Відповідь: Молочниця Привіт! я тут зовсім свіжа, але хочу поділитись своїм досвідом, сама акушер, і працюю в гінекології, і Кандіда то насправді біда багатьох, і ніколи за раз не лічиться. Треба все в комплексі, і дієта для обох (обмежити вуглеводи, газовані солодкі води, вино....дріжджі добре бухтят на солодощах), обовязково відновити флору кишківника, бо там таке саме твориться, але ми не бачим. І колu я лікyвалась то протягом 6 місяців після місячних пила по одній таблетці Флуконазолу 150мг. Вже 2,5 року ніяких проявів.
Відповідь: Молочниця Начиталася колись дописів у цій темі і вирішила змінити свій інтим-гель на Лактацид. Через кілька тижнів почалась молочниця. Чи може зміна засобу викликати її? Інших збудників я не помітила.
Відповідь: Молочниця Засіб не всім підходить, часто підсилює Мілочницю. Можете спробувати епіген-інтим гель
Відповідь: Молочниця Може комусь Залаїн і допомагає, але у мене після нього через тиждень молочниця знову відновилася.
Відповідь: Молочниця Я теж вже вчора викинула бо реакція не тільки на руках. Вкотре переконалася, що немає нічого кращого за господарське мило. Перед тим правда, користувалась інтим-пінкою від "Зеленої аптеки" з зеленим чаєм і вона мені дуже підходила, але зникла з продажу.
Відповідь: Молочниця Інтим-пінки від Зеленої аптеки я незустрічала,але постійно користуюся інтимним милом для чутливої шкіри з ромашкою або чайним деревом від Зеленої аптеки. Воно недороге, приблизно 16 грн, користуюся багато років і мені підходить.
Відповідь: Молочниця Була вчора в своєї лікарки, вона порадила купити мікогал 300, а лактацид викинути бо мені не підходить (з першого дня користування була на нього реакція). ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- мені пінка більше подобається за гель, купувала колись в "сільпо" ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- Він кращий за те, що мені прописали в плані лікування, а не профілактики?
Відповідь: Молочниця От знайшла схему лікування яку мені призначав один хороший гінеколог. До цього лікування у мене була рицидивуюча молочниця кожного місяця напротязі 5 років. Після цього лікування все минулося. Лікування було комплексне. Але дівчата наголошую, це лікування було суто для мене, все ж таки раджу спочатку звернутися до лікаря.
Відповідь: Молочниця hyduk, і скільки часу пройшло після лікування? дифлазон протягом пів року спокійно притримував молочницю, головне щоб її не було протягом кілька місяців після лікування в мене така ж біда ((( і виліковую її час від часу, потім знов з"являється, і в багатьох знайомих те ж саме, можливо це якийсь гормональний збій . . .
Відповідь: Молочниця менше синтетичних речей на собі. ніякого мила і щоденних прокладок. не сприймати за молочницю сильніші виділення після місячних - і ніхто не хворіє а оті всі гелі - то тільки витягання з вас грошей
Відповідь: Молочниця вже рік пройшов як непроявлялася , правда тепер я кололася антибіотиками і знову почали проявлятися симптоми, то я зразу випила дифлазон і використала свічки і перейшло, але ще для профілактики два місяці перед місячними попю дифлазон. Всерівно я була задоволена тим лікуванням, а то до того непереходила, щомісяця зявлялася. А тепер рік мала спокою. Незнаю як буде дальше, так як я часто колюся антибіотиками у мене ревматизм, без антибіотиків необходиться ---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ---------- я наприклад синтетики неношу і милом некористуюся, а також щоденні прокладки невикористовую, так що то невелику роль відіграє, хоча звичайно я з вами згідна при молочниці від того треба відмовитися
Відповідь: Молочниця як на мене мило, чи гель не може бути засобом лікування! Тілки як профілактики. Але пру Молочниці одним мікогалом не обіидешся. треба комплексно! тут вже в форумі описана чудова схема лікування (лікар!!!!)
Відповідь: Молочниця яка може бути схема лікування на форумі? допис #289? його взагалі треба відредагувати - повидаляти всі назви ліків і дозування. ви ж жалієтесь на подругу, що вона начиталась інтернет статей і не йде народжувати в лікарню, а тепер радите схему лікування молочниці, яку комусь порадив якийсь лікар схаменіться люди добрі
Відповідь: Молочниця hyduk, не зловживайте тим дифлазоном !!!!!! він дуже важкий на нирки і печінку !!!! в мене нирки були слабкі, то після однієї таблетки дифлазону боліли і температура піднялася, але попила пару таблеток для нирок і пройшло. а наступного разу мені лікар порадив випити три через день, то взагалі після того заробила запалення нирок, відлежалась в лікарні, прокололи мене антибіотиками і молочниця, звичайно, була знову ))) тепер з гіркого досвіду то я знаю що це ідіотизм )))) а так як ви час від часу приймаєте антибіотики то я взагалі не знаю як вам з цим боротися (((( скажіть, будь ласка, а ваш партнер також лікується щоразу? бо в мене молочниця приблизно 4 рази на рік, і то вже дістало постійно його лікувати ((((((
Відповідь: Молочниця я кажу про саму схему лікування, а не про ліки. там описано було лікування не тільки зовнішніх проявів, але і усунення причин, таких як змінена флора кишківника. І досить доречно було написано про чоловіка і його лікування. Дуже часто Кандидоз лікують одним препаратом і місцево, забуваючи про інші складники, такі як одяг, дієта, а також часто жінки замаються самолікуванням, хоча немають підтвердження що це молочниця.
Відповідь: Молочниця Я нікому ненавязувала приймати препарати які мені призначив лікар, просто хотіла показати яке має бути лікування в комплексі і яке мені допомогло. ---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ---------- В мене організм норомально його сприймає, ніяких побічних дій небуло. ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ---------- natorella я так зрозуміла що у вас ніколи небуло молочниці, раз ви так категорично ставитеся до препаратів, ви напевно просто незнаєте яка то біда молочниця і як вона мучить людину
Відповідь: Молочниця Згодна, бо молочниця (як вже десь тут вище писали) у кожному випадку викликана "своїми"(вашими) причинами: У ВСЬОМУ винні дріжджові гриби роду Candid, які до певного часу тихо-мирно живуть в жіночих статевих шляхах і ніяк себе не проявляють. Поки імунітет не дасть збій. Ослабити його може що завгодно: стрес, переохолодження, хвороби, жорстка дієта, гормональні контрацептиви, антибіотики. І тоді гриби, які раніше спокійно були сусідами з іншою мікрофлорою слизистої піхви, починають посилено розмножуватися - розвивається кандидоз, або просто - молочниця. Одного разу, звернувшись до лікаря і отримавши інструкції, як здолати молочницю, багато жінок в міру необхідності слідують їм знову і знову. Такий образ дій допоможе один раз, другий, третій, але рано чи пізно палочка-виручалочка зламається. Адже корінь неприємностей - в ослабленні імунітету, а кандидоз - тільки його зовнішній прояв. Тому одночасно з лікуванням молочниці треба шукати і усувати причину імунодефіциту. Без цього кандидоз з’являтиметься знову і знову. Існує безліч чинників, які розташовують до розвитку захворювання. Наприклад, носіння обтягуючого синтетичного одягу створює прекрасні умови для розмноження гриба. А також зміна гормонального балансу в організмі, зокрема, при вагітності. До розвитку вагинального кандидозу приводить тривале (більше 5 років) користування внутріматочною спіраллю. Важливе значення має наявність цукрового діабету, недотримання особистої гігієни, нервові стреси, ожиріння, жаркий клімат. Молочниця буває трьох видів. Перший - кандідоносительство, коли відсутні скарги і симптоми хвороби, але мазок може визначити її наявність. Друга форма - це гострий урогенітальний кандидоз, коли з’являються ознаки запалення. Наступний вид молочниці - це хронічний рецидивуючий урогенітальний кандидоз. Такий діагноз ставиться, якщо протягом року стикатися з проблемою доводиться 4 і більше разів. Практично у половини жінок молочниця з’являється знову в інтервалі від декількох днів до 3 місяців після «успішного» лікування. ЧОЛОВІКИ ЗАРАЖАЮТЬ, ПАНІ ЛІКУЮТЬСЯ ТІЛЬКИ 25% чоловіків, чиї партнерки страждають кандидозом, є носіями грибів: вони не хворі, самопочуття в нормі, але передати грибок при статевому контакті можуть. В цьому випадку чоловікам лікування, як правило, не призначають, тому що у них грибок за 2-3 тижні повністю вимивається з уретри. Проте до повного лікування хворого партнера (жінки або чоловіки) лікарі настійно рекомендують утриматися від сексу або користуватися презервативами. А ось жінкам доводиться пройти курс терапії. Найпоширеніша помилка при спробі позбавитися від молочниці - самолікування. Швидше за все, своїми дослідами ви просто переведете хворобу в хронічну стадію, тому що навряд чи зможете провести весь необхідний комплекс заходів. Річ у тому, що, коли лікується гостра стадія захворювання, то знищується тільки збудник, а його спори частково можуть залишатися. Якийсь час вони не активні, зате дуже люблять «прокидатися», коли курс лікування вже закінчений. Звідси і виникає хронічна молочниця. Гриби «дозрівають» приблизно 2 тижні. Тому краще провести декілька курсів лікування: спочатку один; переконавшись в його ефективності, за два тижні, незалежно від того, турбує вас щось чи ні, проводиться повторний курс, не такий інтенсивний, щоб подавити гриби, які могли розвинутися за цей час. Ще через 2 місяці - наступний курс, і завершити лікування полгода краще ще одним курсом навіть за відсутності клінічних проявів хвороби. Довго і важко, зате дозволяє добитися стійкого результату. До речі, всенародно улюблена борна кислота (тетраборат натрію в гліцерині), рідину кастелліані або генцианвіолет заважають грибу прикріплятися до стінки піхви, гальмують його розмноження, але і тільки. Протигрибковою дією ці препарати не володіють, тому сьогодні вважаються малоефективними. Тому краще звернутися по допомогу до гінеколога і отримати грамотну терапію. Коментар лікаря-гінеколога Галини Вікторівни Вікторової: - Сучасних ліків для лікування кандидозу - величезна множина, і довіряти вибір потрібного вам стоїть тільки лікареві, а не подрузі або рекламі. При легені перебіг захворювання, як правило, обходяться місцевим лікуванням, для якого підбирають препарати групи імідазола (клотрімазол, еконазол, міконазол) і протигрибкові антибіотики (катаміцин, пімафукорт, леворин, амфотеріцин В, ністатин). Якщо молочниця погано піддається лікуванню і постійно поновлюється, схему лікування міняють. Одночасно з молочницею необхідно лікувати захворювання, імунітет, що ослабляють, і організм. Але пам’ятаєте, що ніякі пігулки не замінять здорового способу життя: 8-10 годин сну, свіже повітря, фрукти, овочі, вітаміни і регулярний повноцінний відпочинок. Як людина, яка користувалась мікогалом можу сказати тільки про себе: лікар прописала мені цей препарат, користувалась ним як мені розписали, ще й чоловіка в той час мазала гелем мікогал. Нам допомогло. Але, ще раз зауважу: лікар препарат призначала після результатів аналізу, та й ліки, які я приймала після операції, теж призначала вона, тому їй була відома вся "клінічна" картина
Відповідь: Молочниця а ось мене зацікавило, чи ті смазки не можуть привести до молочниці, вони ніяк не впливають на флору?
Відповідь: Молочниця незнаю чи можуть призвести до молочниці, мені змазки дуже допомагають, в мене постійно була там сухість і при контакті з чоловіком все натирало і зразу на другий день зявлялася молочниця, а відколи почала користуватися змазками, нічого ненатирає, я задоволена