Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

1. Maryna Demeshko

Maryna Demeshko New Member

Відповідь: Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Я зараз вчу англійську в мовній школі Language Step. Я довго шукала і питала в знайомих, мені її порадили. Все дуже подобається, заняття цікаві, вчителька з дуже високим рівнем англійської, мені це важливо, бо в мене в самої upper intermediate і треба щоб він підвищувався. Знаходиться в центрі на Кривій Липі, там кав*ярень купа і інтернет кафе, є що поробити якщо раніше приходжу :) По цінах мене також дуже влаштовує, бо плачу 1120 грн. за 30 занять і це плюс можна кожен тиждень ходити на speaking lesson з носієм мови (там він дуже класний розумний дядько) і video club (на них я правда не завжди хожу, але треба ходити :) Раджу всім!

2. Furore

Furore New Member

Кому цікаво і потрібно:
    З 02.07 у Палаці Хоткевича відкрилися знову безкоштовні (30 грн. -реєстрація) 2-тижневі курси англійської з американцями, там де і вчать, і пісні співають, і розмовляють. :girl_bye:

3. roxetochka

roxetochka New Member

Підкажіть будь-ласка курси німецької мови, такі щоб можна було б чогось навчитися

4. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

І мене цікавить німецька - хвости хочу попідтягувати :)

5. Allo

Allo Active Member

Хто ходив на Speaking club в Католицький університет? Напишіть, будь ласка, свої відгуки? Ще цікавить, чи обов'язково будуть щось запитувати і вимагати говорити.

6. sofcja

sofcja Member

в ЛНУ є на початковий рівень. 2-чі на тиждень точно. семестр здається 400 грн. групи по 10 осіб. заходите в головний корпус і направо 2 поверх, починається філологія - там море оголошень про курси мов в франковому універі.
    як хочете, то в понеділок загляну - напишу умови. бо здається вони з жовтня вже займатись почали.

7. tamilaZ

tamilaZ New Member

Ходила колись на курси мовної школи Наталії Дячук РУНА... Не знаю, чи така ще є. Не те щоб не сподобалося... Занудилася я якось. Певний рівень знань вони пропонують. Але хоч я і маю схильність до мов, мій мозок поглинав їх інформацію дуже довго :girl_in_dreams:
    Колись проходила курси закордоном. То за три тижні там об'єм ЗАСВОЄНОЇ інформації був більшим, ніж тут за три місяці. Звичайно, відіграло значення і перебування у мовному середовищі. Але говорю як є. Такий от досвід :)

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

що мене просто вибішує в моїй групі - це те, що більша половина учнів не робить домашнього завдання, спізнюється, говорить українською, само собою лика не в.яже англійською:)
    то, напевне, скрізь так, і може це навіть нормально, але мені в голові не вкладається як люди можуть так пофігістично ставитись до навчання
    часом складається таке враження, що вони просто тікають від чогось, і ці півтори години для них - не час інтенсивної праці і пізнання, а можливість розслабитись (від роботи, від сім.ї хз)
    так що говоритиму зі своїм адміністратором: або хай переводить мене у групу "відмінників", або на вищий рівень, щоб було важко і не було можливості звертати увагу на чиїсь помилки)

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

спитали в карму, то я відповім, бо мене це питання дуже турбує:)
    то курси англ. мови у Карпе Діем. я зараз на Upper Intermediate, і так, у моїх одногрупників звичайний Інтермідіейт, і я не знаю, що вони роблять зі мною в одному класі:)
    коли формували групу було багато "одноденок", які після одного заняття йшли на Інтермідіейт, посилаючись на Таню (мене) - ті люди поступали правильно:girl_crazy:, інших я, на жаль, перевести сама нікуди не можу

напевне, варто шукати іншу школу, не знаю, хоча мені здається, що описуваний мною пофігізм буде скрізь

10. Rona

Rona Мама-йожик

дуже хвалять мовні курси при католицькім університеті якраз за відсутність того пофігізму

11. Пташечка

Пташечка Active Member

Rona,
    можете написати про них детальніше? хоча б куди звертатись.
    Дякую

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

У польській школі на куті Чупринки-Кольберта, але там курси лише для батьків дітей що навчаються (принаймі раніше так було). Але вчителі там з польщі і вчать як у школі повністю усе.

12. Софця Сній

Софця Сній New Member

А я ось шукаю хороші курси норвезької.Хтось знає чи є у Львові? Бо я чула тільки за "Лідер", але стільки негативних відгуків(( А хотілося б одразу після переїзду почати вивчати.

13. Ritamadonna

Ritamadonna Member

то треба питатися на факультеті іноземних мов в універі. Колись - так 5-7 років тому там точно була шведська, і якісь інші північні мови.

14. Claire

Claire New Member

Доброго дня! Порадьте, будь ласка, репетитора за англійської мови у Львові для дорослої людини. Бажано в районі центра або Сихова, але не обовязково. Навіть не думала, що так важко буде знайти репетитора :sad:

15. Brenda

Brenda Member

Дівчата, чи є у Львові курси української мови??? Будь ласка поділіться будь-якою інфою.

Дякую

16. sunny smile

sunny smile New Member

Сьогодні була на Валовій у мовній школі Лайф Стайл на тестуванні, перше враження гарне))) Записалась на пробне заняття, хто що чув? Поділіться)))

17. mariposa

mariposa New Member

У центрі є хороша мовна школа "You can" на Дорошенка 14. Дуже якісне навчання і ціни хороші. Викладачі віддаються повністю своїй роботі та індивідуальний підхід до студента. Всім рекомендую. Мов у них дуже багато, я особисто відвідувала курси англійської та іспанської, то дуже задоволена. Ще у них викладає сам китаєць китайську мову, дуже його хвалять.

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Розкажу про свій недавній досвід навчання в мовній школі!
    Англійська мені потрібна для щоденної роботи - спілкування з іноземцями, переговори, листування, і вирішила я підняти свій рівень за рахунок навчання в мовній школі. Керівництво погодилось оплатити курс :) Вимоги в мене були дві - бізнес-англійська та носій мови - викладач. По ціні оптимальним була мовна школа VivaVox. Пройшла тестування ще десь в середині літа, викладачка сказала, що в мене рівень advanced, але якщо я хочу - то в них з вересня буде мегакрута група з носієм. Зразу сказала, що заняття проходить в зручний час тричі на тиждень. І от після кількох моїх дзвінків в вересні мені нарешті повідомили, що можу приходити на перше заняття. Перше враження позитивне - викладач - американець, він же сценарист, і взагалі творча особистість і має досвід викладання бізнес англійської. Після першого заняття виявилось, що за ту ж суму буде тільки 2 заняття на тиждень, замість трьох і сам курс триватиме 3 місяці, замість 4 обіцяних. На заняттях в мене складалось таке враження, що в нашій групі займались всі, хто мав бажання займатись в той час в тій мовній школі, тому що деяким студентам в нашій ж групі (яка попередньо мала бути з рівнем advanced) важко було правильно сформулювати елементарні речення. Курс я закінчила, продовжувати навчання звичайно не стала, і сертифікат про закінчення курсу не можу отримати й досі (то свята, то не могли визначитись який рівень вписувати в той сертифікат). З плюсів - це звичайно спілкування з носіями. Одним словом, для себе я побачила більше мінусів на цих заняттях, аніж плюсів. І не впевнена, чи мені вдалось покращити свій рівень бізнес-англійської.

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

може хтось має ось таку книжку? я б відкупила

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я ходила туди на один індивідуальний урок, і мені не сподобалася викладач. Важко пояснювала, заплутано і в основному говорила тільки вона і все на купу..я ледве досиділа до кінця уроку, де таки переклала з 5 речень. Хоча ціна за індивідуальне заняття зовсім недорого.
    Перед цим ходила в Амес скул, правда на групові заняття, викладала в мене Ірина, досить непогана дівчина, але групове мене перестало влаштовувати, а за індивідуальне в них досить таки дорого як на мене. Тому наразі базу я здобуваю дома з репетитором.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Той Амес скул вчить по таких книжках, зпдзвоніть туди можливо в них можна придбати. Або прнаймні порадять де ще такі книжки є.