Мультфільми для дітей

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Жовтень 2007.

1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Мультфільми для дітей

А моя Соня останні пару днів смерфів дивиться - до того часу вона тільки мульти про Крота признавала:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

САМА?!?!?!! А Куся? Як їй?

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

ні не сама, але без Кусі...вона боїться шуму, а там було голоснооооо!!!!
    і так до теми...вона не любить такі мультики, тільки серіальні....от зара в фаворі Вінні Пух(але той де ше дівчинка є, а не Крістофер Робін )

• Подобається Подобається x 2
  4. Liliyah Romanova

Шкода... А мій Дарко вже двічі ходив і ще третій проситься. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас Данило знов присів на Тачки. Не дивився їх десь 5 місяців - а тепер - з ранку до вечора, тільки закінчаться просить ЩЕ!!! І не сидить біля компа, але виключити не можна, але на день разів 5 прокручуються

• Подобається Подобається x 6
  6. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Щиро дякую. Насправді ми не усвідомлюємо вплив закордонної мультиплікації на наших малят.. Варто усім подивитись !!!!!!!!!!!!

7. Юська

Юська Well-Known Member

А ми любимо Томі Джері,дивимся із захопленням!!!
    якщо чесно лічно мені дуже подобаються мультики Тачки,:girl_cray:я їх дивлюсь їз захопленням,чесно ніколи мультики нелюбила,крім Томі Джері,

8. Зая

Зая Well-Known Member

А я зараз своїй малій новий Міядзаківський мульт тягну про "Рибку Пон"йо ". Я раніше писала, що ми любимо дивитися аніме.А мала знайома з шедеврами японського аніме "Мій сусід Тоторо"-(найулюбленеший),"Порко -Росо","Повітряна служба доставки Кікі " і т.д

9. Анута

Анута Well-Known Member

ми зараз в свекрухи і в них по спутнику є канал JimJam
    якраз різні цікаві мульти під наш вік. Колись дивились БейбіТВ, але його так закодували, що вже ми до нього не добрались. А на НТВ пакеті є кілька мультканалів, але мені найбільше подобається цей. Ну ще Детский мир (там старі радінські мульти в основному показують)

там гарненькі мульти про пінгвінів, Боб-Будівельник (там такі машинки прикольні), про паровозик Томас і інші :)

10. IraG

IraG Well-Known Member

Моя дитина любить тільки "Бебі енштейн", пробувала інші підсовувати - ніяк. Леопольда ні, Простоквашено ні. Що можна спробувати? Які взагалі мультфільми можуть підійти в віці до 2 років, щось не хочеться мені всю збірку радянських мультфільмів качати.

11. Ная

Ная Well-Known Member

В Софійки наразі три улюблених мультики:"Петрик П"яточкін","Смешарики" і "Gazoon",останній вона обожнює десь ще з піврічного віку.А от як дивилася часом "Том і Джері",то розплакалася,бо її мишку шкода,я думала,може мені здалося,іншим разом те саме,більше той мультик не дивимся.

12. Holly

Holly Moderator

А мо по телевізору сьогодні тачки дивились на українській мові, насміялись так, що думала живіт буде боліти. Тепер качаю на комп:girl_cool:

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Скачала я хвалений мультик " Вперед і вгору". Якась рідкісна фігня, ні дітям не сподобався, ні нам:girl_mad:

14. Holly

Holly Moderator

Дякую, що казали, бо хотіла скачати.

15. Liliyah Romanova

А що за мульт?

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та ну, єрунда якась...А ТАКА реклама по всіх каналах була!!!
    А для вразливих дітей і тих які насторожено ставляться до собак, взагалі мабуть не вартує таке дивитись. Про двох старих маразматиків мульт:girl_crazy:

17. odree

odree Well-Known Member

Лілю, ось офіційний сайт http://disney.go.com/disneypictures/up/
    Мені особисто дуже сподобався. Ходила з малою до кіна на нього, то так насміялася, особливо з того Вафлика

мушу не погодитися, бо в мене саме така мала, але їй дуже сподобався мульт

18. Liliyah Romanova

Якщо ти про цей, то я цілковито не згідна. Ми всі троє були від нього в захопленні! І щодо собак навіть думка не виникала. Дарко постійно просить стягнути йому цей мульт, але ще нема ДВД-якості. Маю дві забавки на айподі на основі того мульта, то Дарко постійно бавиться і короткі кліпи зі сценами з нього також...

Jarysa, думаю, що варто вам стягнути й скласти власну думку, бо тут дві цілковито протилежні. :)
    Цілковито підтримую. Мій Дарко до жодного пса не підходить близько, навіть мацьопкого, відколи настрашився у 2,5 роки. Але враження від мульта в нього надзвичайно позитивні!

• Подобається Подобається x 5
  19. odree

odree Well-Known Member

я зараз з нетерпінням чекаю коли з"явиться в неті в хорошій якості і укр. перекладі. Ще раз хочу посміятися з тої пташки Вафлика і Іруська просила їй скинути як тільки появиться

20. Liliyah Romanova

Мій Дарко такий щасливий після цього мульта з кінозалу виходив, що ніяк не хотів 3Д окуляри скидати і так і йшов усю дорогу додому... :xaxa:
    Теж чекаємо хорошої якості й українського перекладу, бо ще його не чули.