Молочні зубчики

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 17 Грудень 2008.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Молочні зубчики

Ну от...вже третій лікар підтвердив критичність нашої ситуації і доцільність, точніше, необхідність лікування під загальним наркозом. Виходу все ж іншого нема. А я так надіялась що хоч хтось візьметься за Романа і доведеться оминути то.

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

В кого і де ще консультувались? Я те для заспокоєння совісті в декількох хочу проконсультуватись. Головне, щоб залишилось ще що лікувати, а то один зубчик під десну покрошився, що з ним робити?

3. Fleshka

На Патона в лікарки Наталі, не пам"ятаю прізвища, тут читала хороші відгуки, і доктор з Пекарської оглянув.
    описали стан як гострий і прогнозують до найближчого запалення від тижня до місяця...кажуть в деяких навіть з коренів мало шо лишилось...

4. Svitlanka

А розповіли, що в такому разі роблять з корнями? То ж треба видаляти, чи я помиляюсь?

5. Fleshka

не знаю...повністю оцінити ситуацію неможливо тому що Роман не дається оглянути добре. лікарка в якої планували все це робити нічого про корені не казала.

Останнє редагування: 14 Вересень 2011
  6. Svitlanka

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, кого цікавила дитяча паста Елмекс - є в Сільпо на Науковій, на приливку з побутовою хімією. Ми сьогодні піддавшись схвальним відгукам також нею отоварились. 50 грн.
    А ще її ж в суботу бачила в КК на розкладці з побутовою хіміюю і косметикою, яка перед кассами ашану.

8. SoLana

SoLana Well-Known Member

Дівчата заїзджайте в район Рясне:girl_cool:, там на мєсному базарчику є магазинчик товарів з Німечинни, і Елмекс по 35 грн, є і підліткова від 6 до 12 років, і для дорослих.

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

А як це відбувається в стомат. поліклініці? Ми малого зимою оперували в лікарні ( по урології), то після операції дитина ще кілька годин знаходиться під наглядом анестезіолога. До нас кілька разів заходив, коли дитина до тями прийшла - теж дивився. А як же в стоматології?

Останнє редагування: 16 Вересень 2011
  10. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата, хто знає, Флешка Ромчику зубки лікувла під наркозом? Бо прочитала таке:
    Це такі наслідки?.. :girl_sad:

11. медведик

медведик New Member

дівчата, будь-ласка киньте в пп координати дитячого стоматолога, дуже треба

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Інна, мурашки по тілу... Для операції ніби зашвидко, бо мали ж пройти повне обслідування. О, Господи, бідне дитя...

13. Svitlanka

14. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ой, а хто в нас партнер розділу! Щойно побачила! Цікаво, чи вони читають наші дописи? Якщо так, то прошу зареєструватися і пояснити для чого мою сплакану і зболену дитину було водити різними кабінетами, слухати наші з чоловіком і мамою слізні розповіді і, в результаті, сказати, що всі наші проблеми таки від зіпсованих зубів. А дитячого стоматолога на місці НЕМА, прийдіть тоді-то, тоді-то. Методика у вас така роботи з дітьми?
    Я чудово знала, що Андрій Рікота дорослий стоматолог, колись сама в нього лікувалася. Думаю, о, напевно перекваліфікувався, додатковий диплом собі на стіну повісив. Молодець. Тепер моя дитина не те, що лікарів боїться, у кожному мужчині, який до неї наближається, бачить потенційного лікаря і питає, чи він їй в ротик не буде дивитися. Дякую, вам партнере, дякую.

15. Svitlanka

Я в Рікоті сріблила зубки молодшому. Лікар знайшов піхід до дитини, показував прибамбаси і т.д. Малий сам відкрив ротик на прохання лікаря. ...
    Єдине от не знаю : нам порадили з паст Лаколут, я ще питала, чим можна мастити зубки в домашніх умовах - відповіли, що нічим........Чи рік тому Тус-Мусу ще не було?

16. Fleshka

Мали б...але часу на то не лишалось...почалось нагноєння верхньої двійки і нижньої четвірки. Вчора в 7 ранку з криками і плачами від болі поїхали в Чорнобильську до лора, щоб отримати добро на проведення загального знечулення. Анестезіолог відмовлялась проводити будь-що з закладеним носом. Вирок ЛОРа - ГРВІ, тобто отит, нежить, але в нашій критичній ситуації виходу не було, дозволила. Сердечко перевірити не вдалось, через зубну біль навіть попри кінську дозу нурофену Роман плакав і істерив, тому навіть тут довелось ризикувати. Пальчик переколювали три рази, тому що так зжався від болі що кров годі було витиснути.
    О третій, розсунувши всіх клієнтів, з плачами голодна і вимагаюча хліба дитина заснула. Все це тривало до 7. До 8 був під наглядом і досипав. Ситуація з зубами виявилась ще гіршою ніж здалось на перший погляд. Нерви видаляли не в 6-ти, як планувалось, а в 9-ти зубах, 16 позапломбовували, передні 4 реставрували і з передньої двійки до тепер стирчав дренаж.
    Зараз тяжко. Я не можу адекватно оцінювати всю ситуацію, хіба пізніше зможу написати як все є насправді. Єдине що до тепер нічого в роті Роман не мав крім антибіотиків-протизапальних-протигрибкових і знеболюючих. Полегшення ще немає. Переживаю за зневоднення адже ГВ відсутнє також повністю.
    За моральну сторону навіть нема що казати, адже напевно нікому не під силу дивитись, як дитина протягом трьох годин катуляється в істериці по підлозі і не могти її взяти на руки і зарадити чимось...Просто спостерігати... Такі стани в нас змінюються впадінням в сон і знову по колу.
    Лікарі кажуть чекати.

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Це я написала тому що не можу розібратись в причині болю Романа. Він в істериці стає на голову, тому почала підозрювати головний біль. Щойно знову були в лікарів, то запевнили що ця анастезія таких наслідків дати не може.

17. Svitlanka

Флешко, тримайтесь!!!!! Дренаж теж заважає, тому і слинка тече, і груди не бере....Завтра вже буде краще.

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

То це вчора зубки лікували? О котрій годині?

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дуже шкода, що у Флешки така ситуація з дитиною зараз. Я якраз сьогодні написала тут (а потім прочитала, що дитину вже прооперували і стерла), про наш досвід з наркозом і що б вона мала на увазі, що в рижиків буває якась там нестандартна реакція на ліки такого плану. Так мені в лкарні на Орлика пояснили. Будем молитися.

19. Fleshka

Та ні. не дренаж.
    Під час процедури в глотці було чотири слиновідсмоктувачі і гортань настільки пересохла що ковтати зараз - мука. Тому і слину не ковтає. Всі щоки як котом поцарапані зсередини, потріскали, слизова пересушена до неможливості, ну і в кожному з дев"яти коренів по 3-4 запломбовані канали теж спричиняють набряк і біль. Про решта пломб - мовчу, то порівняно дрібниці. Плюс гінгівіт так і не пройшов. Дренаж зняли по обіді, ситуація не змінилась. ГВ -ноль. Розмовляти не починає.
    Вчора з 3 до 7.

Дівчата, я вам всім безмежно вдячна за підтримку і дописи в тут, в карму і ПП, все ж це дуже додає сил. Знаю, що все буде добре.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ніколи б не подумала але знайшла ось це
    А ще в руденьких підвищена чутливість до болю