Молода хресна

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Скорпіоля, 1 Лютий 2008.

1. Nata

Nata Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Відповідь: Молода хресна

Є музичні килимки, кожна зона виділена і принатисненні граємузика чи якийсь звук, є такі з голосами пташок чи тварин, моїм дуже подобалось.

Щора порада, брати не кітайські- краще дорожчі але там музика і звуки людські - підіюрані щоб не травмувати психіку батьків :)

3. Liona

Liona Well-Known Member

Як на мене, такі килимки краще використовувати з 3-х місяців і ДО рочку. Після рочку малеча починає ходити-бігати, тому той килимок може не зацікавити :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Nata

Nata Well-Known Member

Хрестик мають мати хресні батьки на хрестини. Так нам, принаймні, священик казав. Нашим обом хлопцям хресні дарували, але саме на хрестини.

5. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Сьогодні доцька попросила покатати її на велосипеді.Тато возив її по хаті, а я сиділа і думала де ми його взяли і тут до мене дійшло шо то ми їй на перший день народження подарували!!!

• Подобається Подобається x 8
  6. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

моїм чортенятам 5 і 9 років, тішаться

7. Іруня

Іруня Well-Known Member

Знайомій дитині подарували на рік український стрій. Це вишита сорочечка, довга спідниця, зверху плахта, на голову червону лєнточку з бамбончиками. Купили на вернісажі. Такої красоти я ще не бачила!!! Тепер своїй малій хочу купити на Пасху.

8. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Ой, дякую, Нато, що відгукнулись на мій допис! Знаєте, я з часом трохи пожаліла, що його написала. Це питання всеж-таки дуже інтимне, і тут не до "опитування" ... Я мала на увазі не наших діток, а нас, дорослих, або ж і зовсім старших людей, хто носить хрестик...У кожного з нас є історія хрестика, бо ж не всі свого часу отримали від хресних батьків і саме на Хрестини... Та думка несподівано майнула у мене і зявився допис...
    Проте, на форумі є не одна тема інтимного характеру, і коли хтось відчуває, що може і хоче поділитися своїми враженнями, це може бути цікаво...

9. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Чесно, не памятаю, я тоді сиділа і думала чи моя дитина їсти хоче, бо вже надто той священник забалакався.

Додано через 7 хвилин
    Коли вибирали хресного, то я йому детально пояснила, що віднього хочу.Він у нас хлопець файний, розумний, забавний.Як вперше його брали за кума, то прийшов на хрестини з підбитим оком (займається бойовим гопаком), то каже і така похресниця виросла бойова, а до нас прийшов після весілля (був старостою), навіть не спав, зразу на хрестини - ото вже наша буде любити забави (як і її мамуся :) :) :) ).
    Нам тоже срібну ложечку подарували на Миколая, доця як її бачить, то аж трясеться, хоча з неї ще не їсть.

• Подобається Подобається x 4
  10. Nata

Nata Well-Known Member

А в моєї куми малому в березні 3 рочки. І проблема та сама: що подарувати дитині? Однозначно має бути подарунок дитині, а не батькам (не одяг і т.д), от ламаю собі голову, що подарувати дитині у якої все є?

11. Zirnycja

Спільну цікаву програму, білет на якийсь добрий дитячий захід, театр...затим похід до цукерні на тортик і до нього подарувати якусь милу дрібничку на памятку...

12. Nata

Nata Well-Known Member

Дякую, дуже хороша ідея!

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якраз у віці 3 років діти дуже люблять ось такі забавки.

Мій малий спав з нею. Сусідський хлопчик також. Чудовий подарунок, як на мене. Дає дитині багато радості. :)

• Подобається Подобається x 7
  14. Nadijka

Чесне слово вперше таку штучку бачу!!! Така цікава абра-кадабра... Людоньки, якщо хтось найде у Львові, то напишіть де саме будь-ласка...

15. Liliyah Romanova

Надійко, якщо до літа такого не знайдете, то я вам таке привезу. Обіцяю. Просто вам і вашій донечці від мене. ;)

16. Nadijka

:o :o :o Може я не уважно дивилась, чи просто не зосереджувалась власне на такому. Але доцька вже всі іграшки має, а ше плюс двоє похресників, ну це я веду до того шо часто іграшки купляю, але такого шось не бачила. Завтра планую піти на базар буду дивитись...:cowboy:

17. Liliyah Romanova

Подивилася на російському сайті Ікеї, то це називають російською лабіринтом, що мене трохи здивувало. Англійською це називається bead roller coaster. Ми купували такий в Ікеї.

• Подобається Подобається x 2
  18. Zirnycja

Той лабірінт, що на нижній знимці, теж є у нас в Ікеа, власне, хотіла про це написати. Дивилися для Любчика, але не купили, бо там на місці в ігровій залі швиденько провів усі намиста, і полишив забаву. Ліля, скажіть, як ваш Дарчик грався нею, чим його приваблювала іграшка, і до якого віку? Може, видумував собі різні комбінації? Загалом іграшка дуже корисна для підготовки навиків письма, ведення ліній. Ми ще не відмовились від купівлі, лиш поки не відчули у Любчика нагальну в тій грачці потребу...
    Також можу привезти до Львова, хто хоче мати!
    У різних іграшкових фірм існують лабірінти різних розмірів, бувають з додатковими фігурами, на різних підставках, у різноманітному тематичному оточенні--ферма, парк, місто тощо.

19. Nata

Nata Well-Known Member

Ось, тримайте http://www.znaika.com.ua/category1176066708/product1178266355/
    У Львові їхній магазин на Шевській

20. Zirnycja

У мене відкривається лише вставка Знайки, але подальшу інформацію чомусь не дає...:sad: