На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. onebyone

onebyone Well-Known Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

і мені допоможіть, потрібно велосипед дитячий на вік від 4 рочків, новий або може бути б/у? Чи є в Перемишлі десь такі гуртівні ?

2. Krysya

Krysya Well-Known Member

вперше про таке чую. на жаль, свій тв ще не мали можливості випробувати на смарт-тв, бо ще не живемо на тій квартирі, куди все купуємо. запитувала людей, що купували у Львові телевізори, що є привезені з Польще (зокрема ті що на Південному продають), кажуть що показує.
    знаю, що і в нас є лімітовані перегляди фільмів на порталах до 1000годин перегляду. але це все нюанси, в які ще не вникала до кінця.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

різниця між ціною в неті (цікавилася саме найбільш поширеними і-нет-магазинами типу розетки).

3. Альона

Альона Well-Known Member

Бажаю не розчаруватись :girl_yes:

Я не просто чула від знайомих, нам про це говорив продавець-консультант MediaMarket в Перемишлі.

4. dzidzo

dzidzo New Member

Всім привіт!!!!
    В листопаді 2013 року придбали в MediaMarket в Перемишлі телевізор samsung 32F5500, ціна вийшла з поверненням такс-фрі 3100 грн., в нас на розетці ціна http://rozetka.com.ua/samsung_ue_32f5500/p265813/, ось і судіть самі!!! На рахунок смарта - все працює, але, коли ми привезти ТВ то в ньому не було ні української ні російської мови. Ми запросили знайомого, який возить телевізори з Польші на продаж, він з допомогою пульта почаклував над ним і через 30 s., в нашому ТВ і меню і смарт на укр мові. Тому краще проконсультуйтесь в людей які займаються ТВ. До речі на Південному 80 % ТВ привезені з Польші і все працює !!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Дівчата, порадьте куди мені краще поїхати: в Жешув автобусом в Міленіум чи в Перемишль в галерею через піший і на маршрутку?
    Треба купити дітям одяг щоденний ( джинси, футболки), чоловікові джинси. Собі нічого не планую купляти. Ще би хотілось трохи продуктів взяти, по мінімуму.
    Чи варто пертися в Жешув чи достатньо тих магазинів в Перемишлі?
    І ще: чи заїжджає автобус в якийсь продуктовий супермаркет, типу Tesco?

Останнє редагування: 16 Січень 2014
  6. Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Чи знає хто, де в Жешуві можна придбати хутряні вироби? Дякую))

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Я б Вам радила все ж в Перемишль, бо хоч галерея там невеличка, але ми завжди з чоловіком там собі купували те, за чим іхали. І дитячих магазинів там хватає, ми племінникам-похресникам нашребли там одягу. А ще там мій улюблений Дуглас є. Ну і в теско по дорозі назад купите продукти. Або вже в бедронці на кордоні.

8. Diamond girl

Diamond girl New Member

краще в перемишль, там і дешевше і блище. А в жешуві ціни дорощі і їхати далі! я от якраз в неділю на піший збираюсь, дуже надіюсь що довго стояти не будем! і На розпродажі якісь попадем теж дітям речей прикупити треба!

• Подобається Подобається x 1
  9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Знаю, що маршрутки дуже рідко їздять в неділю. Та, що від Бедронки на вокзал.
    Кума їздила вже цього року на вихідні, то чекали майже годину.

10. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Невпевнена як у будні, але у неділю маршрутки їздять раз на годину, остання з вокзалу до переходу 17,30 на польський час. Але з кордону якщо не помиляюсь їдуть дві маршрутки: одна зупиняється навпроти Бедронки, інша навпроти переходу. А в самому Перемишлі зупинка біля ж/д вокзалу, а інша не знаю де.

---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

Краще таки в Перемишль.

11. Princess

Princess Well-Known Member

підкажіть ще мені, яка взагалі "не в темі", цікавлять косметичні речі типу L'Occitane, лаки, які у нас не представлені - по таке куди варто їхати? чи не розраховувати?

12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Чи хтось їздив автобусом до Варшави, той що виїзд 21-30? Коли він реально прибуває туди? На довідці говорять 8-30, але маючи краківський досвід, коли замість 6-10 автобус приїхав 4-30 хочеться точнішої інформації.

І попросила б порадити торгові центри Варшави, цікавлять великі, такого плану як Tarasy Zlote і до яких легко добратись громадським транспортом.

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І мені підкажіть, але конкретно в Жешуві. Маємо вже квиточки до Мілленіум Холу. Але на їх сайті не знайшла жодного продуктового. Можливо, десь на сусідніх вулицях є?

14. BlackSheep

BlackSheep Active Member

в 10-ти хвилинах ходьби від Міленіуму е "бедронка",трошки далі Теско .Погугліть карту,там доволі все просто ))))))

Останнє редагування: 16 Січень 2014
  15. IndigoChild

IndigoChild New Member

їхала тим що в 20:20, одного разу приїхали в 4 ранку, іншого в 6... тут не вгадаєте, залежить від того, скільки на кордоні будете стояти)

Мокотув, Аркадія

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я їздила, колись приїхала раз о 8ій , іншого разу раніше. Все залежить від кордону, ніхто вам точно не скаже годину прибуття. ну але в 4ій ранку точно не приїдете, бо ми приїжджали в такій ходині хіба автобусом, який виїжджає о 8ій вечора зі Львова

17. simona

simona Well-Known Member

порадьте, де в Перемишлі, чи по дорозі до Перемишля є магазини чи гуртівні із побутовою хімією?І якщо хтось останнім часом купував то як з цінами +/- в порівнянні з нашими?

18. petrywka

petrywka Well-Known Member

В Перемишлі навпроти автостанції є гуртівня з побутовою хімією

19. mitla

mitla All You Need Is Love

Можу порадити http://bluecity.pl, а навпроти нього є ще один центр http://atrium-reduta.pl/

20. bobryha

bobryha Well-Known Member

думаю, щоб це було суттєво дешевше ніж в нас- не знайдете.
    знаю, моя сестра купувала в Закопаному дубльонку( там є фірма, яка шиє хутряні вироби)