На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

а в чому полягає обман? є ціна хочете купуєте, хочете ні. кожен ставить націнку яку хоче. не підходить - шукаєте інше або дешевше.

я ікеа тут купую. от недавно замовила журнальний столик, так він дорожчий ніж в польщі, але якщо я його привезу сама, то він мені взагалі золотий вийде. тому і такі нюанси не варто виключати. ціна мені підійшла і по великому рахунку мені всеодно хто і скільки на тому заробить.

якщо купувати щось дороге то це, напевно, виправдано, але якщо по дрібницях, і за ним спеціально їхати, то у Львові таки виходить дешевше.

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

3. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене таке запитання, мама придбала підлогове покриття в Польщі, на такс фрі їй повернули гроші. З моменту покупки минуло 5 днів. В нас є закон про поверненн товару. Чи є такий закон і в Польщі, і чи можна ним скористатися іноземцю та ще й після того як оформили такс фрі? Товар хочемо замінити на дорожчий.

4. Людок

Людок New Member

5. analastanka

analastanka тень на стене

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Може хтось планує на закупи цих вихідних.
    Хочемо з чоловіком, але ще не були ніколи і я боюся вперше сама пертися.
    Візьміть з собою, або сідайте до нас, якщо можете щось трохи підказати, що і до чого.
    Буду вдячна і витрати поділимо.

7. Nica

Nica Well-Known Member

Вчора їздили до Польщі традиційно через Краківець, і не помилились. Туди 2,5 години назад трохи довше десь 3,5, але якби через Медику то певно годин 6, бо черга починалась де поворот на Корчову (попід міст). Там менше людей, бо менше торгашів, нема базару поблизу плюс зайві 25 км не всі хочуть кататись. В "Бедроньці" (біля Касторами в Перемишлі) суперове манго і салатний мікс! Свіжий і копчений лосось та й взагалі в Польщі набагато приємніше купувати, бо якісь ті продукти якісніші.

Останнє редагування: 20 Квітень 2013
  8. alfochka

alfochka New Member

Де у Перемишлі чи Томашові можна купити ортопедичне взуття дитяче і доросле ? Дуже - дуже треба !

9. Fast

Fast Well-Known Member

До Перемишля чи в Жешов?
    А в Ярослав чи в Радимно ніхто на закупи не їздить? Які магазити там є?
    Планую з чоловіком в суботу поїхати, але от задумалась куди.
    А з дітьми до якого віку без черги пропускають? Чи то по добрій волі прикордонника?
    Можемо ще бажаючих з собою взяти. Витрати на дорогу тоді поділимо :)

10. Nica

Nica Well-Known Member

Без різниці, просто в тому керунку краща дорога плюс митниця якась приємніша.

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ми їхали через Медику у вівторок десь 20.00 приблизно, коли перезмінка була, то чекали десь пів години в черзі. Назад десь 4 ранку, то проїхали за 10 хв.
    Так як я була вперше, то мені здалося досить швидко. Але то мабуть від часу доби і дня тижня залежить, чи ні?!
    Бо чекати 2,5 чи 3,5 години я якось поки собі не уявляю.

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

а 5 годин туди і 6 назад ? :girl_crazy:
    хоча правду пишете, що то від дня залежить. у будні свобідно, на вихідні капець просто.
    хочемо поїхати числа 7-8, або 8-9 травня з ночівлею. думаємо коли то краще :girl_in_dreams:

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Ми в неділю туди стояли 2 години, назад 5. І це в неділю, тут не вгадаєш.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ще скажіть, як ви той час там вбиваєте? Бо я вже думаю, що то з собою брати і розумію, що нам або повезло, або таки на ніч менше народу.
    Хоча, може ми про різні черги говоримо, бо там була інша, та що на таксфрі чи як то правильно, то виглядало на то, що їм 6 годин стояти.

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

Олюшка ? ну вночі там менші черги, а особливо як ви писали в 4 ранку, але не всім так зручно їздити, тому стоїмо в чергах.

16. lawyer

lawyer Member

Ми на кордоні дивимось фільми, читаєм журнали/книжки, спілкуємося, перекушуєм і спимо:)

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

нє-нє, про звичайну чергу говорю, не такс-фрі.
    нас було четверо, то грали в ігри словесні. насміялись троха :)

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D , згадала собі як ми їхали з Італії втрьох-я , мій чоловік і його друг на машині. І між кордноно Угорсько-українським була черга велика досить, а ми їхали з Італії без простою, сонні такі були достатньо сильно і в тій черзі так заснули всі троє, що розбудив нас прикордонник :D. Не знаю скільки ми спали, але ми гарно стояли самотньо на дорозі, машини нас об'їжджали і хлопець-прикордонник вирішив постукати у вікно і пробудити нас :). Зато це дуже допомогло , бо трохи поспали і легко доїхали додому.

19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Дівчата, а хтось може знає- зараз є якісь знижки в торгових центрах. І на вихідних чи вони працюють?

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

1ого і 3ого травня можуть бути вихідні.