Молочні зубчики

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 17 Грудень 2008.

1. дашулька

дашулька Well-Known Member

Відповідь: Молочні зубчики .

У нас так само в цьому віці почали лізти зубки,а дійсно вилізли в 4 місяця два перших знизу. Всі дітки різні,ми в 11 місяців маємо вже 12 зубків,а хтось в такому віці й 4. Це абсолютно нормально.

2. nadjusja

nadjusja Well-Known Member

Таки дійсно зуби!!!!!!
    Нижній лівий прорізався. я в шоці!!!:girl_in_love:а ше і трьох місяців нема.
    А в пятницю були в лікарки, то вона на мене глянула як на дурну і каже шо такого не буває. Хай окуляри купить з більшими діоптріями і лампу в кабунеті поставить.:girl_mad:

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

як завжди - вистрілила! ті лікарі.... з ними цирк якийсь...було б смішно, якби не так страшно!:girl_in_dreams:

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дівчатка може з вас хтось таке робив як ми,на передніх зубках пішов в нас карієс,пішли до стоматолога,вона нам то добро вчора залила фтором з кальцієм,сьогодні дивлюсь а на одному зубчику вже нема того фтору,позвонила їй,сказала шо переробить,ви хтось таке робили діткам,чи якісь інші заходи від карієсу?

5. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Молочні зубчики

В мене питання, може хтось знає, в малого на зубчиках біля плямки, дуже помітно. Від чого це?

6. дашулька

Краще Вам з цим питанням звернутись до дитячого стоматолога,тому що білі плямка -ознака карієсу,який є більш небезпечний,ніж поява чорних плям на зубках. Вони більш глибше руйнюють емаль,потім зубки починають руйнуватись,тому порадтесь з лікарем.

7. agalinka

agalinka Active Member

А взагалі з якого віку треба чистити зуби діткам?

8. Муська

Муська Well-Known Member

Чистит треба з першого зуба:girl_spruce_up:

9. дашулька

Теж в цій темі задавала таке питання,бо ми дуже зубасті.))) Ми вже зубною щіткою користуємось 3 місяці. Спочатку сприймала мася її як іграшку,а потім дивлячись на мене,почала сама засовувати її до роти-так потрошки й навчились. Вже дуже любить цю процедуру. А взагалі зубки треба починати чистити з появою перших зубчиків!

10. Златка

Златка Well-Known Member

А ми вже маємо 10 зубиків. А щіткою тільки бавиться і гризе, толку з того "чищення"... собі почистити не дає... і як її привчити? регоче і кусає щітку - ото одне, що робить :girl_haha:

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, хто знає, а може бути таке що наша вчорашня рвота на перші зуби? Дивилась лікар, каже що вони високо, але ще не ріжуться....:girl_in_dreams:

12. Ная

Ная Well-Known Member

Софійка чистить зубки тільки ввечері,коли купається. Як,я не знаю,бо купає дитину виключно тато,але,каже,шо чистить шодня. На протязі дня після їжі намагаюся давати їй хоч по кавальчику яблуко погризти,чи моркву вона любить,а воно заодно і наліт з зубчиків зчищає.
    Попри все я не дуже вірю в ефетивність зубних паст,здоров"я зубів від чищення не дуже залежить.

13. olena

olena New Member

Мій малий,коли купила йому щіточку,зубки давав чистити з задоволенням,але то продовжувалось не довго,десь місяць,а тоді різко передумав,і тепер зовсім не дає навіть запхати щітку до рота,приходиться чистити йому зубки пальцем.Вже не знаю як його заохотити,сама завжди чищу зуби так ,щоб він бачив,дивитись йому цікаво,а чистити не цікаво.

Думаю,що то у вас швидче від введення нового продукту.

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А у нас перші 2 зубчики вже під деснами просвідчуються - видно 2 білі полосочки!!!

15. Златка

Златка Well-Known Member

Ага, я так не можу: Златка мене зразу ж кусає :girl_crazy:

Ого, так швидко :girl_claping:

16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

У нас перші зубки прорізалися (два):dance:Ми вже на них так чекали...

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Два тижні тому ходили до стоматолога, бо теж появився карієс на передніх зубчиках. Пішли в поліклініку, лікарка дала скерування в Медунівер в студентську стоматологічну поліклініку. Там Христині зубчики посріблили. Сказали, що в нашому віці це все, що можна робити. Правда, зубки відразу почорніли. Але на даному етапі краса - це не головне

18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ми ше раз пішли , знов нам покрила фтором,через 2 години його знов не стало,поки не буду дитину мучити,стоматолог сказала шо поки припинився цей процес,я її питала за сріблення казала шо нам то не потрібно.
    Вам тепер треба постійно то сріблити? І яка вартість того сріблення?

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Сказала лікарка, що треба через місяць прийти. Тоді подивиться і скаже, чи треба ще раз то робити і коли прийти наступного разу. Вартість 40 грн. Сама процедура нанесення тої рідини займає 10-15 секунд

20. UTA

UTA New Member

нам 1.5 карієс почався з 10 місяців ,наша стоматолог порадила чистити зубним гелем від WELEDA можна його заковтувати тому нею можна починати чистити з 1 зубчика..:girl_wink:
    надіюсь порада моєї стоматолог стане всім мамам у пригоді
    також можу поділитись досвідом у фторуванні і сріблені зубків ми все пробували