Молочниця

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Burberry, Jul 2, 2009.

1. Zonichka

Zonichka New Member

Відповідь: Молочниця

Привіт! я тут зовсім свіжа, але хочу поділитись своїм досвідом, сама акушер, і працюю в гінекології, і Кандіда то насправді біда багатьох, і ніколи за раз не лічиться. Треба все в комплексі, і дієта для обох (обмежити вуглеводи, газовані солодкі води, вино....дріжджі добре бухтят на солодощах), обовязково відновити флору кишківника, бо там таке саме твориться, але ми не бачим. І колu я лікyвалась то протягом 6 місяців після місячних пила по одній таблетці Флуконазолу 150мг. Вже 2,5 року ніяких проявів.

2. Seppy

Seppy Active Member

Начиталася колись дописів у цій темі і вирішила змінити свій інтим-гель на Лактацид. Через кілька тижнів почалась молочниця. Чи може зміна засобу викликати її? Інших збудників я не помітила.

3. Zonichka

Zonichka New Member

Засіб не всім підходить, часто підсилює Мілочницю. Можете спробувати епіген-інтим гель

4. Kalina

Kalina Active Member

5. kozochka

kozochka Member

Може комусь Залаїн і допомагає, але у мене після нього через тиждень молочниця знову відновилася.

6. Seppy

Seppy Active Member

Я теж вже вчора викинула бо реакція не тільки на руках:girl_spruce_up:. Вкотре переконалася, що немає нічого кращого за господарське мило. Перед тим правда, користувалась інтим-пінкою від "Зеленої аптеки" з зеленим чаєм і вона мені дуже підходила, але зникла з продажу.

7. kozochka

kozochka Member

Інтим-пінки від Зеленої аптеки я незустрічала,але постійно користуюся інтимним милом для чутливої шкіри з ромашкою або чайним деревом від Зеленої аптеки. Воно недороге, приблизно 16 грн, користуюся багато років і мені підходить.

8. Seppy

Seppy Active Member

Була вчора в своєї лікарки, вона порадила купити мікогал 300, а лактацид викинути бо мені не підходить (з першого дня користування була на нього реакція).

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

Він кращий за те, що мені прописали в плані лікування, а не профілактики?

9. kozochka

kozochka Member

От знайшла схему лікування яку мені призначав один хороший гінеколог. До цього лікування у мене була рицидивуюча молочниця кожного місяця напротязі 5 років. Після цього лікування все минулося. Лікування було комплексне.

Але дівчата наголошую, це лікування було суто для мене, все ж таки раджу спочатку звернутися до лікаря.

Last edited by a moderator: Sep 17, 2010
  10. Biryza

Biryza New Member

hyduk, і скільки часу пройшло після лікування? дифлазон протягом пів року спокійно притримував молочницю, головне щоб її не було протягом кілька місяців після лікування

в мене така ж біда ((( і виліковую її час від часу, потім знов з"являється, і в багатьох знайомих те ж саме, можливо це якийсь гормональний збій . . .

11. natorella

natorella Well-Known Member

менше синтетичних речей на собі. ніякого мила і щоденних прокладок. не сприймати за молочницю сильніші виділення після місячних - і ніхто не хворіє

а оті всі гелі - то тільки витягання з вас грошей

12. kozochka

kozochka Member

вже рік пройшов як непроявлялася , правда тепер я кололася антибіотиками і знову почали проявлятися симптоми, то я зразу випила дифлазон і використала свічки і перейшло, але ще для профілактики два місяці перед місячними попю дифлазон.
    Всерівно я була задоволена тим лікуванням, а то до того непереходила, щомісяця зявлялася. А тепер рік мала спокою. Незнаю як буде дальше, так як я часто колюся антибіотиками

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

я наприклад синтетики неношу і милом некористуюся, а також щоденні прокладки невикористовую, так що то невелику роль відіграє, хоча звичайно я з вами згідна при молочниці від того треба відмовитися:girl_yes:

13. Zonichka

Zonichka New Member

як на мене мило, чи гель не може бути засобом лікування! Тілки як профілактики. Але пру Молочниці одним мікогалом не обіидешся. треба комплексно! тут вже в форумі описана чудова схема лікування (лікар!!!!)

14. natorella

natorella Well-Known Member

яка може бути схема лікування на форумі? допис #289? його взагалі треба відредагувати - повидаляти всі назви ліків і дозування. ви ж жалієтесь на подругу, що вона начиталась інтернет статей і не йде народжувати в лікарню, а тепер радите схему лікування молочниці, яку комусь порадив якийсь лікар
    схаменіться люди добрі

15. Biryza

Biryza New Member

hyduk, не зловживайте тим дифлазоном !!!!!! він дуже важкий на нирки і печінку !!!! в мене нирки були слабкі, то після однієї таблетки дифлазону боліли і температура піднялася, але попила пару таблеток для нирок і пройшло. а наступного разу мені лікар порадив випити три через день, то взагалі після того заробила запалення нирок, відлежалась в лікарні, прокололи мене антибіотиками і молочниця, звичайно, була знову ))) тепер з гіркого досвіду то я знаю що це ідіотизм ))))

а так як ви час від часу приймаєте антибіотики то я взагалі не знаю як вам з цим боротися (((( скажіть, будь ласка, а ваш партнер також лікується щоразу? бо в мене молочниця приблизно 4 рази на рік, і то вже дістало постійно його лікувати ((((((

16. Zonichka

Zonichka New Member

17. kozochka

kozochka Member

Я нікому ненавязувала приймати препарати які мені призначив лікар, просто хотіла показати яке має бути лікування в комплексі і яке мені допомогло.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

В мене організм норомально його сприймає, ніяких побічних дій небуло.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

natorella я так зрозуміла що у вас ніколи небуло молочниці, раз ви так категорично ставитеся до препаратів, ви напевно просто незнаєте яка то біда молочниця і як вона мучить людину

18. Coshitce

Coshitce Member

Згодна, бо молочниця (як вже десь тут вище писали) у кожному випадку викликана "своїми"(вашими) причинами:

Як людина, яка користувалась мікогалом можу сказати тільки про себе: лікар прописала мені цей препарат, користувалась ним як мені розписали, ще й чоловіка в той час мазала гелем мікогал. Нам допомогло.
    Але, ще раз зауважу: лікар препарат призначала після результатів аналізу, та й ліки, які я приймала після операції, теж призначала вона, тому їй була відома вся "клінічна" картина

19. Gysochka

Gysochka Member

а ось мене зацікавило, чи ті смазки не можуть привести до молочниці, вони ніяк не впливають на флору?

20. kozochka

kozochka Member

незнаю чи можуть призвести до молочниці, мені змазки дуже допомагають, в мене постійно була там сухість і при контакті з чоловіком все натирало і зразу на другий день зявлялася молочниця, а відколи почала користуватися змазками, нічого ненатирає, я задоволена