Мультфільми для дітей

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Жовтень 2007.

1. irrka13

irrka13 Well-Known Member

Відповідь: Мультфільми для дітей

може, і не треба! зараз половина школярів мають проблеми з очима :girl_sad: і 90% випускників мають ту чи іншу ступінь сколіозу. краще хай футбол поганяють :girl_claping:

2. Lents

Lents Well-Known Member

Хороші християнські мультфільми Спанки (на російській).
    Ось тут перший мультфільм з серії на всіх трьох мовах (Eng Рус Укр) але щось не скачується, як хто допоможе, то хотілося би мати англ, або укр переклад.

P.S. Малий все одно поганих героїв наслідує.

• Подобається Подобається x 2
  3. Анута

Анута Well-Known Member

а мені дуже подобаються Смішарики. Мультфільми по 6 хв і дуже позитивні, до того ж переважають людські цінності, наприклад доброта, дружба...
    А ще зараз наші їх українською переклали, і як на мене переклад дуже хороший. Показують в 8:45 на Ранок з Інтером (там де Сумська)

• Подобається Подобається x 8
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Ми нині подивилися Ice Age III - це ТАКИЙ класний мульт! У нас слів нема! Ми в захопленні - всі троє! Всім раджу подивитися!!! Маса задоволення!

Останнє редагування: 8 Липень 2009
  5. Зая

Зая Well-Known Member

Ооо,"смішарики" ми вже дивимось 2,5роки,не просто дивимось а обожнюємо!!!Деякі серіїї вже цитуємо на пам"ять:girl_in_love:)))).А ще дуууже подобається мультики про "живчика і друзів"(як намене навіть чимось подібні на "смішариків")-раджу усім:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 5
  6. natka G

natka G Well-Known Member

Дівчата! Маю цілу колекцію мультфільмів!!! Мій чоловік на велику радість моїх дітей режисер мультиплікатор.Мультфільми частково купуємо, частково качаємо з torrents.ru Хочете, приносьте компакти і робіть замовлення! Звертайтесь, що зможу, допоможу.

• Подобається Подобається x 3
  7. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Але файно!:girl_curtsey: А мультики на українській? Можна контакти в ПП:girl_curtsey:

8. natka G

natka G Well-Known Member

На українській є ті, які робив мій чоловік: серіали Викрутас, Казковий патруль. І ще пару закордоних мультиків. На рахунок перекладів скажу чесно, і російські переклади є різними. Контакти залишу в ПП.

• Подобається Подобається x 1
  9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Наш перший мультик "Тачки" - на укр. мові. Простоквашино,Умка, тепер дивиться Вінні Пух, Мавпочки, Ну постривай (радянські). Ще дуже любить "Вольт", і старий діснеєвський "Леді і Бродяга"(про собачок) дуже гарний мультик, Дамбо...
    Всі мультики я практично на пам"ять знаю, малий під них засинає, інакше не можливо вкласти. Дивиться не довго, частину подивиться, а потім іде бавитись, але виключити не можу, мусить грати фоном.
    Всі мультики качаємо з нета.

Останнє редагування: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. Зая

Зая Well-Known Member

А ми тільки но повернулись с кинопалацу,дивилися "Льодовиковий період 3" :girl_crazy:.Класс!Дуже прикольний і веселий мультик:girl_haha:.Дитина в захваті:girl_claping::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 4
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, я би дуже хотіла подивитися україномовну версію! Буду чекати, коли вона з*явиться в неті... :girl_in_dreams:

12. лошарик

лошарик миється в бані

А мне как-то смешарики не очень :sad:

13. Зая

Зая Well-Known Member

Лошарикі-смішарики:girl_haha:

14. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

а мій малюк дуже любить радянські мульти дивитись-Вінні пуха,Пес Барбос в гостях у Бобіка,жив був пес,капітошка,як Петрик П""яточкін слоників рахував,про козаків,Бременські музики,веселі ведмедики (рос мульт-дуже клевий,озвучує одного ведмедика О. Панкратов-Чорний) та інші.....:girl_curtsey::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 9
  15. okodemig

okodemig Well-Known Member

video.alkar.net
    локальний сайт для клієнтів Фарлепу-ВЕГА
    нещодавно там зявилася повна колекція Бейбі Айнстайн :)
    тільки прослідкуйте який у вас тариф і яка можливість скачувати з локальних серверів, за якою ціною

часом на ноьму зявляються новенькі мультики (спочатку зявляються екранні копії потім- ріпи)

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

О-о-о!!! Baby Einstein і IQ Babyes ми теж дивимось. Малюк навіть повторює англійські слова!!!

17. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А в нас у фаворі - Шрек. Усі його серії ми вже знаємо напам'ять. А ще маємо і любимо : Сезон полювання, Тачки, Рататуй, Веселі лапки (мультяха про пінгвінів), Переможець, Карлсон, Хортон (люблюю-ю-ю-ю!), Діснеєвський курс англійської мови (старенький, але кльовий) і всі-всі серії Льолека і Болека. З останнім мультом у нас прикольна ситуація була - і сміх, і гріх. Словом, чоловік качав його у своєму офісі. Всі серії. Такий щасливий приносить - нате, дітки, дивіться. За тиждень приходить такий вже не дуже щасливий і каже: прийшов рахунок на Льолека майже у 4 тисячі гривень :sad:(( Якось він там прогавив, що то платно, та ще й настільки платно! Тепер я підколюю його: кажу дітям - будьте чемні, бо татко більше не принесе вам таких дорогих мультиків :haha:))))))))

• Подобається Подобається x 5
  18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

зато цьоця Грильяжка перепише собі Льолека з Болеком за файну чиколядку правда?:girl_cool:

19. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

я вчора була в кінотеатрі....сподобався дуууууже:girl_claping:

20. Лянка

Лянка Well-Known Member

Для моєї доці ненабридаючий мульт Шина-Машина (тобто Тачки) і Пініни-Пінгвіни (Лови волну). Як якийсь хлопчисько, чесно:girl_crazy: