На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. smilee

smilee New Member

Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

і таке буває частенько, там зара перевірки на кордоні=( минулого тижня теж стояли 6 годин

2. bobryha

bobryha Well-Known Member

ми збираємось сьогодні вночі їхати на Краковець...надіюсь хоч вночі черги будуть менші

3. smilee

smilee New Member

Поділіться в ПП куда податись на закупи побутовою хімією =) в Томашеві якось глухувато з тим

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

Вчора повернулись з закупів, звітуюсь:)
    Мали ми першу шопінг візу на один вїзд. Виїжджали зі Львова в неділю глухої ночі. Їхали через Краковець(на кордоні були в 5 ранку). черги не було, проїхали швидко, це єдиний плюс, а от те що в неділю в Польщі гуртовні восновному закриті - то мінус. їхали на закупи вперше, тому я навіть не знала де шо купляти, і де ті гуртовні:haha: вирішили їхати в супермаркети- поїхали в Жешув. були там в 6 ранку за їх часом голоднющі, довго шукали де поїсти. потім я згадала що теско цілодобове і поїхали туди. виявляється в самому теско є цілодобове бістро(в середині за стелажами).якщо не знайдете- спитайтесь на рецепції, бо в теско ще є інші кафе не цілодобові))) ціни нормальні. навіть було з чого вибрати. поснідали за 30 з лишнім злотих на двох. далі враження про саме теско- хороші, великий вибір. "європейський" вигляд. ціни такі ж як в нас. хіба що деякі види макаронів, свинина, курятина, індюшатина, і шинка копчена в запаяному пакеті була дешевше.ще памперси непонятної фірми(на пачці пише гага преміум) по 27 злотих за велику пачку(правда ми ще їх не обпробували) попали на промоцію по порошках тайд і персіл по 5 кг, купили 2 персіли і 1 тайд і пошкодували. як потім вияснилось що в карефурі була теж промоція на такий тайд на 5 злотих дешевше. але це єдине що потішило нас в тому карефурі. перед тим як їхати я подивилась на їх сайті всі промоції- мене вони потішили, коли прийшлось до діла- то карефур типу нашого барвінка чи вопака з невеликим вибором, а вся акційна продукція в них закінчилась(((, а те що залишилось, то було такого ужасного вигляду що я задурно б не брала. наприклад банани по 1,99 зл за кг- яскраво зелені і напевно такі самі на смак)))))
    були в бедронці(тій шо коло карефура і теско) . вона зовсім манюсінька. купили там дешеві курячі сосиски по 6 зл. за кг, дешеві паштети і дешеві макарони. впринципі бедронка мене не розчарувала, тільки хотілося б знайти більший магазин. може хтось , будь-ласка, підкаже де?
    по дорозі назад заїжджали в Лідл(той що коло по дорозі до Жешува) він виявився теж манюсінький) хоча ми там купили дешево помідори черрі по акції і мясо там теж було дешеве і побутова хімія така, якої не було в інших супермаркетах. може теж хтось підкаже де є більші?
    Ашан в Красному ми чомусь проігнорували, не знаю, може даремно?

На границю приїхали по обіді, в черзі стояли до 2х годин, на повернення такс фрі не чекали, тому що в червоній смузі було машин і фур, стільши но мама мія,та і я не знала як та процедура робиться, польською володію погано щоб спитатись, хоча подивились по фактурі що нам мали повернути більше 100 злотих. Може хтось поділиться з власного досвіду як та вся процедура робиться?

Коли я спробую всю продукцію що купила- то залишу відгуки. вже спробували на сніданок сосиски з Бедронки наз.Свіат Дробію- на такі гроші- супер, нічим не відрізняються від наших значно дорожчих і макарони Жанєцкій макарон з яйцем з карефура- просто супер. пачка пів кг коштує більше 4 злотих, але вони такі самі як домашні ті шо мама робить))))
    Доречі, запитання- перед тим як їхала, заходила магазин, власник якого возить все з польщі на нашому базарчику- там купляла кранчі Монінг, німецьку вівсянку, масло в жовтих пачках, макарони Комбіні , дешеий дитячий порошок в рожевих пачкахі інші продукти, яких я в польщі навіть не бачила, може ви поділитесь інформацією де більший вибір і де такі продукти продаються????? може ми зря ашан проігнорували?

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

Може ви замахаєтесь читати мої мемуари- вибачайте що так багато накатала, але може для когось це буде корисною інформацією:)

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

і ще питання до тих хто закуплявся і в премишлі і в жешуві- де краще?

Останнє редагування: 15 Квітень 2013
  5. Mrijlyva

Mrijlyva New Member

В суботу їздили в Перемишль. Черга для машин досить велика була, тому вирішили пройтись через піший. На кордон приїхали в 10 год ранку, і вже 10-30 були в Медиці)))Чи то дощ людей налякав, бо їх було не дуже багато, чи поляки добре працювали))
    В Galeria Sanowa знижки є, але не суттєві..Переміряла 5 пар штанів літніх, нічого не підійшло, то широкі, то короткі.., з верхнім одягом - та ж проблема, хоч в мене 36р станд...-трохи була розчарована. На взуття знижки в Теско в СС досить значні -50%, але з розмірами проблемка. Знайома купила за 120 грн черевички весняні(ек.шк) гарні і зручні, і чоловікові за 150грн макасіни.
    Шкіряне взуття весняне гарне, розміра є, а ціни не дуже від наших відрізняються 150-200 зл (за 400грн і в нас на Півд можна придбати мештики))
    В центрі бутіки в суб до 14 год лише.
    В Бедронці ціни і продукти стандартні , тому можна продукти і хімію купувати в Медиці.
    Загалом задоволена, погода чудесна була, по Перемшлі погуляли, і дещо прикупили.

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

Маю таке питання, 1,2,3 травня галереї з одягом працюють чи ні? Читала за минулий рік, що тільки 2-го працюють. Напевне цього року так само?

Останнє редагування: 17 Квітень 2013
  7. Хмурка

Хмурка New Member

Як там ціни? велика різниця?

8. Людок

Людок New Member

від чого різниця?
    зайдіть на їхній сайт
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/allproducts/
    самі все побачите)

9. Galysik

Galysik Well-Known Member

Краківська ікеа має сайт. Шукали комод, то різниця в три рази, або 1500грн. якщо порівнювати із Ікеєю у Львові, тому теж думаємо купувати в Польщі. Ще й такс фрі повертають.

10. Людок

Людок New Member

це рідний сайт Ікеа
    в якому можна обрати магазин який Вас зацікавив

ну у Львові представники Ікеа, які ще рахують свої інтереси по доставці до Львова даного товару, тому виходить так.

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

так повертають, після стояння в гарній))) черзі.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Наскільки я знаю, офіційно у Львові Ікея не відкрита, Ікеямаркет то таки трохи інше, відповідно і націнка є. То ж ясно.

12. Just me

Just me Member

Скоро (в 2014 році) добудують Ікею під Любліном, вже не треба буде їздити до Кракова - там у торговому центрі крім Ікеї буде ще 140 магазинів включно з Теско. Рай для українських шоперів :girl_smile:

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Особисто мене дощ! Планували їхати в суботу по аналогічному маршруту, але дощ нас помішав. планую їхати цієї неділі

14. Galysik

задорого виходить, як на мене. Триста процентів завелика націнка, як не крути, Вам не здається?
    за 200дол. економії я готова постояти в черзі, чесно
    повторюю, що завеликою є націнка в 300% Але може комусь в ті 200 дол. не розходиться то на здоровя, хай купують, а я краще у Польщі куплю (я не про ікеамаркет, вони такої моделі комоду як мені треба не мають, я про Інтерсіті на Чорновола, у них на 1 пов. кілька торгових залів з товаром з Ікеї)

15. Vittoriya

а вас хтось заставляє купувати у Львові? Чи хтось у цьому переконує? Повторювати не потрібно. Я згідна з вами націнка у Львові дуже велика , тому я нічого ніколи не купувала. Але для багатьох це зручно, бо не всі мають можливість поїхати навіть у ту ж Польщу. Все-таки треба мати і візу, і машину.

16. Galysik

17. Людок

Людок New Member

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

та ну, не грузіться, ще й не по темі)
    що у Львові мало перевищених цін на речі?! кожен хоче заробити, хтось добросовісніше а хтось і не дуже
    згідна з Вітторією, офіційного представництва нема, тож потрібно врахувати візи, експлуатацію авта-бензин, час (час теж коштує гроші, не всі то памятають)
    звичайно, якщо незгідні на умови львівські, то їздіть самі... і другим привезіть))
    але виставляти претензії, тим більше не маючи інформації - Ікею на Львів возять на дуууже різних умовах відсоткових, досить вигідних і не дуже.. хто цікавився, той знає:)

хоча мене особисто денервує власне обман, не всі люди знають наскільки вигідна ціна саме в цього посередника
    раз в Скрині питала про дзеркало, чи то Ікея (бо там ще інші фірми по декору продають), то мені продавець випалила - а яке то має значення?
    типу щоб я часом не глянула наскільки воно дешевше в неті??!
    ну і звернула увагу на деякі дрібнички декорові Jusk - в магазині в Скрині націнка 70% приблизно.. при тому, що офіційні магазини тої фірми є в Києві, і навіть якщо замовляти доставку однієї дрібнички - вийде дешевше

19. Vittoriya

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє, то я ще навіть применшила, щойно побачила, що націнка 150% виходить