Відповідь: Молочні зубчики Наш перший зубчик (внизу) виліз за 1 день до 6 місяців, а от з другим ми намучились - ліз дууже довго і болюче...
Відповідь: Молочні зубчики У нас перший зубчик виліз в 3,5 місяці,а в півтора ми вже мали всі 20!))) якось дуже швидко пройшов цей процес.
Відповідь: Молочні зубчики ого, як скоро у Вас)))) а ми так чекаємо-чекаємо. Мабуть, я найбільше чекаю)))
Відповідь: Молочні зубчики в нас перший зубчик прорізався в 9 місяців рівно. За ним практично на наступний день другий.
Відповідь: Молочні зубчики Вібрукол свічки знаєте про такі? Мала робила мені заводні концерти вчора 3 години і сьогодні. Пхає ручки в ротик і ниє. Це вже зубки пішли? капризна.... Я зробила висновок чоловіку, що це зуби. І мудрі татусі(колеги-співробітники), які це пережили порадили таке. Тепер пише в скайпі :"спитай на своїх ДП"
Відповідь: Молочні зубчики Я знаю такі свічки Малому ставила як лізли зуби, чесно кажучи помагали через раз. Нам лікар порадив "Дентокінд" таблетки, то вони помагали, але то все залежить від організму малечі. В мене от з малим халепа, бо зубки передні виросли з дефектом емалі , тобто з самого низу вона зовсім відсутня, наче стерта, тепер чуть шо то на тому місці чорніє страшно, я протираю то бінтиком, але син плаче страшно, напевно болить чи що... Може хтось з таким стикався? Що з цим роблять? Скоро йдем до дитячого стоматолого, щось мені страшно...
Відповідь: Молочні зубчики Наталь, у кожної дитинки свій час. У мого малого два зубчики вилізли у 4 місяці, у 1 і 8 мав усі 20. Зате наша коліжанка- ровесниця свій перший зубчик дочекалася у 12 місяців, але і тут до 2 років всі 20 повилазили.І у вас прийде ваш час, тільки будеш встигати рахувати, коли всі нараз полізуть ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- найпевніше, що порекомендують періодично сріблити. Після цього чорніти будуть, але принаймні так руйнуватися- вже ні, що дозволить дочекатися часу зміни їх на постійні
Відповідь: Молочні зубчики ага, Наталю і ще й великі і болючі. і 4 ікла. в малої зараз лізе 6 зубів. як не лізли, то не лізли, а зараз всі нараз.
Відповідь: Молочні зубчики А нам Дентокінд зовсім не допомагав, принаймні я не бачила ніякої різниці коли я його даю, а коли ні! Зараз ми маємо 12 зубчиків, недавно вилізли одразу 4 кутніх, ой як тяжко було!!!!!! Напевно наступні будуть лізти ікла, а вони тяжко лізуть?
Відповідь: Молочні зубчики ну не "об язатєльно" до 2. Це задоволення може бути розтягнуто і до 3 років. У кожного по свому. До 2 точно 16 вилазять, а ще 4- як у кого. ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- "очні" зуби і у дорослих вважаються "найтяжчими і найболючішими" при лікуванні, бо пов язані із гайморовими пазухами. Так що зазвичай і ростуть не дуже приємно. Але не у всіх.
Відповідь: Молочні зубчики а для чого себе наперед налаштовувати що це треба пережити. Деколи зубчики можуть і непомітно вилазити. Або перші помітно а решта непомітно. Я за свою малу скажу що про те що зуб росте я дізнавалась лише коли йоо вже бачила. Ніяких капризів, температур і інших проявів зубів не було. Лише 1 раз коли ліз перший клик в обід раптово температура піднялась і до ночі зійшла, і клик прорізався. Але я не впевнена що це саме від зуба, допускаю що це мігло бути щось гостро вірусне. Нам 2 роки, маєм 16 зубів, про решта 4 навіть натяку немає поки що.
Відповідь: Молочні зубчики а нам 12? уууу і це за наші наступні 9 міс? Риторичне запитання: а буде в нас такий період, до двох років, що зуби мучати не будуть? В нас перший виліз в 9 з копійками, а чухали з 7, казали "то потім як грибочки"... ага, лізуть безпросвітно але так медленннно, що процес постійний і безперервний, а результат кумедний 8 зубей(приблизно 1 зуб=1 міс)і дев'ятий вже третій тиждень пхається. Гелями не користувалось, пробували, в нас ефекту 0. Коли вже дуже шкрябає і нервує то можу змочити пальця в валеріанці і по яснах пошуркати, помагає, принаймні щоб заснутиє
Відповідь: Молочні зубчики А чому за 9 міс? В Насті 19-ий зуб виліз в 2,4 роки, а 20-ий - в 2,5. Знаю діток, в яких тільки ближче до 3-ох років повилазили всі зубки.
Відповідь: Молочні зубчики Ой, то є шанс на спокій і відсутність чухання, слюнення, температурення і марудення... заспокоїли а то я як уявила
Відповідь: Молочні зубчики Не факт , що всі зуби будуть лізти з "муками" Але те, що одні прорізуються, інші на підході - то факт, питання тільки на скільки то у вас буде розтягнуто в часі.
Відповідь: Молочні зубчики В нас верхні два очних вже вилізло - не можу сказати що тяжко лізли, чухалися, але щоб температура чи ще щось, ттт не було - але лізли довго - 2,5 місяці.