Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам.

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Kosjana, 22 Листопад 2011.

?

Ваш досвід придбання:

1. Марна витрата грошей

42 голосів
    31,8%
  2. Мене врятував

73 голосів
    55,3%
  3. А що це?

17 голосів
    12,9%
  1. newlife

newlife New Member

Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам.

Я вважаю, що молоковідсмоктувач корисний тільки в 2 випадках: коли треба відлучатись на довше, і як є проблема з лактацією.

Я спочатку думала купляти, але, можна сказати, що він мені дістався в спадок. На щастя нам він пригодився тільки для встановлення лактації. Добре що не купляла, бо вже більш як місяць лежить без діла. Як і сціджене молоко, що заморожене в пакетах. Користувалась Маделою Гармоні. Задоволена. Швидко, зручно і отримуєш набагато більше молока, ніж в ручну.

Якщо хтось хоче перестрахуватись, то скоріше б порадила взяти молоковідсмоктувач на прокат. Може модель не сподобається, можна буде випробувати інший. А може й потреби не буде. По різному буває.

2. Nola

Nola Member

цілком підтримаю цю ідею, оскільки молоковідсмоктувач коштує досить немало і зовсім не факт, що він вам буде потрібний і чи підійде:girl_yes2:
    на своєму прикладі скажу, що скористалась цим пристроєм лишень раз, коли була на весіллі у друзів і малечу кілька годин не годувала. Добре, що хоч не купляла його, а подруга дала покористуватись, а то б було шкода витрачених коштів.

3. veronka

veronka зла друзя

мені не пригодився)) ані самостійно руками, ані молоковідсмоктувачем, ані за допомогою лактолога-массажиста (і така дурня була))) не вдалось зцідити більше 3 капель молока:girl_nea:

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

мені подарували. лежить вже 5 місяців, пару раз сціджувалась руками. а колежанку-студентку рятував не раз. то вже як вдасьться, без потреби купувати не треба

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

О, в мене теж так, сціджуватись не вмію і не виходить навіть молоковідсмоктувачем (брала напрокат), в пологовому думала спочатку, що молока нема, вдома, що дитині не вистачає, але судячи з того, що дитина поправилася навіть більше за норму, заспокоїлася, та й потреби в такому процесі, на щастя, зараз нема і сподіваюсь і не буде

6. natiok

natiok Member

А я, коли у пологовому була, користувалася молоковідсмокт., причому не якимось дорогим, а самим дешевим у вигляді грушки. На той момент мені пригодився, бо дитини поруч не було, а руками я те молозиво сцідити не могла, не те що не могла, а просто не вміла...тому так і сціджувала по крапельці шоб дитині дати. Пізніше, коли мені дозволили дитину грудьми погодувати потреба у ньому відпала.

7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мені на перших порах дуже згодився, але ще залежить який той відсмоктувач- спершу мала Канпол Бебіс-весь з пластмаси (чи то пластику) , вакуумом лише натягував шкіру до набряку і нуль результативності, потім мала Томмі Тіппі- то небо і земля. Накладка еластична, ніби масує, і гарно молоко тече. Коли було багато молока, груди переповнені, то я цідила, наливала в спец. пакет і в холодильник (а іноді і в морозилку), про запас. А на 4 -5 місяці молоко вже не переповнювало грудей і не підтікало, то й відсмоктувач пішов у відпустку (шафу).

8. VolnovaS

VolnovaS New Member

Спочатку я також вважала що варто,а тепер можу сказати що ні!Купили відразу після пологів,бо молочка було дуже багато.Та за тиждень часу молоко прийшло в норму,і молоковідсмоктувач так мені більше і не пригодився.Якщо і потрібно колись зцідити молока,мені чомусь вручну набагато легше і швидше...))))

9. Pesyk

Pesyk Member

А я от хотіла спробувати чи пригодиться він чи ні, думаю нічого немає поганого в тому, щоб у моєї дитинки було збережене її улюблене молочко, провсяк випадок. Доречі, дівчата, може у когось є молоковідсмоктувач, яким вже не користуєтесь та контейнери для збереження та заморожування молочка, ми б купили. Дякую

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

Мені згодився. в мене молока стільки було що можна було певно двох дітей прогодувати. Зціджувати рукою було довго , купила собі самий звичайний за 7грн в аптеці(як на мене, не вартує він тих шалених грошей, що платять за "фірму").

11. Туфелька

я маю з чим порівняти і скажу вам, що фірма фірмі-рознь. Канпол Бебіс мені просто не підійшов,може я невміло ним користувалася, незнаю, а Томмі Тіппі супер. Ніби під мене виготовлений.

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

З першим сином потреби зціджуватись ніби не було. Другого вже не раз залишала на кілька годин. Ну дуже мені потрібен був молоковідсмоктувач. Я так думала. Коліжанка позичила свій на пробу, від якого вона просто в захваті була. А мені виявилось дуже легко і просто і набагато швидше руками зцідитись. Головне просто правильно зціджуватись і молоко саме гарненько струйками тече.

13. Туфелька

я тут зря "обхаяла" виробника, залізла в шафу, а то в мене Бебі Нова , німецький, поршневого типу той відсмоктувач.

14. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Мені молоковідсмоктувач пригодився. На третій день після пологів прибуло дуже багато молока, груди набрякли, боліли, затверднули. Пішла я в пологовому до масажистки, вона мені розмасажувала груди, ніби трошки полегшало. Проте вдома знову почалася та сама історія, самостійно сцідити молока мені вдавалася небагато. Виручив мене молоковідсмоктувач фірми Авент. Якщо подивитися скільки б я заплатила масажисткам (приблизно 50, 100 грн.), то молоковідсмоктувач мені вже викупився. На даний час лактація встановилася і молоковідсмоктувачем майже не користуюся.

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я купила Авент (точніше то чоловік мені терміново вночі купував :)), коли доні було 7 тижнів мала гострий приступ апендициту і готувалась до лікарні. Але апендицит "поприступав" три дні і зник, госпіталізації, дякувати Богу не було.
    Молоковідсмоктувач лежить запакований некористований

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дівчата, хто може позичити електричний молоковідсмоктувач?
    моїй мамі приписали лікування, де треба щодня мати 150 гр ГМ, мушу їй допомогти, тільки добути з грудей його не вмію)).

17. LinaD

LinaD Member

Мене молоковідсмоктувач просто врятував!!! Коли прибуло молоко, мені по пару раз на день акушерка потрібна була. Зранку розробляли, сцідили - через дві години груди повні. Вартість акушерки від 50 до 100 грн. за одну грудь, тобто 100-200 грн. за раз (в залежнсті чи додому пиходить, чи в пологовому). І коли після акушерок вночі груди знову були повні,тверді і страшенно боліли (а в перший тждень після родів сама справитись з грудьми не могла - дуже боляче було), чоловік вночі пішов до друзів і позичив молоковідсмоктувач (вони купили, але їм не пригодився). Я як на світ заново родилась - не боляче, швидко і груди легкі. Відразу його купили. Філіпс Авент, електричний. Хоч і не дешево, але ця річ окупилась повністю в перші пару днів. Користуюсь ним по декілька раз на день, так як годую грудним молоком але з пляшечки (дитина не відсмоктує з грудей молоко із-за форми сосків). Дуже задоволена..руками зичайно можна, але це більш травматично, важче. Час від часу руками розминаю, а так сціджую тільки молоковідсмоктувачем. На сьогодні це для мене сама нобхідна річ!

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я наразі маю ідеалістичні уявлення про ГВ - з книжок, де пише, що молоковідсмоктувачі потрібні лише в крайніх випадках (коли мама далеко від дитинки, наприклад). Так от ті ж джерела по ГВ кажуть, що форма соска дуже рідко стає на заваді: навіть втягнуті соски дитинка витягує, якщо правильно прикласти. Можливо, це треба робити під наглядом консультанта.

Але я це пишу не тому, що хочу покритикувати попередній допис, а тому, щоб майбутні мами знали, що це поправимо.

З мого ж досвіду: молоковідсмоктувач знадобився, бо ми з дитиною були окремо одне від одного. Прямо в ПБ у консультанта по ГВ , ми спробували пару різних видів молоковідсмоктувачів і підійшов ручний Авент. Я не кажу, що не навчилась би зціджувати молоко, але в перші ті дні мені це не вдавалось - а з тим апаратом я справлялась. До речі, я вже десь писала, що за тижень часу користування молоковідсмоктувачем у мене витягнувся сосок, який був трошки плоский. Тому я вірю, що малятко це теж успішно може зробити :).

19. Mawa

Mawa Member

Мала Меделу. Задоволена і просто не уявляю, щоб я без відсмоктувача робила

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Думаю, прикладали б частіше доцю до грудей...
    ібо:
    це не є здорово для перших місяців...