Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

1. Taska

Taska Well-Known Member

Відповідь: Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

мені теж не сподобалось.. записалась у Green forest, вже на 4-х заняттях була, все подобається, задоволена

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

3. IndigoChild

IndigoChild New Member

Дякую за відгуки!
    В пятницю піду на перше заняття!):girl_in_dreams:

4. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я вже третій місяць ходжу у Liberty. Мені підійшли час і місце, а ще принцип викладання. Наголос роблять на розмовній мові, на запам"ятовуванні і багаторазовому повторенні. Поки що мені подобається, але деколи здається,що ту анлійську ну нереально вивчити. Додому не задають нічого...., але слова нові треба вчити, ну і крім того самому пробувати щось робити. Тим більше матеріалу в інтернеті достатньо. Пробне заняття безкоштовне, кваліфікаційний тест можна зробити вдома.

5. Ritamadonna

Ritamadonna Member

я займалася в агенції Дячук близько двох років,але не в групі, а індивідуально - разом з ними здавала IELTS, і мені там досить сподобалося.
    Не знаю як в інших, але там дуже великий вибір літератури - от мені треба тему економіка, і моя викладачка ксерила мені ту тему з різних книжок - а в них є з чого вибирати.
    Звичайно, то залежить в кого займатися. Я була в трьох викладачів, найкраще - у Юлі Шпак - дуже вимоглива, наполеглива, дає все у системі. Також займалася з Оленкою - вона там вже не працює...
    Ну і спокійно там, затишно - ніхто не відволікає...

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

погугліть - у Львові регулярно проводять зустрічі ті, хто вчать англійську - в домовлений день приходять в якесь кафе 5-10-20 людей і всі спілкуються або по англ, або по польськи, є німецькі і французькі групи.
    Знаю, що було в кафе Штука, в Пузатій Хаті.
    Живе спілкування - це ж клас!

6. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Хочу вивчати італійську мову. Порадьте, будь-ласка, хороші курси.

7. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

і мені також не сподобалось.

8. Materynka

Materynka Well-Known Member

І як ваші успіхи? Можете вільно спілкуватися англійською? Я займаюся у Ліберті. Наразі подобається, але мені радять спробувати ще щось інше, іншу методику, порівняти....А ще як в них відбувається заняття? Маю на увазі як подають матеріал, окремо граматика, окремо розмовна, чи це все переплітається?

9. Darcy

Darcy Well-Known Member

Дівчата, а чим саме вам та школа не сподобалась, якщо не секрет?

10. Gentle

Gentle Well-Known Member

Мені казала моя знайома, яка займалася там давненько тому, що школа сильно "здала". Тоді в них була можливість спілкуватися з нейтів спікерами, вивчати різні вимови і акценти - мало не новозеландську англійську.. Щось типу того. І казала, що потім (за рік часу) ходила її сестра, то вже було зовсім-зовсім не те. Якщо хтось має іншу інформацію, поділіться.

11. Mavra

Mavra New Member

Я туди два семестри проходила, теж задоволена. Адекватне співвідношення ціна-якість.

12. Rona

Rona Мама-йожик

Дівчата, що ходили на курси, Ваші сподівання виправдані? *мені тра англійську дотовкти до пуття, думаю, як то зробити краще - через курси/репетитора/самотужки*

13. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Так, я здавала IELTS, CAE в т.ч. завдяки підготовці їх викладачів, тому спілкуюся вільно, перекладаю, колись дітей вчила...
    Я займалася індивідуально, давали все - за методикою на екзамени. Загалом, думаю, що найкраще вивчити мову - це готуючись до міжнародних екзаменів.

Спробуйте!

Школу Дячук я вибрала, бо вона була в центрі, де колись був менший вибір

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Агенція Дячук - сподобалося, але ціна не дуже підійшла. Green Forest - ні! вже писали, додам від себе - завелика кількість людей, занадто великі д-з, завеликий акцент на граматиці, оплата відразу за семестр. Викладач була хороша, факт - Надія Гапачило, сподобалась!
    Найбільше сподобалося American English School - але багато залежить від викладача. В мене була Орися - вона дуже! Не знаю, правда, чи вже вийшла з декрету) акцент на розмовній робила.
    а заміняла її одна дівиця - то ні також. На жаль
    була на рівнях Upper Intermediate і Advanced.

Останнє редагування: 15 Березень 2011
  15. Ritamadonna

Ritamadonna Member

А хто зараз займається на курсах? які середні ціни за місяць, і скільки тепер індивідуальні уроки коштують - чи хтось орієнтується?

16. Finya

Чула ціну 100 грн за 1,5 год. Англійська мова, індивідуально.

17. Ritamadonna

Ritamadonna Member

А який рівень? а то мене питають про викладача advanced рівня - не знаю що й казати - яка ціна в середньому, буду знати

18. Finya

Наскільки я знаю, ціна від рівня не залежить. Але конкретно йшлося про заняття студентки університету з викладачем. Думаю, рівень мінімум Intermediate))
    Можна походити на пробні заняття за оголошеннями. Я свого часу так і робила. Такі висновки цікаві були)) Хто дешево цінив, той дорого і не коштував) Але ціна - теж далеко не показник) Треба визначити свої потреби і шукати максимально наближений варіант. Чим мені подобалася вищезгадана викладач) - дуже високий рівень знання мови, доступність пояснення, всі 4 види мовленнєвої діяльності на занятті в комплексі і дуже порядна. Роз*ясню)) навіть, коли один раз, крім мене, нікого не було (а група складалася з 5-6 людей), вона всі 1,5 години відпрацювала. Я таке ціную))) мала з чим порівняти(((
    І ще. Заріклася ходити туди, де беруть оплату наперед за семестр. І де нема пробного уроку (платного чи без - байдуже). "Попала" 2 рази капітально.
    Згадала про International House і Carpe Diem. Перше - ні! 12 чоловік на парі, які одночасно щось кричали. Молода викладач, яка не знала, що з тим всім робити.. В Carpe - класно. По крайній мірі, коли вони були на Дорошенка. Але обрала тоді не їх чисто з особистих симпатій)) Викладач звідти для мене занадто експресивна була)) я люблю споооокій)))))

Останнє редагування: 16 Березень 2011
  19. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Це 12 доларів, колись було більше, я і по 15 платила, хіба з тими викладачами з ким дуже довго - то по 10 баксів брали.

Не завжди. Якщо чайник, і вчиться рахувати "і май нейм іс" - то це не те, що перевіряти тести CAE чи IELTS і писати ессе.

100 грн - то для початківців?

20. Finya

Логічно. але інколи той "чайник" може бути таким тяжким))) а той, кого готують до IELTS - таким легким)))