Відповідь: мрії в картинках До речі, в ене теж мрії позбувались! Тепер мрію працювати там: Як дійсниться, то напишу
Відповідь: мрії в картинках У мене багато мрій. Буду викладати по черзі. Бо якщо не візуалізувати, то мрії так і залишаться мріями. Одна з них: Мопс, а точніше мопсиха, а краще в мене мопсиха, а у батьків мопс. Щоб потім мопсенят багато було))))
Відповідь: мрії в картинках Мої мрії зараз такі Ось така кралечка - обовязково має бути в мене! [/IMG] Це - сон, який мусить стати для мене реальністю!!! Острів Маврикій! [/IMG] Ще хочу обзавестись колись отаким еко-будиночком...
Відповідь: мрії в картинках мріяла про улюблену робоу - вона в мене вже є, а тепер мрію про те, щоб навчитися водити машину! і бажано цю...
Відповідь: мрії в картинках Колись ще мріяла про такий телефон тепер мрія збулась, чекаю на здійснення інших
Відповідь: мрії в картинках А в мене з року в рік така мрія. Ну маю слабість до "америкоського" Різдва з Новим роком. Дуже вже там все красиве і казкове.
Відповідь: мрії в картинках А це моя мрія... Ось тут я зауважила, що у нас нема сімейного фото... Ну, це поправимо, а поки нехай буде так: Правда мрія вже здійснилася, а нової я ще не придумала.