Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

1. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Власне я вже знайшла, сьогодні туди дзвонила. Але дякую, Ви мені також вибачте. Просто вже другий раз мені намагаються розказати, як це тяжко, а я й так це знаю і в мене мандраж :)

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хто вивчав англійську в Бояр? Які враження, результати?

3. Марточка

Марточка Well-Known Member

Gestija, я зараз ходжу, але на індивідуальні заняття.

4. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Цікавлять відгуки про мовну школу Lifestyle, на Валовій. Можливо хтось ходить. Цікавить власне дитяча група (вік 10-11років).

5. Mavochka

Mavochka New Member

Можу порадити лінгвістичний центр Carpe Diem. Там не дорого, оплата помісячна. Близько від універу - бігала після пар туди на англійську. Рівень вивчила весь, бо навчання не за місяць-два - а детально і систематично. Планую німецьку ше вчити там, але поки з роботою тяжко :ed4d70def841dc74b57

6. Roman Slotyuk

Roman Slotyuk New Member

Привіт я хочу щоб мені дали пораду наступного року я планую піти в англомовну школу language step дайте пораду чи йти туди. Як вчать?Які результати? І до кого йти вчитись?Мені 15

7. Annamarija

Annamarija New Member

у Facebook є група «Language Exchange Club Lviv» яка займається організацією зустрічей для тих хто вивчає мову та й для самих носіїв мови.Комусь можливо буде цікаво))

8. Maryna Demeshko

Maryna Demeshko New Member

з приводу language step, я там вчила англійську мову два семестри, дуже сподобалося, хороший викладач, Марта звати, і ще ходила на безкоштовні клуби: спікінг і відео клуб, спілкування з носіями мови, там їх двоє було, класно, раджу піти!

9. Victor N

Victor N New Member

О, я також ходив в Language Step, все дуже гут, англійську реально добре підтягнув)

10. ReyeN

ReyeN New Member

Зараз роблю невеличке дослідження мовних шкіл, бо хочу піти на курси англійської. Може комусь буде корисна інформація.)

Отже, була я в LifeStyle, VivaVox, Green Forest, Language Step і Лідер.
    За першим загальним враженням сподобалось у LifeStyle, VivaVox, Green Forest.
    Language Step - найдешевші, дивно, що немає пробного заняття і не пропонували проходити тест. Порядок такий: приходиш - заповнюєш анкету, пишеш тест, платиш гроші, записуєшся на курси.
    В Лідері взагалі не сподобалось ставлення, та й в принципі їхні курси розраховані на 6 міс., а це мені особисто не підходить, тому одразу відкинула їх.
    З усіх в GF найбільші групи, по 10-13 людей. Раніше ходив туди знайомий, казав що їх було в групі реально 15.
    Ще розглядаю Concord, EverBest і You Can.
    Зрозуміла, що варто звертати також увагу на кількість і тривалість занять, бо може бути 2 р на тиждень по 1,5 год, або 3 р/т по 2 год. Тому й буде зовсім інша ціна...

Якщо хтось ще має якість відгуки про ці школи, поділіться)

11. atena

atena Active Member

Ходжу на курси англійської в u-talk. Групи невеликі, хороші викладачі.

12. sunny smile

sunny smile New Member

Давно собі обіцяю піти на курси, ніяк не виходило. А тепер, так як і ви, ReyeN, роблю екскурс по мовних школах, завела собі блокнотик. хе хе)))
    Потрібна англійська для племінника 8 років, англійська для себе (говорити говорю, а от будувати речення не завжди вдається((() Отже була в LifeStyle, Green Forest, Language step, International House, ходила лише по тих, що в центрі і відомі.
    International House ціни зашкалюють, таке враження, що більшість суми платиш виключно за ім'я школи. Групи формуються не дуже інтенсивно.
    Language Step дешеве та не неякісне((( Ніякого тобі тестування
    LifeStyle перше враження досить приємне, дали заповнити тестування, пройшла усне, записалась на пробне заняття з наступного тижня. Добре, що є ранкові та вечірні години. Племінника теж записала на пробне, зможемо ходити в один час.
    Green Forest теж дали тест, записалась на пробне. Дуже стримує розмір групи, витримати 15 чоловік після роботи не реально( Але на пробне піду, потім вам розкажу. Тримаю кулаки, щоб вже нарешті взятись за ту англійську.

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Ходила раніше до них, відгуки вже писала в цій темі, пошукайте.

14. iverson

iverson New Member

я вивчаю англійську в American English School, на Гвардійській. На заняттях 4-7 чоловік, викладач-носій мови. щосуботи організовують спікінг клаби, але незавжди вистачає часу їх відвідувати))) Загалом, я дуже задоволений. співвідношення "ціна-якість" виправдане.

15. Victor N

Victor N New Member

З приводу Language Step розкажу, як в мене було. Я прийшов, мені запропонували написати тест на визначення рівня, я писав його десь 40 хв, мені перевірили одразу, ще попросили з підручника зачитати уривок і перекласти, потім сказали, що в мене середній рівень (я думав десь так і буде). Сказали, щоб зареєструватися треба заповнити анкету і проплатити курс. На наступний день я так і зробив, і через два тижні почалося навчання. Щодо пробних, то мені казали, що перших три заняття в групі рахуються, як пробні, і якщо мені щось не сподобається, то можна повернути кошти повністю за весь курс. Не розумію, що тут поганого. Щодо співвідношення ціна-якість, то я думаю, що отримав більше ніж оплатив:girl_yes:.

16. KavaZmedom

KavaZmedom New Member

Може хтось ходив на курси в "Азбуку Світу", що в Інтерсіті на Сихові? Або щось чув про ці курси? Поділіться враженнями)

17. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Дівчата, на рахунок німецької мови що порадите?
    (цікавлять школи, де видають міжнародні документи, які підтверджують рівень знання мови)

18. gaby

gaby Member

Пробачте, можливо, я не сюди пишу. Але хтось знає, де можна недорого перекласти 4 невеликих документи на англ. мову, головне, щоб була печатка (не нотаріально завірено, а просто печатка).
    Можливо хтось знає приватних перекладачів, що мають печатку? чи якісь відгуки про агенства?
    буду дуже вдячна.

19. Ira Shekhova

Ira Shekhova New Member

Я ходила в JustInTime. Мені сподобалось. Там групи по 5 чоловік максимум. Відзаймалась три семестри - результат значний. Правда кожного семестру до іншого викладача попадала, але це мабуть і на краще - в кожного свій метод викладання. Старші рівні там дівчинка вела, яка жила в США 2 роки - отам вимова, і швидкість мовлення - вуха зламати можна, але то надобре - з часом звикаєш, адже закордоном ніхто тобі повільно повторювати не буде. Зараз, знайомі, які досі там вчаться, казали, що є викладачка американка - добре веде. Перекладами вони також займаються.

20. ReyeN

ReyeN New Member

Я ходила на мовні курси (англійська) в Language Step.
    Ціна звичайно, приваблива, 1200 грн, але +250 за підручник, 2 заняття в тиждень по 1 год 20 хв
    Загалом мені не дуже сподобалось, заняття трохи нуднуваті, спосіб навчання без креативу, як в школі чи в інституті (хоча в мене і в школі було цікавіше :) ), мало розмовної практики, ну може більшості саме таке і підходить, але я очікувала більш цікавого підходу до навчання...
    Крім того мінусом було те, що в групі нас спочатку було 11 людей! правда, потім багато відсіялось і стабільно ходили 5-7 людей.