Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам.

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Kosjana, 22 Листопад 2011.

?

Ваш досвід придбання:

1. Марна витрата грошей

42 голосів
    31,8%
  2. Мене врятував

73 голосів
    55,3%
  3. А що це?

17 голосів
    12,9%
  1. pipe

pipe New Member

Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам.

teSp Up назва пляшечки.мені вислали з за кордону,але тут також бачила.Відгуки про неї різні,інших не купляла, тому порівняти не можу.дитину з пляшечки молоком годувала одразу.один сосок був тріснутий тому зціджувала ту грудь і давала з пляшечки 2 рази в день точно,може і більше.Коли були лактаційні кризи прикладала часто і з пляшечки не годувала.зараз,коли на роботі впродовж цілого дня то і 3 годування підряд їсть з пляшечки.але працюю я 2 рази в тиждень

2. Supergirl

Supergirl Member

Мені молоковідсмоктувач дуже пригодився. Коли малому був місяць склалися обставини, що приймала антибіотики, тому довелося зціджувати і виливати, щоб зберегти лактацію. Та й згодом часто зціджувала і давала з пляшечки, бо з грудей завжди лінувався смоктати , по 2 години не відпускав мене))) Користувалася Medela Mini Electric, в порівнянні з ручним молоковідсмоктувачем - небо і земля.

3. Міла

Міла Member

Мені молоковідсмоктувач дуже допоміг у перший місяць після пологів, поки встановлювалася лактація. Інколи груди ставали, як камінь. Синочок ссати нормально не хотів. Руками рівномірно зцідити не виходило, залишалися гулі. Використовую і досі, якщо потрібно кудись піти і залишити молочко для синочка.

4. Molecule

Molecule New Member

Мені дуже помагає,так як користуюся ним і зараз. Я ходжу на роботу, а малявочка на ГВ.
    В мене ось такий

5. YuliaSpl

YuliaSpl New Member

Взагалі вважаю цю штуку непотрібною якщо у вас немає проблем з ГВ. Але мені допоміг коли я лежала в лікарні і не могла годуват малюка

6. Setka

Setka Мамулька непосидок

А я от вважаю молоковідсмоктувач потрібним, навіть якщо з ГВ все ок! Називаю причини:
    1. Призначили ліки в 3 міс віці, зціджувала 10 гр молочка, капала капельки і шприцом давала маленькому.
    2. Коли треба було відлучитись у період поки не виповнилось 6 місяців.
    3. Коли почала пригодовування зціджую трошки молочка щоб дати до пюрешки і кашки.
    4. Інколи добре малюк не виїдає, тому можна полегшити стан молочних залоз (а руками це не реально)
    Ми купили TommeeTippee механічний, цілком влаштовує.

7. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Мені подарували електричну Меделу, скажу вам моловідсмоктувач - бомба!!! Цідить дуже швидко і ефективно. Мені він пригодився коли був лактаційний криз, цідила ним вночі під ранок, щоб розігнати лактацію. Цідила також вдень, руками би так не зцідила, не вистачало часу і терпіння. Завдяки йому легко перебороли криз. Одного разу прийшлось відлучитись, правда таке було лише один раз, тоді були морози і я не могла малу взяти з собою, то націдила, то мама годувала зцідженим з шприца

8. jookl

jookl New Member

Мене він спас! І зараз спасає. В мене більше молочка, ніж поки нямає мій малюк. І як що не зціджувати, то груди тверднуть, болять і молоко просто тече струмочком. Я на початку не хотіла тим займатись, бо вважаю, що можна і без зціджування.. природа ж про все подбала... Ага... думала я так до того моменту - поки температура не піднялась... і я вже не могла руку підняти. В принципі якщо немає проблем.. то вінн не потрібен. А якщо є - то краще все таки ним зпускати, ніж травмувати груди руками постійно. Маю 2 - TommeeTippee та Avent. Обидва механічні.

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

А.. і обидві фірми хороші, хоча Avent певно то все робить трошки швидше...

9. Aprelia

Aprelia New Member

- один в один... поки не отримала 39,5 - теж вірила, що мине, хоч вже вдруге мама... з першим малям "дусилась" руками і ридала від болю при застої з темп.

10. jookl

jookl New Member

от от .... я також оглянутись не встигла.. як на тобі.(температура, біль..).. так що ті хто проти молоковідсмокутвачів... просто щасливі жінки, які просто не мали проблем з грудьми..

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Це точно! В нас, на жаль, так і не склалося з повноцінним ГВ, а молока було повно, і з тими застоями, то взагалі був жах. Тому якби не молоковідсмоктувач, то лишилася би того, і їв би мій зай Нутрілон мало не з народження.
    А так мали ми мамине молочко аж до 7 місяців. Допоміг Avent - після ручної "дійки" і "грушки" тішилася ним неймовірно..

12. poputochka

poputochka Well-Known Member

З першою дитиною мене молоковідсмоктувач однозначно врятував. Молока було мало, мала цілодобово висіла на грудях, я мала і рани, і тріщини, пробувала всілякі апілаки, лактаційні чаї і чаї з молоком, а дитина кричала і не набирала ваги... В місяць прийшла наша лікар, влаштувала розборки, і сказала переводити на змішане вигодовування, батьки, чоловік "за"- тож почали потроху догодовувати сумішшю з пляшки ( 2004 рік- не було ні форуму, ні консультантів з ГВ, консультант в пологовому запропонувала лише силіконові накладки - від тріщин). В три дитина категорично відмовилась брати груди...
    Спробувала цідитись вручну - нічого не вийшло. Купили механічну Меделу, а потім і Міні електрик. До року доця пила моє молочко, але з пляшки (потім я вже не витримала того 8-ми разового сціджування на добу в т.ч. і вночі).
    З другою малою користувалась молоковідсмоктувачем лише в перший місяць, доки встановлювалась лактація, ну і коли робила запаси молочка на випадок моєї відсутності, годувались до 2,8р.

13. Єва

Єва Well-Known Member

Молоковідсмоктувачем користувалась кілька разів, в перші місяці, коли дитина не хтіла довго їсти (понад 3 години), треба було надлишок молока забрати (бо інакше потім набрякали і боліли груди а наступних кілька днів зменшувалась кількість молока). А були такі періоди, коли дитина навпаки їла через кожні півгодини, а мені треба було терміново на годинку-дві вийти, то зціджувала, бабуся з ложки годувала малу (таке було два рази). Всього використовувала молоковідсмоктувач разів шість-сім не бльше.Заплатила за ноього біля 300 грн. Тому кожне зціджування мені дорого обійшлося :) Але пробувала вручну спочатку зціджувати, коли вперше груди набрали зайве, то не вийшло, якось не видавлювалось ні каплі. Тому мені пригодився можна сказати.

14. Shprotka

Shprotka Active Member

Користувалася молоковідсмоктувачем досить багато та, можна сказати, довго, десь до 5міс. Спочатку молока не було (і вумні медики казали, що після КР і не буде), проте я так розцідила собі тою штукою груди, що почало бити фонтаном і ніякі вкладки не спасали, вночі спали мокрі і я і малий. Зціджувала по-трошки, бо малий боявся того маминого щастя, яке било, як з бранзбойта, і не хотів прикладатися. А зціджене молоко виливала у ванночку, коли купала малого,

15. mpaseflora

mpaseflora New Member

І мене порятував молоковідсмоктувач. Ніколи б не подумала, що прийдеться ним користуватись, але прийшлось..І то досить тривалий час.. Так вже сталось. Але це краще ніж на штучному годуванні.

16. Sue

Sue New Member

Моя донька просто не хотіла брати груди і все. Плакала, не могла тягнути молоко, а після того як я спробувала зціджувати, взагалі перестала брати груди. Коли зціджування замордувало, купила молоковідсмоктувач Mini Electric.
    Як зрозуміло з назви, він електричний, працює досить швидко і я не перевтомлююсь.
    Виручає...

17. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Взагалі молоковідсмоктувач - щтука корисна, але не всім він підходить. В мене історія була така: змушена була купити ручний молоковідсмоктувач, тому що малий мені соски так покусав, що я аж плакала, коли давала груди. От і почала відкачувати молоко трохи більше з однієї груді (та що була в більших ранах). В результаті: малий відмовився взагалі брати ту грудь, яку давала трохи менше, і врешті-решт там за місяць практично пропала лактація (тут навіть молоковідсмоктувач не поміг). Тому всіх молодих мамочок застерігає не робити тих помилок, що я зробила, бо годувати лише однією груддю, як я зараз годую, зовсім невесело: малий з 3,5 місяців на змішаному годуванні, бо однією груддю не наїдався.

18. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

от і я собі купила молоковідсмоктувач Медела, бо вже другий тиждень наніч температура 40, молока забагато прибуває - малий не зїдає, тільки розмасуєм груди щоб не твердли, як за два-три дні знов така ж історія. Мушу сціджуватись, але от проблема починаю качати меделою, так за 1 хв. вже не тяне, треба зупинятись, трохи розімяти і тоді знов цідити. Доходжу висновку, що руками мені легше. Може я щось не так роблю????

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Саме так. Ви надмірно розганяєте лактацію! Вам мабуть сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=46655

20. ranetka

ranetka New Member

Купила недорогий,але так ним і не скористалася,просто не було в ньому потреби,годувала 1,5 роки,жодного разу не було лактостазів і взагалі проблем з грудьми,молока було якраз достатньо,не заморожувала,бо нікуди надовго не відлучалася,тому це для мене непотрібна річ)