Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам.

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Kosjana, 22 Листопад 2011.

?

Ваш досвід придбання:

1. Марна витрата грошей

42 голосів
    31,8%
  2. Мене врятував

73 голосів
    55,3%
  3. А що це?

17 голосів
    12,9%
  1. Smokky

Smokky New Member

Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам.

В мене теж був Медела електричний, і він мене просто рятував, не знаю як би я без нього стільки протрималась. Зціджувалась майже сім місяців, по 10-12 годин на добу. Руками взагалі ні краплини зцідити не могла. Механічним більш-менш, але дуже руки боліли. а електричним - супер. одна рука вільна, можна щось робити, з малим бавитись, чи за компом сидіти.

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

аналогічно.

цілком згідна

3. Лія

Лія Well-Known Member

Здивувало мене,що на Мечнікова в пологовому неонатолог старається всім породіллям втулити відсмоктувачі "Канпол" по 300 грн, як вкрай незамінну річ після народження дитини. Я ледве відмазалась,сказала що мені коліжанка позичить, так ніколи за два роки і 7 міс гв не користувалась. Хіба як мама працююча, тоді звичайно треба.

4. GalkaSv

GalkaSv Active Member

А мені молоковідсмоктувач був першим рятівником напротязі першого року. В мене щонайменше два рази на місяць застуджувались груди, біль була нестерпною, часто була температура .:sad: Малий був лінивий, коли молоко саме текло йому в рот він сав, а коли молока ставало менше - нехотів :girl_sad:, от в такі моменти молоковідсмоктувач був дуже потрібний. Також коли відлучалась з дому більше як на 3 год, перед відходом зціджувала молоко у пляшку. Користувалась з самого початку електричним медела, 5 хв. і груди пусті. В таких випадках, думаю доцільно мати таку річ у домі.

5. Yarmila

Yarmila New Member

я використовую молоковідсмоктувач фірми Авент і задоволена, мені подруга з Англії привезла (я замовила) там він в 2 рази дешевше коштує.

6. Milli

Milli Well-Known Member

От хтось купляє молоковідсмоктувач, бо дитина груди не бере, а хтось, через те що працює. А от я купила, бо у мене було забагато молока і він був у мене як для профілактики маститу. Бо коли молоко залишається в грудях можуть утворитися гульки, а там як наслідок мастит або і гірше:girl_yes:
    Доречі не обов`язково купляти дорогі електричні, я купила найдешевший за 7грн.
    :girl_curtsey:

7. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Мені не згодився. Добре хоч не купувала, а позичила в подруги. Їй, доречі, він також у свій час не став у нагоді. :)

8. Oksamyt

Oksamyt New Member

я мала гіпер лактацію і у мене нажаль зцідження цих залишків якраз і привело до маститу(((((

9. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Для мене, як працюючої мами, молоковідсмоктувач - дуже необхідна річ! Спочатку пробувала Medela Mini Electric, але потім придбала ручний Tommee Tippee, виявився зручнішим. Це все індивідуально, кому що підходить. до речі, в цієї фірми чудові протиколькові пляшечки.

10. smilee

smilee New Member

Мені теж не допомагав((( хоча і була потреба, маю спутані молочні проходи,тож постійно потерпала від набряків(( мала 2 шт. а справлялась тільки вручну)))

11. Sokrovishe

Sokrovishe New Member

Мені дуже допоміг, і допомагає досі. Хожу на роботу на пів дня, малюка годують зціженим і розмороженим, а я ціжусь на роботі.

12. Panna Land

Заморожене-розморожене молоко не втрачає своїх властивостей? Скільки часу можна зберігати в морозильній камері?

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

А якщо дитині (3 міс.) раз в день давати суміш чи не відмовиться від грудного молока?

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Може відмовитись брати груди. А для чого підгодовувати сумішшю?

14. Panna Land

Просто я працюю і не завжди є можливість вчасно під"їхати додому або зцідитись, тому няня запропонувала купити пачку суміші "на всяк випадок". А мені трохи страшно, щоб лялі смак не перебити...

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

То Вам краще про всяк випадок зробити вдома запас свого молочка.

16. newlife

newlife New Member

Відповідь: Будь-де і будь-коли, або годувати дитину в різних ситуаціях

Прошу наперід не сварити за запитання.

Поясню ситуацію: вагітна, серйозно планую самостійно годувати дитину (без пляшок і дурників), але вязвязку з раннім виходои на роботу (4-5тижнів після народження і до 2 міс життя дитини, далі буду з дитям ПОСТІЙНО!), тому прийдеться зціджуватись і вчити "доглядальників" годувати не так як вони привикли.

Переглядаючи молоковідсмоктувачі, звернула увагу на соску для грудного молока Medela Calma http://mamamag.com.ua/product_info.php/products_id/6056. Мене цікавить чи хтось нею користувався? Може це і є компромісний варіант поміж поколіннями мамів (бабусів і мамів)? Чи це 100% втрачене ГВ?

Дорогі форумлянки, мене цікавить ваша ОБЄКТИВНА думка щодо цієї соски. Давайте не будемо відповідати по тому питанню не розібравшись, так як ті люди, які не орієнтуючись в різниці між кенгуру і слінгом говорять, що мами вбивають своїх дітей (бо шия ломається!)!

Сподіваюсь ви зрозуміли про що я.

17. pipe

pipe New Member

привіт newlife!мені довелось вийти на роботу коли малечі було 2 тижні.молоко сціджувала на 2 годування в дома і на роботу чоловік приїжджав за молоком.тому годуємось і з циці і з пляшечки.молоко не зникло нам зараз 4 місяці.пляшечку використовую chicco.вона схожа на цицю.можливо індивідуально але малеча ні від пляшечки не від циці не відмовляється)))

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Huculka.може нехай придбають не електричний.в мене avent задоволена ним і ніби дешевший

Останнє редагування: 17 Січень 2012
  18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я зараз користуюсь такою соскою, дуже задоволена. Перепробували різні соски, зі всіх дитину заливало, а ця єдина яка нам підійшла і дитина не кидає грудей.

19. Huculka

Huculka Member

Дякую за пораду. Вона його має і Меделу теж. Але питання якраз в електричному, бо ситуація така, що потрібно зціджуватися повністю, а механічним так не виходить.

20. newlife

newlife New Member

Gabi
    Я зараз користуюсь такою соскою, дуже задоволена. Перепробували різні соски, зі всіх дитину заливало, а ця єдина яка нам підійшла і дитина не кидає грудей.

Скільки разів на добу дитинка їсть через цю соску, а скльки разів з грудей?

ріре
    пляшечку використовую chicco.вона схожа на цицю.

Можете додати фото, чи написати як називається та пляшечка? І як часто дитинка їсть з пляшечки і з грудей впродовж дня? Дякую.

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

В чому заморожуєте зціджене молоко (окрім спец пакетів)? І як правильно його розморожувати?