1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Молода хресна

також хлопчик?

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можна придбати у ювелірному таку картинку з янтаря ( нам подібну подарували на хрестини) :маленька дитинка у ліжечку, а над нею два ангелики. Дуже гарна. Вони є різних розмірів, тому можна підібрати до "гаманця" І пам ятно. Приблизно такі

3. Hanny

Hanny Active Member

А в мене скоро чоловік буде за хресного, золота батьки не хочуть і ніц не кажуть! Дуже дорогі нам люди і хотілось би чогось особливого і пам'ятного для їхнього синочка. Сподобалась ідея з іконою чи з ангеликами, але вони живуть в орендованій квартирі і не знаю чи будуть мати можливість десь почепити?

4. Iryna

Iryna Well-Known Member

Так, тому тут трохи фантазія обмежується, бо для дівчинки і кульчики можна, і браслетик.....
    мої малій теж подарували срібну ложку з її ініціалами, часом народження, вагою, см, але нам то прислали за кордону, а де у Львові можна таке замовити?

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

купуєте ложечку, а тоді йдете в ювелірну майстерню, там вигравіюють

6. Korona

Korona New Member

Моя знайома.

7. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

ще можна подарувати ось такий гарний музчний сувенір
    продається в ювелірний магазинах

Last edited: Dec 24, 2010
  8. Korona

Korona New Member

Вчора була на хрестинах і кум теж подарував золотий медальйон з Матір Божою. Получилась накладка, але батьки залишились задоволені.

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Як на мене торт з памерсів або пеленок з різними дитячими прибамбасами - чудовий подарунок. Гарно і практично.[​IMG]

10. La esposa

La esposa Moderator

А ще можна вишити власноруч метрику з іменем дитини, вагою, часом народження...