Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

1. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Відповідь: Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

А я пішла на мовні курси 'Language step', які на Пекарській, 13. Скажу так-хто має вільний день, то може ходити, бо там два обовязкових заняття і два факультативи в тиждень, але факультативи починаються 18-15-для мене це не реально:sad: Окрім того, я без тестування пішла в групу Intermediate-а виявляється, що недооцінила свої призабуті знання:sad:(( результат гроші потрачені на вітер:sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. natusik

natusik Well-Known Member

моя доця ходить в БОЯР на Трильовського-вона задоволена, ми також

• Подобається Подобається x 1
  3. bora

bora Well-Known Member

Їх викладачі також в нас в компанії викладають. Я задоволена і підходом, і результатами.

4. Viola

Viola Well-Known Member

Хм. Як то кажуть скільки людей - стільки думок. Я там провчилась 9 місяців (один повний рівень) і дуже задоволена резульатом. Простий приклад - до навчання я ледве к-ка слів могла зліпити докупи, а вже під час навчання часто ходила з англомовними викладачами (української вони не знають) і одногрупниками на пиво, де, відповідно, спілкувалися виключно англійською, почала вільно дививтись англомовні фільми і мультики. Так, мушу зауважити, багато що залежить від викладача групи - я, наприклад, зобачивши, що група і викладач для мене заслабкі і "тягнуть" назад просто перевелась в сильнішу групу.

Переконалась ще в одному - якщо ти сам не хочеш вчитись і ледакуєш, то НІХТО тебе не навчить і ніколи. Навчання то дуже інтенсивний процес. Деякі одногрупники навіть невеличкого домашнього не хотіли робити. Мене то вкрай дивувало! Успішні студенти завше вчили не тільки домашнє, а ще й позадомашнє - почитали якусь статтю, виписали слова, подививлись фільм, переклали пісню, поробили вправи... І результат, як то кажуть, на лице :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Редвумен

Редвумен Active Member

КИТАЙСЬКА МОВА

Чи є у Львові курси китайської мови? Де найкращі? Скільки часу потрібно, щоб вивчити китайську до розмовного рівня?

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2009
  6. Virusuk

Virusuk New Member

:girl_haha:Я вже рік займаюся у мовній школі "Language step", яка знаходится на Пекарській, 13 і мене все влаштовує, а також відчуваю непоганий прогрес у розмовній англійській - особливо, тому, що ця школа ставить більший наголос на розмовний рівень! Іхня система: курс (рівень) триває 3,5 місяці в тиждень є 2 обов'язкових (базових) заняття, які є проплачені і 2 безкоштовні факультативи: Speaking lesson та Video Club, в сукупності виходить 4-ри рази в тиждень. Заняття проводиться у вільний від роботи час після 18:15 або 19:35. Тривалість 1.20 год. У навчальному процесі беруть участь носії мови - в нас була якась американка-викладач з Вашингтону. Ціна суперова 890 грн. за весь курс включно з оксфордськими підручниками та іншими матеріалами. Додаткові копії вони роблять за свій кошт. Також коли моя мама їхала в Італію їхні перекладачі недорого перекладали документи з нотаріальним завіренням. Раджу всім, не пожалієте !!!

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

Здається в Школі Language Step є також і китайська!? Зайдіть попитаєтеся - Пекарська, 13 (вхід з внутрішнього двору). Я маю якийсь їхній телефон: ***********- вони працюють з 14:00 до 21:00.

Останнє редагування модератором: 11 Грудень 2009
  7. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

А може хтось підкаже справжнього репетитора з англійської мови, бо щось на курси не надіюсь... щоб досвід мав, якусь свою методику викладання, а не студентів, які хочуть підзаробити...

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Привіт, дівчатка! Мене дуже цікавлять курси італійської мови середнього і вищого рівня. Хто що порадить, так щоб не дуже дорого і гарно вчили, термін навчання будь-який....

9. simona

simona Well-Known Member

А чому так довго?І чи Ви задоволені, можна детальніше чим саме?

10. Редвумен

Редвумен Active Member

А хтось може дати якісь відгуки про "Мовний експрес" ? Там ціни дуже прийнятні! А якість? цікавить...:girl_spruce_up:

11. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

дівчата, можливо знаєте де проводяться спеціалізовані курси англійської мови-зокрема, мене цікавить юридична англійська

12. Dana K

Dana K Well-Known Member

Нікому не раджу вчитись в ЛІДЕРі, і взагалі з ними справу мати.

Французьку можна вчити в "французькому центрі", що знаходиться в головнму корпусі ун.Франка.

І можу дати координати репетитора з арабської мови.

13. Virusuk

Virusuk New Member

У школах мов є також індивідуальне навчання, тобто, те саме репетиторство, але більш кваліфікованіше та організованіше від приватних уроків у сумнівного випускника-студента. На мою думку, школи не є зацікавлені у некваліфікованих фахівцях. Щодо Мовного Експресу, то там ціни високі:girl_cray: десь 1600 грн. за курс. Цього семестру я теж вибирала між Language Step та Мовного Експресу. Пішла у Language Step.:girl_claping:

14. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

якщо маєте хороші знання звичайної англійської, то юридичну можна вчити самому. Пошукайте підручники + там же основне лексика, то навіщо для цього викладач? Я вивчила, коли прийшла на роботу, де постійно треба прекладати документи, договри і т.п.

15. Virusuk

Virusuk New Member

Чому так довго вчуся англійської мови? А Ви хотіли вивчити мову за день?:girl_haha::girl_haha::girl_haha: Пояснюю - прийшла у школу Language Step майже нуль. Напротязі року її підтянула досить непогано! Моя мете вільно володіти англійською і якщо потрібно, буду вчитись, ще 1рік, або й 2-ва.
    Серед моїх одногрупників у цій школі були такі хлопці "бамбуки:girl_crazy:", які не робили домашніх завдань, не вельми ходили на мовні факультативи, а потім думали, чому у них мізерний результат. Все залежить від студента, від його бажань вивчити будь-яку мову. Навіть з най гіршим викладачем можна взяти досить багато, варто лише захотіти!!! І не шукайте меду, там де його нема!!!

16. Редвумен

Редвумен Active Member

а я думала, що навпаки,помірні! Я якось рахувала свівідношення к-сті годин до грошей - то там (в МовЕкспресі) вийшло недорого...

17. Virusuk

Virusuk New Member

Скільки коштує по Ваших підрахунках 1 заняття у школі "Мовний експрес" ???

18. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

і мене цікавить...:girl_wink:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

трохи застаріла у вас інформація: французький центр тепер називається "Alliance Francaise" (французький альянс - це вони так переклали), і знаходиться на вул. Огієнка

20. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

я не впевнена, але думаю, що можна в Італійському центрі в головному корпусі ЛНУ ім. Франка на 3-му поверсі. Але там навчання з осені починається.