Мультфільми для дітей

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Жовтень 2007.

1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Мультфільми для дітей

У нас сьогодні хіт "Маша і ведмідь".
    Влаштували сімейний перегляд - разом з малими цілий ранок дивились - всі серії (21) онлайн. Чимось цей мультик мені "Ну, погоди!" нагадує - не набридає.

2. Alexx

Alexx New Member

Ми з малим також цей мультик дивились, мені він смішний, але от задумалась.... чи не навчиться моя малеча так безпосередньо робити шкоду і такими невинними очками кліпати )))). То звичайно до кожного мультика можна так придовбатсь, але напевно буду йому щось інакше включати...

3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Дівчата, допоможіть мені знайти мультик - про 12 місяців,. Вже який день перериваю торент...нічого нема!

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

5. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Щойно слухала "Черепаха Аха-АХА"
    мені сподобалось
    короткий музичний ролик
    діткам буде цікаво

6. Notika

Notika New Member

Моїй малі 3,3 роки. Вона від року любить дивитись "Приключения пингвиньонка Лоло" (радянський) і "Співучі ручки" (від Карапуз) - всім рекомендую. А зараз в нас улюблені: "Смурфи", "Маша і ведмідь", "В пошуках Санти", "Живчик та його друзі", про фею Дінь-дінь, а і ще ну дуже гарний радянський мультик "Веселий город". А от "Білосніжку і семеро гномів" (сучасний мультфільм) вона сприйняла дуже близько до серця, вона ту злу чаклунку боїться і не хоче більше дивитись.
    Так що, пам'ятайте батьки, діти поіншому можуть сприймати мультики, та й взагалі все, ніж ми!

7. Aster

Aster Well-Known Member

В нас найбільший хіт і в молодшого (3 роки), і в старших дітей - мультики "Паровозики з Чаггінтона". Та й дорослі дивляться з задоволенням. :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZmYjRjuyHJc

Їх є аж 50 серій. І всі класні!

8. Parazitka

Parazitka New Member

А я обожнюю "Маша і ведмідь")))Хоть я і велика, але мені всеодно дуууже подобається цей мультик)))
    А мій маленький похресник любить "Ну погоді" та "Чіп і Дейл")))

9. LILY

LILY Well-Known Member

Віталя спочату обожнював "машку",потім "трактор том" (а мене той мульт харить страшено+ переклад і голос дурнуватий) "лунтік" любить,"бембі"так собі, а тепер вже кокий день дивиться "немо"

10. Asal

Asal New Member

нам з малим також, вже найшли в неті і вивчили цю пісеньку :girl_yes:
    з радянских мультиків дивиться тільки "Ну, погоди!", "Простоквашино" "Кот Леопольд"
    з сучасних дивиться вибірково, "Машу" взагалі не сприймає, і я теж не можу цей мультик дивитись:girl_yes:

11. Анута

Анута Well-Known Member

перший сезон налічує 52 серії. Дуже гарний російський дубляж.
    другий сезон в мене є лише 26 серій

мульт дійсно шикарний!

12. Alexx

Alexx New Member

Прочитала і як про нас )))), точно така ж прогресія ))). Правда ми починали з "ТуТіТу" потім "Маша", то в нас дууууже любиме.... (як свекруха каже "Пособие как надо делать"). Я щось більше схиляюсь до Лунтіка, всетаки там такі корисні для діток теми піднімають. "Тракор Том" - харить )))) мене.

13. Machaon

Machaon New Member

В нас зараз популярні 3 мультфільми ( дітям 2 і 3,5 років) : В пошуках Немо, Льодовиковий період 3, Клуб Мікі Мауса ( три сезони). Всі українською мовою. Доречі Клуб Мікі Мауса не просто історіїї, він навчає і розвиває дитину. Мала відповідає на запитання Мікі Мауса. Малий мовчить ( він скромніший). Ось такий інтерактивний мультсеріал! Раджу записати.

14. Fechka

Fechka Member

Останнім часом Златушка переглядає
    Мультик рос. мовою, та вона повторює за героями рухи, а також англ. слова! Цікаво.

15. Luchik

Luchik Well-Known Member

Моя донечка полюбила мультик "черепаха аха-аха", дуже тішиться і підтанцьовує, хоча їй лише 10 міс. Може хтось із дівчат має аналогічні мультики? Поділіться інформацією, буду щиро вдячна!

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Шукаю, де можна скачати мультфільм "Суперкнига"

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Мій Сашко любить тільки анімовані мультики. Тачки (1 і 2), Шрек (тільки останню частину), Коропрація монстрів, У пошуках Немо, Пінгвіни Мадагаскару, Мадагаскар, Змивайся...що там ще?. А Маша и медведь--останнє відкриття. Але деколи в нас бувають капризи і він хоче дивитись мультики по телевізору, тоді виручає саталітарка, дивиться якийсь турецький канал, Baraem, нічого незрозуміло, але малий в захваті))) таке мале, а вже турок (с)

18. kolobok

kolobok Member

А можете дати посилання, де є 3 сезони? Бо доня зараз перший сезон вже з 2 місяць дивиться і тепер хоче якісь нові серії :).

19. Gold fish

Gold fish New Member

В моїх дітей на першому місці Лунтік, потім Том і Джері, Чіп і Дейл і решта.

20. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

дівчатка,в кого є "Строитель Боб", а то не можу знайти малому, а так хочеться:connie_pull-pigtail