На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Напевно не працює. Вчора там проїжджали, то о 18 він вже був зачинений..

Так. В нас по дорозі на Краківець страхівка на 2 тижні коштує 240 гривень, на місяць 350 здається, а на польській стороні ми вчора купували на місяць за 100 злотих. Тобто різниця в два рази...
    Туди в обід вчора проїхали кордон в Краківці десь за 30 хв, а вночі назад через Шегині майже дві години тривала епопея, причому як завжди затримки з українською стороною((((

2. landscape

landscape New Member

Підіть до лікаря, нехай випише рецепт, проштампуйте його в поліклініці і я можу спробувати купити Вам як буду в Перемишлі.

3. magic

magic Well-Known Member

дівчата, а скільки коштує страхівка на машину і чи можна десь на кордоні її купити, особливо в нічний час.
    чи простіше в нас її купити..

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

100 злотих на місяць (на Краківці, хоча це стандартна ціна має бути)
    Можна, там цілодобово.

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

На наступні вихідні плануємо поїхати в Краків, заодно і закупитись одягом. Чи почались вже розпродажі?

6. landscape

landscape New Member

Це з Польщі, є окрема колєйка яку поляки перекривають. А зареєструвати такс фрі можна в неті тут https://granica.gov.pl/TaxFree/rachunek.php?v=pl.

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ще маю питання по тій електронній реєстрації фактур. Така послуга є на будь-якому пункті?

8. landscape

landscape New Member

Таке бачила поки що тільки на Краківці.

9. shoptrip

shoptrip New Member

Так дійсно це 100 злотих і дешевше ніж в Україні. Я пробував купити на пів року або на рік, з надією отримати якусь знижку але ні, ніодного гроша знижки. +на кожен місяць окремий № поліса тобто 12 полісів.
    Не знаю про українські знижки по страхівці на кілька місяців, може і є.

10. Марточка

Марточка Well-Known Member

Минулих вихідних були в Жешуві, розпродажами і не пахло. Читала, що розпродажі в поляків після нового року починаються.

11. zabawa

zabawa Member

Були цього тижня в Кракові, немає розпродаж, в Гал. Краковській ціни нічогенькі, варто почекати знижок. Але коли вони будуть? Хтось каже після іхніх свят, а хтось що числа 5го грудня можна іхати на закупи, бо пізніше малий вибір лишається. Може хтось був минулого року в такий час, то розкажіть.

12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Побачила класнющу пропозицію по підгузках Dada. В суботу в Бедронцв не було. Якби хто їхав і буде мати місце на коробку, маякніть я б відкупила http://www.dada.pl/swiateczna-limitowana-edycja

13. mitla

mitla All You Need Is Love

Можу розказати про зимові розпродажі у Варшаві (думаю, що в Кракові схожа ситуація). Знижки починаються з середини грудня (20 - 30:wacko: і тривають навіть до лютого (макс. 80:wacko:. Але, як на мене, оптамальний час для шопінгу - середина січня (прибл. 50-60:wacko:, так як ще є великий вибір речей (розмір, колір і т.д.).

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Думаю, що в таких числах ще глухо, як в танку...

14. Linna

Linna Well-Known Member

Вчора хресна їздила на закупи до Польщі,чергу на митниці зранку пройшла за 3 год., назад впорались за 45 хвилин (2 кордони)- це було десь о 17.00. Розпродажів ще немає.

15. magic

magic Well-Known Member

дівчата, а я знову з питанням про страхівку машини (бо хочемо їхати перший раз). якщо ми маємо застраховану машину на повне каско, в якому пише, що дійсна страховку в усій Європі, то нам всеодно потрібно купляти ту страхівку за 100 злотих, для виїзду в Польщу??
    і з якого боку (нашого чи Польщі) її треба купляти?

16. Linna

Linna Well-Known Member

У нас також машина застрахована на повне каско, але чоловік купував страхівку при переході кордону на польській стороні ( вона у нас дорожча).Просто, коли проходите кордон і віддаєте паспорти і техпаспорт на машину, спитайтесь у митника, де можна придбати у них страхівку.

17. landscape

landscape New Member

Якщо спитаєте в польського митника ймовірність того що вас завернуть дуже велика, краще в прикордонника і поки стоїте в черзі на польській стороні піти купити, там висять дуже великі плакати зі сраховками. польський митник не буде чекати поки ви побіжите купувати страхівку. Ну і якщо машина перетинає перший раз кордон ями практично не оминути, але це знову ж таки як на кого і в якому настрої попадете.

18. Linna

Linna Well-Known Member

Не знаю, можливо через те, що ми були з 10місячною дитиною польський митник нас не повернув, та сам показав чоловікові, де продаються страхівки.

19. zabawa

zabawa Member

Ні-ні, польські митники не вертають через це, завжди чемно покажуть де можна придбати страхівку, це займає 5 хвилин. Поки дивляться- штампують документи, спокійно йдете по страхівку.

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

та не страште людей. скільки разів їздили з друзями "вперше" жодного разу і натяку на яму не було. і перед собою в черзі такого не бачили. вони по поведінці людей все "читають" і головне не задиратись з ними і не хамити.