Молочниця

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Burberry, 2 Липень 2009.

1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: Молочниця

Мені підходить. Але то як кому.....

А молочницю я вилікувала содою і госп. милом за 3дні.

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я мучалась з молочницею 2 роки,пила всі існуючі таблетки від грибка!!!!!!!бідна печінка!поки випадково не почала приймати НЕЗВИЧАЙНИЙ ЗАСІБ пила місящь,пройшла конкретна очистка:girl_crazy: і там все затихло,вже 2 місяці глухо,не пече,не тече і.т.д!!!!!!!!

Останнє редагування модератором: 7 Вересень 2010
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

Алкоголь? Чи проблеми з очима?

4. наталя 2204

Я не спеціаліст, але мені здається що грибок і молочниця -то трохи різні речі.

5. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Вагіна́льний кандидо́з(молочниця) - одна з найпоширеніших грибкових інфекцій сечостатевої системи у жінок. Так що молочниця і грибок - це можна сказати синоніми)))

6. наталя 2204

Сорі, не знала.
    Якщо те саме, то чому ж
    і не вилікувалась ? Що ж то за молочниця така була? Мені допомогла сода і мило (як я вже писала вище). І дуже багатьом допомагає.

7. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

В мене однією содою і милом не обійшлося. Лікар-гінеколог взагалі зробила круглі очі як я сказала, що господарським милом користуюся. Я себе відчула якимсь "селом":shok: Але то таке....
    Просто мені також цікаво, що протягом 2-х років безперервно була молочниця? Хоч щось би мало помогти, ну хоча б на деякий час....

8. Medusa

Medusa Well-Known Member

Дівчата, та це була спроба реклами "свого" препарату!
    А пити всі підряд засоби від грибка - то хіба до молочниці якраз і призведе...

9. ViTanya

ViTanya Member

В мене пологи приймала Леськів Віра Дмитрівна (на Батальній), лікарка вона відома і спеціаліст хороший, вона ж мене тоді і навчила підмиватись виключно господарським милом. Так і роблю вже багато років, 1 раз на день після того, як сходжу "по великому", а решту разів, якщо потрібно, просто водою.
    Як часто буде загострюватись молочниця, залежить від імунітету, гормонального фону, прийому антибіотиків, білизни та ін. факторів. Був час, коли в мене загострення були дуже часто - 5-6 разів на рік, лікувалась по-різному, і бурою з гліцерином, і еконазолом,і пімафуцином і дифлюканом, і бетадином, і ністатином,і содою теж. Все допомагало, але через 2-3 місяці - знов загострення. Найпростішим і найефективнішим для мене засобом були тампони з розведеною олією чайного дерева.

10. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Дівчата:girl_flag_of_truce:, я до вас зі своєю порадою. В минулу суботу відчула щось недобре:girl_impossible:, випила одноразово пігулочку Флуконазолу 150 мг відчизняного виробника ( чи Київ, чи Харьків). Сьогодні вже другий день як все минулося:girl_dance:, стук-стук по деревині. Дешево (до10 грн.) і швидко (2 дні).
    Тільки ознайомтеся з рекомендаціями! ("флуконазол 150 мг-свечи и крем клотримазол (или микоган) -спринцевание ромашка+календулаНО, судя по инструкциям, все эти препараты протовопоказаны при лактации." )
    Здоров’ячка всім!

11. Bride

Bride Well-Known Member

Україночка, дякуємо за пораду!
    Не хочу Вас розчаровувати, але Флюконазол не панацея. Справа в тому, що "молочницю" викликають різні бактерії і грибки різного роду, якщо я не помиляюся, флюконазол направлений на боротьбу з грибками роду Кандіда. Якщо б ви перед прийойом ліків здали аналізи, то точно б знали який грибок (якщо у вас грибкове захворювання, або рецидив повязаний зі збільшенням їх кількості) викликав ваше недомогання.
    Мені теж чудово допомагає флюконазол, проте його дія дуже коротка, і часто після наступних критичних днів все починається знову.
    Аналоги здається - дифлюкан, фуцис і ще якась біда...всі ці пігулки відносно дешеві, проте є і дорожчі, ціна залежить від виробника.

Своїм дописом я просто ще раз хотіла нагадати, що перед тим як займатися самолікуванням, навіть якщо воно результативне, варто здати аналізи, а тоді вже проконсультуватися у лікаря.
    Памятайте, що всі ліки на основі флуконазолу дуже шкідливі на нирки!!!

12. terezka

terezka котяка-вишивака

а я багато років намагалась вилікувати молочницю, якщо щось і допомогало, то лише до перших місячних
    а потім, коли лікувала нирки, молочниця пройшла сама собою.
    так що правду говорять - тре лікувати причину, а не наслідок

13. Biryza

Biryza New Member

я так допилася того флуконазолу що отримала запалення нирок (((((
    а молочниця в мене пройшла на морі )) так що для себе зробила висновок що тут частково винна вода

14. wind

wind New Member

Справді, молочницю можна лікувати довго, якщо самій назначати собі лікування. Найпростіше - це визначити причину, здати аналізи, навіть на уреаплазмоз і мікоплазмоз. Якщо результат буде позитивним, то лікувати прийдеться все в комплексі.

15. natorella

natorella Well-Known Member

дівчата - то не молочниця. то природній баланс мікрофлори
    не лікуйте шо попало

16. maric

maric Well-Known Member

дівчата та жінки чи жіночки)))) я сам за освітою мікробіолог та вірусолог - тобто той хто вивчає різні мікроби!! тут одна форумчанка правильно сказала,що молочницю викликають мікрооргнізми!!а саме є такі гриби роду Candida!! от через них і проблеми !!вони власне і посиляються в вашій інтимній зоні і спричиняють запалення!! причини через яких проявляється молочниця є багато - тобто різні версії!! ну найпоширеніша то мабуть дисбаланс мікрофлори в вашій киці))))) а на рахунок інтим гелів то забудьте про них - то така фігня повірте мені!!! я трошки петраю як то кажуть в тому !!бо вже встиг попрацювати інженером з якості!! також зверніть вашу увагу на ваш імунітет!! отже кохані прекрасні жіночки - робіть так щоб там))) було pH =5,5!! не використовуйте тих інтим гелів які вбивають нормальну мікрофлору вагіни яка тим самим і забезпечує те оптимальне pH!! сорі за оффтоп - я тут новенький на форумі!! от вчора тільки попав на форум вже встиг багато перечитати і передивитися фотографій - і скажу які ви ві красиві і мені подобаються ваші тут посиденьки))) і так хоітв би вас всіх побачити в реалі!! мабуть створю тему щоб всі зустрілися!! дякую))) keep in fit , keep your body strong!!Be Healthy!

17. natorella

взяла попкорн - жду аваций

18. maric

maric Well-Known Member

що не так сказав натурелла????))

19. natorella

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

ви нам Америку відкрили! Тут не одна сказала, тут більшість знають, але дякуємо за узагальнення.
    А у вас була молочниця, ви пробували ними користуватися? Не помогло? шкода, певно зекономили, купили самий дешевий. Інтим гелі і не допомагають у лікуванні молочниці, але вони власне допомагають тримати рівень
    а заміри чим робити? Чи як завжди, на око.
    Користуюсь Lactacyd Femina вже більше як 6 років, і зубною пастою Colgate, більш як 15 років, зуби на місці,
    теж все добре. Восновок зробила для себе, чим менше ходжу до гінеколога, тим рідше страждаю від молочниці.