Відповідь: Молода хресна можна придбати у ювелірному таку картинку з янтаря ( нам подібну подарували на хрестини) :маленька дитинка у ліжечку, а над нею два ангелики. Дуже гарна. Вони є різних розмірів, тому можна підібрати до "гаманця" І пам ятно. Приблизно такі
Відповідь: Молода хресна А в мене скоро чоловік буде за хресного, золота батьки не хочуть і ніц не кажуть! Дуже дорогі нам люди і хотілось би чогось особливого і пам'ятного для їхнього синочка. Сподобалась ідея з іконою чи з ангеликами, але вони живуть в орендованій квартирі і не знаю чи будуть мати можливість десь почепити?
Відповідь: Молода хресна Так, тому тут трохи фантазія обмежується, бо для дівчинки і кульчики можна, і браслетик..... мої малій теж подарували срібну ложку з її ініціалами, часом народження, вагою, см, але нам то прислали за кордону, а де у Львові можна таке замовити?
Відповідь: Молода хресна ще можна подарувати ось такий гарний музчний сувенір продається в ювелірний магазинах
Відповідь: Молода хресна Вчора була на хрестинах і кум теж подарував золотий медальйон з Матір Божою. я теж подарувала зол. ланцюжок з медвальйономПолучилась накладка, але батьки залишились задоволені.
Відповідь: Молода хресна Як на мене торт з памерсів або пеленок з різними дитячими прибамбасами - чудовий подарунок. Гарно і практично.
Відповідь: Молода хресна А ще можна вишити власноруч метрику з іменем дитини, вагою, часом народження...