Відповідь: Молочні зубчики Їздили ми вчора в Київ. трохи на перевірку, трохи бачила що п"ятірки коричневіють. Казала лікар, що стан зубчиків значно покращився. на нижніх п"ятірках таки починався карієс, як я і думала. зчистили то, поклали пломбочку. Так що наразі в нас все файно! головне вчасно замічати якщо щось не так і не дотягувати до останнього.
Відповідь: Молочні зубчики Ойййй, знала б що ви їдете.... Нам так зубна паста потрібна, інші так не подобаються, а ту, що в Ані купляла, ніде знайти не можу. Але головне, що у вас все добре в
Відповідь: Молочні зубчики тре на форумівки ходити)) ми там казали)) Але вона супер лікар. взагалі по суботах не працює, працюють інші лікарі, але для для нас вийшла)
Відповідь: Молочні зубчики Нам зараз вийти на вулицю погуляти надзвичайно тяжко, не кажучи вже зранку на форумівку вибратись. То такі істерики, що ніякого гуляння Що до Ані, то дійсно вона класна, і проконсультує і прийме як дуже треба. Але їй і від дому до роботи 2 м
Відповідь: Молочні зубчики бачила її на кідстафі за 70грн. якщо взяти 2 (бо і в нас закінчується) і укрпоштою, то вийде майже на ті самі гроші...
Відповідь: Молочні зубчики Я брала за 80. Їздили відпочивати і загубила майже новий тюбік, бо того пробніка, що вона давала нам на довго вистарчило. А кинь мені посилання на стафф
Відповідь: Молочні зубчики Зустріла сьогодні хорошу знайому...На початку літа вони лікували зуби дитині, під загальним наркозом, в відомій приватній клініці( без перебільшення"найкрутішій" у львові). Потім в дитина почались проблеми з носос, рініти/сінусіти..ну але в них змалечку та проблема...поїхали на море на півтора місяця, а по приїзду звернулись до лора, зробили ренген- а в носових пазухах виявили сторонній предмет. Прооперували- предмет вивився пломбувальним препаратом....От і клініка з іменем. звичайно вони своєї вини не признали, але враховуючи що дитина до того не пломбувала взагалі зуби, сумнівів не виникає.
Відповідь: Молочні зубчики А чи потрібно удаляти молочний зуб, який ще не хитається, якщо поряд з ним на його місце вже пробився постійний?
Відповідь: Молочні зубчики Впринципі це той з кількох варіантів коли необхідно видаляти молочний зуб. Бо новий буде шукати собі хід, котрий зайнятий і відповідно буде рости криво, а то вже потім треба виправляти. Треба то показати доктору.
Відповідь: Молочні зубчики потрібно. Бо це впливає на зубний ряд. У деяких діток молочні зубчики узагалі не хитаються, натомість поряд лізуть постійні. І тоді їм молочні видаляють по мірі росту постійних.
Відповідь: Молочні зубчики Елмексом я би радила користуватись, якщо є наліт і початковий карієс. Якщо паста потрібна для щоденної профілактики, спробуйте Рокс або Веледу без фтору.
Відповідь: Молочні зубчики Брала на базарчику(секонді) за Іскрою, той, що коло ж/д переїзду, там коштує близько 35 грн. Казали знайомі, що в Ашані був.