На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. Naya Lviv

Naya Lviv Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Хочемо купити побутову техніку в Польщі. Скажіть як митник перевіряє товар, який везеться по фактурі TAX FREE. Чи товар має бути запакований. Якщо так, то як тоді гарантійний, який інколи щоб заповнити треба розпакувати товар, та й взагалі в магазині хочеться оглянути товар.

2. bobryha

bobryha Well-Known Member

Вероніка, я думаю що вже продають давно. В них же Різдво скорше Нового року. і то шо дешевші ялинки- то я теж знаю, бо десь років 8 тому татові родичі з польщі привозили їх сюди на перепродажу. а якщо ше і такс-фрі вернути- то я думаю можна добре зекономити

3. Siania

Siania Love Life

Дівчатка, скажіть хто часто їздить, коли починаються знижки на одяг?

4. alkali

alkali Member

Дивляться на товар лише візуально. Основне, щоб була коробка, всередину ніхто не заглядає.

5. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

6. Insolence

Insolence Living The Dream

Минулого тижня в Любліні було =))

7. NNB

NNB New Member

Підскажіть, будь ласка, де в Жешуві можна купити дитячі взуття Демари і тапочки Зетпол і т.д.???

8. Lyudamama

Lyudamama Member

скажіть, будь ласка, як можна отримати клубну картку Теско?

9. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка де краще закупитися взуттям в Жешуві (шось крім Мілленіум холу нічого не знаю):girl_blush2:

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

в галереї "Жешув" :girl_in_love:

11. Альона

Альона Well-Known Member

Це як так? Звіряють код товару- в рахунку-фактурі і на товарі, можуть попросити розпакувати- 90%. Ну і ціна звичайно- щоб не перевищувала 500Є. На такс-фрі бувають і дуже прикрі митники (наші).

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Мені запропонували в Перемешлі в Теско. Це не дисконт, на ній накопичуються бали за витрачені злотувки :) Ви теж можете її взяти на касі в магазині http://www.tesco.pl/clubcard/karta-clubcard.php

12. bomgur

bomgur New Member

Ну коли вже розпродажі ?!хочу на новорічний шопінг!!!!:girl_tender::girl_yes2:

13. Мері

Мері New Member

Була 4 грудня в Перемишлі, розпродажі вже почались, особливо на іграшки були дуже гарні ціни в магазині Карефуа - купувала конструктор Лего - в нас такий 500 грн., а там віддалі 250 грн., собачка чі чі лав (не інтерактивна) - 140 грн., в нас таку я бачила найдешевшу на 340 грн., в Галереї Сановій - є гарний магазин з дитячим одягом 5.10.15 - зараз знижка -30%, і в кожному магазинчику є вже речі зі знижками до 40%

14. Masterpiece

Masterpiece Member

А я 5 грудня була в Сановій і якраз особливих розпродажів не помітила. Є знижки на окремі речі, переважно з літнього сезону, але ще не на осінньо-зимову колекцію ( купила штани і чоботи за тими ж цінами, які бачила місяць тому) В окремих магазинах знижки на декілька днів до Миколая. А загалом, таке склалося враження, що поляки самі чекали тих миколаївських знижок і усі вибралися за подарунками в останній день - в дитячих магазинах робився аншлаг і величезні черги)

15. Yavoryna

Yavoryna Member

Дівчата, а хтось вже їздив через новий перехід Грушів-Будомєж, поділіться враженнями? Скільки часу зайняло, яка там дорога і т.д.?

Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk

16. lawyer

lawyer Member

хотіла вчора повернути такс-фрі в магазинах ZARA та H&M. стандартно прийшла в їх магазини і в обох мені відмовили, бо вони лише виписують фактуру на такс-фрі, але не повертають його. оскільки вони працюють по системі Global blue, то потрібно звертатися в їх центри для повернення сплаченого податку

17. andra

andra New Member

Цікавить процедура отримання такс фрі,можливо хтось повертав.У магазині коли виписували такс фрі сказали що потрібно повертати в Global Blue- де вигідніше в Правекс банку чи їхати у Корчову Долину

18. bobryha

bobryha Well-Known Member

Вчора їздили в Перемишль, на ніякі хороші акції не попала((( а ще і злотий підріс, то поїздка виявилась взагалі не вигідною(((
    Хотіла купити собі зимові чоботи. купа всякого дешевого шерпотребу типу Центро і всяких схожих магазинів... лише в Рілко одна пара була нормальні, але коштували 500 зл.( А на такі гроші вони шось не тянули((((
    ще хотіла якесь плаття в магизині Мохіто( а там як на зло жодної акці:sad:(((
    Кароче щось я розчарована вчорашньою поїздкою

19. andra

andra New Member

Були вчора в Жешуві Мілленіумі чоботи нормальні від 500зл і далі,дитячі-від 100зл.Джинси-від 120зл.Правда на жіночі чоботи виписали такс фрі тепер думаю де забрати

20. olenoks

olenoks Well-Known Member

О, а може хтось підкаже, хочемо робити візи і кажуть що треба за 2 місяці в чергу стати, і взагалі скільки треба потратитися на візи? і на скільки часу їх дають? я чула що до 1000грн, а чи окупиться тоді, зробити візи, щоб їздити щось для себе купляти?