Мультфільми для дітей

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Жовтень 2007.

1. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Відповідь: Мультфільми для дітей

в дитинстві обожнювала качині історії та чіпа і дейла:girl_in_love:

2. Sertce

Sertce Member

Я колись любила "Ну, постривай!", а дуже боялась дивитися " Бременські музиканти" і ще , забула, як називається, мультик про гіпопотамчика, як його піймали в сітку... Там мені музика страшна була.

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

"пригоди малюка Гіпопо" - там ще злий мисливець хотів насмажити котлет з мами гіпопотама. Щось не можу знайти українською мовою цей мульт...

4. Machaon

Machaon New Member

Раджу подивитись мультик " Кімната на мітлі" про добру відьму. Дітям дуже сподобався. Якість чудова. Правда, він англійською мовою, але слів дуже мало і все зрозуміло без них. Шукайте Room on the Broom.
    Цей мультик чимось схожий на Lost and Found, який ми вже давно полюбляємо. Також добрий і повчальний.

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

дуже сподобався моїй племінниці! Така відьмочка добряга, звірята чудові, навіть кіт під кінець став дружити з усіма.:girl_tender:
    А від цього у малої кожен раз сльози на очах (і не тільки в неї, я теж просльозилася :girl_blush2:), на тому моменті, де пінгвінчик з хлопчиком нарешті зустрілися на човні.
    Ще б таких мультиків, буду вдячна за пораду.
    Фаворитами залишаються поки що Мінлива хмарність, часом фрикадельки (будинок з персикового желе:girl_tender:), і Лоракс з ведмедиками і маршмеллоу.

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

А ще таке питання.. колись чула про ефект 25-го кадру в мультфільмах, і фільми "Правда о мультиках" на ютубі і інші подібні передачі..
    Психологи про мультфільми
    Такі питання:
    Чи є десь перелік рекомендованих психологами мультфільмів для дітей? Чи враховуєте Ви рекомендації психологів, коли вибираєте мультики для дітей?

Може це вже обговорювалось, бо відео дуже стареньке.. Вибачте, якщо повторююсь..

7. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Так як я по роботі зв'язана з новинками кіно і в мене є 10-річний син, останні кілька років ми намагаємося не пропускати жодного повнометражного мульфільму (якщо він, на мою думку, вартий перегляду). :) Взагалі, у мене таке враження, що зараз золота ера мультфільмів - скільки їх є чудових, і щороку додаються нові!
    Отже, мультфільми, які для нас є "best of the best", хто не бачив сам чи не показував дітям, дуже й дуже раджу.
    Студія Піксар - у них практично кожен мультфільм хітовий, можна качати всі один за одним і дивитися, розчарувань не буде. :)
    Історія іграшок - всі три частини. Шедевр. :girl_dance:
    У пошуках Немо
    ВОЛЛ-І
    Рататуй
    Вперед і вгору
    Тачки (трохи не дотягують до загального рівня, імхо)

Дисней:
    Вольт (обов'язково в українському дубляжі, він просто бомба!)
    Рапунцель ("Заплутана історія" називався в прокаті, здається). Онлайн ще можна подивитися п'ятихвилинне продовження - смішне!
    Секретна служба Санта-Клауса (дуже й дуже позитивний різдвяний мультик!)
    Зі старіших - Красуня й чудовисько, Аладін. :)

Дрімворкс Анімейшн:
    Як приборкати дракона (!) - просто надзвичайно класний мульт
    Сімейка Крудсів (зараз іде в кінотеатрах)
    Нікчемний я (чого варті одні тільки жовтенькі "посіпаки" - ржач щоразу, як вони на екрані, а сам мультик дуже зворушливий і добрий). До речі, цього літа буде продовження! :girl_claping:

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Переглянувши все, що було з Диснею, Піксару, Дрімворкса, російських, рядянських та інших перейшли ми на аніме. Спершу я ходила у філософському ступорі від "Аватара, леганда про Аанга". Потім "Стальний алхімік". Мультики Міядзяки переглянула вже давно і захват неймовріний.
    Але з моїх спостережнь їхні мультики ну дуже інакші ніж наші. У нас звірята та баба Яга з соратниками, а у них - магія, алхімія, демони і неймовірно глибоке філософське підгрунтя, яке не може збагнути дитина, хоч і просить подарувати їй Тоторро, Аппу, мітлу відьмочки та купу іншого краму з мультиків...
    Чи даєте ви своїм діткам дивитися мультики з інакшою філософією аніж наша? Бо 25 кадру там таки точно мабуть нема... а мислення розвивається. От тільки в якому напрямку?

9. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

За не лише моїми скромними спостереженнями розвитку саме християнського світогляду сприяють саме не "спеціально-християнські" фільми і мультики)) Міадзакі мій улюбленець, а крім нього є ще Сінкай (правда його "Ловці забутих голосів" не додивилася-не вкурила :wacko:. А крім них двох тепер додався ще й Хосода. Може кому як, але от якраз філософське підгрунтя їх творінь запросто поміщається в кишеню християнського свтогляду. Або краще сказати: мій християнський світогляд запросто влізає в ці нові для нього одежі - і в цому власне і вся сіль! Можна стільки переосмислити по новому! Побачити усе добре знайоме в новій одежі, почути як люди різних власне релігій мимоволі проповідують відому тобі істину, при чому не маюче це за ціль. Це таке откровення.
    Аніме - принаймні вище описаних авторів - то такі просторі і зручні одежі.

10. Arabika

Arabika Well-Known Member

Ми дивимося українські мультики. Зараз в фаворі "Солом"яний бичок" і "Петрик П"яточкін". Ще дивимося "Івасик-ТелесиК", "Дівчинка і зайці", "Як котик і песик мили підлогу".
    Десь тиждень подивилися "Машу і Медведя", і моя доця стала дуже нервова, капризна і істерична. Доходило до того, що кричала 1год і не реагувала ні на що. Тепер не дивимося.

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

в нас через Машу і Медведя не було істерик, але є в одній серії момент, коли Маша має купу чужих подарунків і їх треба роздати іншим звірам.. Маша подарунки не віддає і каже "Не дам!", то доця навчилась так само голосно і з такою ж інтонацією говорити "Не дам", і перестала ділитись іграшками... Не хочу сказати, що вона того навчилась точно в мультику, бо на майданчику дітки теж не завжди діляться іграшками, але мультик то закріпив в її памяті.. То я тепер стараюсь їй коментувати поведінку Маші, що вона правильно робить, що неправильно і т.д.

12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Про Мушу і Медведя можу сказати, що цей мультик мені спочатку був дивним. Маленька дівчинка живе у лісі біля колії, має купку домашніх тварин, які її бояться,, постійно харить Медведя, має вкрай дивну поведінку (емоційно неврівноважену, а Медмідь тому потикає і задовільняє ті примхи). Якось Яська запиталася "А що в Маші померла мама і тому вона живе в лісі і ходить в гості до Ведмедя? Мам, а коли Ти помреш я тоже піду до Медмедя?" І ще купа питань. Тепер, як я вже писала, дивимося анімешки. Питань побільшала, але вони якісь не такі моторошні.

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

мені те саме в мультику теж здалось дивним.. передісторія мені виглядає так - мама ходить на роботу, а залишає Машу з колишнім чоловіком, татом Маші (Ведмедем).. як вам моя фантазія?

але взагалі мультик не є добродушним.. агресивний якийсь.. мультик для дорослих швидше, ніж для діток..

14. veronka

veronka зла друзя

Маргош любить серіал "Як приручити дракона" (теж ташшуся), Лунтіка, Кайю, Баранчика Шона. Дивимося залюбки Капітошку і пригоди козаків.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Аналогічно. Кайю, це в нас взагалі повчальний мультик, робить з нього гарні висновки.
    А ще ми любимо "Простоквашино" та "Кота Леопольда".

16. Arabika

Arabika Well-Known Member

Новий мультик, який сподобався доці - "Башмачки". А ще дивилися "Мойдодир" - дуже повчальний для нас. Після нього доня йде митися і чистити зуби без проблем.

17. Анута

Анута Well-Known Member

18. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

Порадьте де можна скачати розвиваючі мультики на українській мові для дитини 1,5 роки.

19. Анута

Анута Well-Known Member

20. whisper

whisper Well-Known Member

а може хтось знає з якого сайту можна скачати мультики без реєстрації, хотіла дітям в дорогу але що не зайду то смс відправ то зареєструйся...