою першу зовсім дрібну зарплатку, побігла у комісійний магазин, де купила светрик - біленький із нашитими зеленими бусинками. Віддала всі гроші! Вдома мама роздивилась, довго з татом сміялись...нагла синтетика, така штучна типу скловати, смердюча аки бензин...один раз я вдягнула той светрик і він став на вісім розмірів більший:girl_cray: Потім викинула.
    З тої ж серії - босоніжки з такого ж комісійного, одягла на роботу, а додому у них вже не вернулась - розлізлись на нозі:confused:
    А останньо купила заколку у "Accessories" - така темно-синя велика квітка, та ще з пір’ям! Думала, шо то буде гарно. А воно як...Лайза Мінеллі у "Кабаре":lol: От і заховала до незнати яких часів:girl_bye:

• Смішно Смішно x 1
  20. Lira

Lira Member

Seppy
    а де ви купили той ніж для картоплі-фрі? і кіко він коштував? (дуже вже хочеться)

• Смішно Смішно x 1