На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. Yavoryna

Yavoryna Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

магазин, де видали такс фрі форму може сам повертати гроші (тоді треба їхати в той же магазин), а може повертати через посередника - компанію Global blue (тоді гроші можна забрати в пунктах повернення цієї компанії, найближчі до Львова є в Перемишлі і за Краківцем в Корчовій Доліні)

2. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

А мені і одного не продали без рецепту :-( у Перемишлі на Дворського, 50

3. klen

klen Well-Known Member

Порадьте будь ласка де краще одягом закупатися. Збираемося до Кракова на кiлька днiв. От думаю в краковi закупатися, чи краще по дорозi у Перемишлi чи Жешувi?
    Хочу одяг зимовий дiтям. I собi.
    Буду вдячна за адреси хороших i дешевих магазинiв.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну в Кракові галерея не до порівняння з перемишлем, за Жешув не знаю, але підозрюю , що теж менша.

5. Юля Барнюк

Юля Барнюк New Member

http://auto-kordon.com/taxfree/
    ось знайшла цікове.думаю пригодиться)))

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

Ніколи ще в Польщі не закуплялась.
    Підкажіть, в період з грудня по квітень коли є якісь знижки на одяг?
    В Жешуві і Перемишлі магазинів багато і вони зосереджені в якійсь 1 галереї?
    А в Кракові як з шопінгом? Є поїзд в Краків. Було б добре в 1 місці і погуляти, і закупитися...
    Чула колись, що на зимові свята поляки чи то на кордоні вимахуються, чи то візи не дуже дають... (чула дзвін - не знаю де він). Є таке?

7. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Дівчата, підкажіть хто в тому розуміється. Маємо з чоловіком їхати перший раз по шопінг-візі в Польщу. Хочу придбати собі пралку. Бачу є обмеження у вазі товару до 50кг., а машинка однозначно важитиме більше. То зараховується 100кг на нас двох чи так не піде і потрібно дикларувати товар. Дякую.

8. Telepuzichka

Telepuzichka New Member

Крапочка, 100 кг. на двох не зараховується. Наскільки мені відомо за пралку митники беруть по 50 "зелених". Або декларувати

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Наш кум купував пралку, але вона важила менше 50 кг, то нічого не платив, ще й такс-фрі оформив

10. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Пупсик, якщо не секрет, що за пралка, а то просто не можу знайти пм брутто якої менше 50кг.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

12. believerr

believerr New Member

Привіт! А хтось купував у Польщі ліки? Чула, що вони там дешевші. Має хтось такий досвід? Поділіться: що купували і де. Дякую.

13. madchen

madchen Member

Ті, що мені доводилось купляти, то до 100 грн./уп. були дешевшими, ніж в нас. Але в Польщі не так просто купити ліки, там обов"язково має бути рецепт від лікаря, який після покупки ліків щей забирають, прикріпивши до нього чек. Там на рахунок цього досить строго. В Tesko точно є аптека.

14. believerr

believerr New Member

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

А який саме препарат купували? Рецепт може бути від українських лікарів чи лише від польських?

15. madchen

madchen Member

Я брала по рецепту від польського лікаря. Та декілька сторінок вище, дівчата писали, що брали і по укр. рецептах.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Чоловік питав про ліки для мами свого друга, то казали в кількох аптеках, що можна українські рецепти, тільки таку кількість, яка є в рецепті

17. believerr

believerr New Member

А що за препарат брали, якщо не секрет?

18. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Привіт, дорогі Форумчанки. Підкажіть мені "неопитній" чи листопад-грудень варто їхати за покупками типу одягу-взуття (чи є в Польщі якісь знижки)? Плануємо в Перемишль заскочити.

19. landscape

landscape New Member

Без проблем можна купувати ліки, якщо рецепт є від укр лікаря, написаний він то на латині, є препарати які продають і без рецепта.

20. barsiko

barsiko New Member

Підкажіть, будь-ласка, де в Польщі краще купити телевізор та дитячі товари (памперси, одяг, аксесуари). Була В Перемишлі в Теско, то там ще дорожче ніж у нас