Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

1. IndigoChild

IndigoChild New Member

Відповідь: Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Ходжу зараз на курси в Грін Форест. Подобається, що багато граматики, бо я її не знала зовсім) І взагалі заняття цікаві, не нудно сидіти тих 2 години):girl_crazy:

2. Taska

Taska Well-Known Member

я такої ж думки)

3. Gerbera

Gerbera Member

І мені цікаво. Тільки на другому рівні дуже витривала група попала))) Ходять всі як один. А я вже звикла, що більше 5 людей не приходить, а то й менше))

4. Kolorado

Kolorado New Member

я знаю, що зараз проходить набір на курси англійської мови в торгово-промисловій палаті Італії (це на Левицького,4, в центрі фактично). У них вже давно функціонують курси вивчення італійської, в мене подруга ходила, залишилася дуже-дуже задоволеною. Казала, що акцент на розмовну роблять і було завжди цікаво. Якось торгово-промислова палата все-таки виклакає довіру :) так, що я думаю, що англійські будуть теж на дуже високому рівні. Я збираюся записатися якраз, приєднуйтеся!

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

і до речі групи у них маленькі до 8 чоловік

5. honestmem

honestmem New Member

також чула про мовні курси при торгово-промисловій палаті Італії. Хто має досвід навчання у них, відгукніться.

6. Bonita

Bonita Member

Можна детальніше про ці курси, зацікавило те, що вони роблять акцент на спілкування.

7. Viva

Viva Member

Чи можна якийсь контакт Вашої подруги :), цікавить навчання італійська в Торгово-промисловій палаті Італії?
    Думаю, щ рівень навчання там мав би бути доволі високий.

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

Можливо є хтось на даному форумі, хто готувався до здачі іспитів TOEFL, але починав навчання в львівських мовних школах з рівня, скажімо, Intermidiate. Було б дуже цікаво поспілкуватись.

8. IndigoChild

IndigoChild New Member

Дівчата, я далі шукаю курси польскої мови....що порадите?:girl_phone1:

9. Warmlente

Warmlente New Member

Можливо ви знаєте хоча б приблизну ціну цих курсів.:girl_smile:

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Я знаю, що дуже дешеві курси англійської є при церквах. Про рівень нічого сказати не можу.:smile:Якщо зацікавить, дам координати.

10. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Я вчила польську на вул.Медовій - напроти Міленіуму, здається фірма Діалог. То були індивідуальні заняття, бо груп не набиралося з польської. Зате вкінці мені видали якусь писульку, назвали Сертифікатом - що мені і треба було, бо на розмовному рівні елементарному володію мовою.

У Львові є польські товариства -може там якісь гуртки, є і польська школа на Кониського - може там і питатися:girl_curtsey:

11. Virusuk

Virusuk New Member

Довгий час вчилася англійської на різних мовних курсах. Скажу таке - скільки людей, стільки й думок. Зараз навчаюся у Language Step - скажу так, досить непогане начання за адекватну вартість (~1050 грн. разом з підручниками та CD) - при тому тебе всім забезпечують книжки, диски, копії та ін., якщо щось, змінюється тебе повідомляють. Спочатку в Language Step , була в групі та підвищивши свій рівень пішла на індивідуально. Ті викладачі, які мене вчили - супер - достатньо кваліфіковані, динамічні та й взагалі приємно зними працювати та спілкуватися.
    Щодо, людей, які є з тобою в групі, то є трохи різний рівень, але то проблема не тільки даної школи, а й Грін Форесту, Діалогу, Карпе Дієм та й думаю інших також - просто неможливо мабуть підібрати групу зі 100%-вим одним рівнем. Отож, скажу зі свого досвіду школа Language Step заслуговує уваги не тільки тим хто вчить англійську, варто подивитися перелік мов, яких вони навчають, не кожна школа може таким похвалитися, а це тай про шось говорить. Важливим також є людське ставлення тут, моя сестра ходила до Дячук там ставлення паскудне + ціни космічні! Отож, раджу Language Step всім!

12. EmmaZunz

EmmaZunz Member

Щось мало хто пише про American English School (AmES). А вони прекрасні курси за співвідношенням ціна/к-сть людей в групі. За місяць коштує 290 грн. А в групі 2-3 людей і не більше! Перевірено моїм чоловіком:). Кваліфіковані викладачі, гарне ставлення. Їхній офіс на Гвардійській. А заняття ще в кількох місцях у Львові проводяться. І я так хотіла ходити, але мені якраз оте місце розташування і не підходить. Всім успіху у вивченні!

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

А ще згадала за чудову пораду тим, кому треба "розв'язати язик". Бо ж ніби і слова знаєш, а сказати ніц не можеш. Дивитися фільми, ба краще серіали! Після перегляду усіх серій серіалу "Друзі" починаєш само собою говорити:). Зараз "Lost" дивлюся, для підтримання у формі :)

13. Asako

Asako New Member

Я також навчаюся в Language Step уже рік. В першому симестрі враження було не дуже. Я в школі і в університеті вивчала англійську. Життя заставило подивитись в бік французької. Прийшла, поговорила, що мені потрібно вивчати мову з 0, мене 3 рази перепитали чи я ніде раніше не бачила-не чула французької. Оплатила в повному обсязі симестр і прийшла на перше заняття. Сказати, що я була шокована-нічого не сказати, нас було 4-ро чоловік в групі. Рівень групи, як мінімум а2, була дівчинка, яка вільно спілкувалась, відповідно вчитись читати зі мною особливо ніхто не хотів. При чому, що викладати почали дійсно з нуля. Так я промучилась десь з місяць, вже хотіла забирати гроші, але потім якось втягнулась, не звикла кидати справу на половині. І ще нам змінили викладача через місяць навчання і години відвідувань, там трохи бардак. На 2-й симестр я взяла індивідуальні заняття-і можу сказати, що абсолютно задоволена! Прекрасний викладач за адекватною ціною і 100% уваги мені.... зараз закінчую рівень а2. Буду в них вчитись і далі. З мінусів:неорганізованість і погане тестування людей для запису в групи.(в мене чоловік ходив на англійську в нього в групі була абсолютно аналогічна ситуація) З плюсів: ціна і викладачі. Загальне резюме: в результаті я все-таки задоволені і міняти їх не планую.

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я з вересня ходжу у Green Forest. Не маю з чим порівнювати, але дуже задоволена. Коштує це задоволення 1660 грн за семестр (4 місяці) + книжки 175 грн. Ще я мала від подруги картку на 5% знижки і після кожного семестру вони усім роздають по 2 такі картки - для тебе та для когось із знайомих. Тож фактично виходить 1752 грн вже з книжками (1577 + 175).
    Навчання на досить професійному рівні, постійно відбуваються перевірки з Києва. Усі вчителі окрім завданнь по підручникам використовують ігри, прослуховування пісень, фрагментів кіно, робота в парах та групах ітп для кращого засвоєння. Особливо мені подобається викладач Богдана. У неї я закінчила другий семестр - вона дійсно прекрасний вчитель.

15. SniganaN

SniganaN New Member

Маю 2 карточки на знижку для друга 5% у Грін Форест, кому потрібно пишіть в ПП.

16. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Знаю ще мовні курси в будунку офіцірів-на Театральній, незнаю як самі групові курси, але до викладачки яка там вчить ходила років 6 на репетиторство з англійської і німецької мови і дуже задоволена

17. Merry

Merry Well-Known Member

А може хтось знає якісь курси зорієнтовані на розмовну мову (англійську). З граматикою ніби розібралась сама. Чи це тільки репетитора потрібно наймати? Може хтось може хорошого репетитора на speaking порадити?

18. LGalT

LGalT Member

Хто може дати відгуки про вивчення французької в мовних школах Львова з власного досвіду?Як результати? Особливо розмовної?Я поки що вчу самотужки, але цього буде певно не достатньо.

19. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ходжу на літню інтенсивну школу італійської в УКУ вже другий рік, завтра маєм останнє заняття. сумно так, бо курси дуже класні. Спробую ще восени на регулярні курси походити, бо таки мені дуже подобається їх підхід до навчання.

20. jylanda

jylanda занууууда

Я б вам радила записатись на курси до Альянс Франсе - там проводять заняття рiзних рiвнiв, плюс, дуже багатa медiатека i бiблiотека, здаеться, що заняття в групах починаються з вересня. Я туди ходила здавати екзамен.