Відповідь: Молочні зубчики І ми пів зубчика на днях надщербили. А вчора, то взагалі катастрофа.... злазив із стільця і вдарився об стіл, прикусив собі язичка. Їсти не хотів до кінця, то я думала, що через той язик. А він сьогодні знову ходить, ниє,а їсти не хоче нічого, каже, що його болить. Вирішила спробувати зубчики, і зрозуміла, що це вони його болять(можливо як стукнувся, то щось собі зробив). Думала вже з понеділка йти до зубного, а тепер вже й не знаю чи не доведеться йти завтра. В когось щось таке було? Можливо чимось порадите...
Відповідь: Молочні зубчики Були м сьогодні в стоматолога. Вона підтвердила версію про те що то в Ромка від препаратів, Якими лікували стафілокок. От так от, одне лічимо, друге калічимо. Щоб не втратити решту зубів призначили фізпроцедури (день - обробляти зубки кальцієм, день - фтором, так 10 днів), і шкарлупу яйок перемолоти і додавати в їжу. Певне з понеділка підемо.
Відповідь: Молочні зубчики Яйка мають бути домашні, а додавати краще у перші страви, так дитина менше буде зауважувати.
Відповідь: Молочні зубчики та мені б вже хоч в щось давати, Роман останні дні ніякого інтересу до їжі не проявляє... До речі останні 3 місяці він взагалі відмовляється від яблук, бубликів, тай будь-чого що треба кусати. Сказала дохтор, що боляче йому певне, чутливі зубки сталиОт так от.
Відповідь: Молочні зубчики А для дітей немає якогось засобу від чутливих зубів, бо знаю по собі, яке то відчуття, коли їсиш
Відповідь: Молочні зубчики думаю, зазвичай у таких маленьких діток вони рідко бувають чутливими, то вже відхилення, таке як у нас
Відповідь: Молочні зубчики а від яких саме? Бо ми теж лікували трохи, а потім я побачила що ефект нульовий, почитала добре форум, і плюнула на то всьо!
Відповідь: Молочні зубчики В нас припухли ясна так добряче, там де маэ бути 2 верхні зуба. Мені кажуть що скоро мають вже вилізти... А я думаю чи не зарано то ще для зубів то??? Бо я помацала, таки підпухші і відчуття таче там під ними зубки вже є...
Відповідь: Молочні зубчики Я думаю що то не зуби, в Марка таке було - просто натертi ясна вiд цицяння нон-стоп
Відповідь: Молочні зубчики Це точно, бо ми припухати та слинитись почали також з 2-ох місяців, а зубчики полізли в 6міс.
Відповідь: Молочні зубчики О, і в нас ніби зубки лізуть, бо малий дуже капризує, все гризе, чухає ясна кулачком, плаче, вночі теж погано спить, дуже слиниться ну і ясна припухли.
Відповідь: Молочні зубчики А коли зубки лізуть, як бути з ГВ щоб не нагризав дуже? Бо знайомій малий через зуби розгриз соски так, що має тепер цідитися і зі шприца годувати
Відповідь: Молочні зубчики Та ну, не обов"язково буде нагризати, дитинка ж не зубами смокче.Нижні зубки то взагалі прикриває язичок при правильному прикладанні. В нас з тим навіть близько проблем не було...
Відповідь: Молочні зубчики точно, моя гризла тільки тоді, як хотіла подивитись на мою реакцію)) і жодного разу "на зуби"))
Відповідь: Молочні зубчики Дівчата, а хто що може сказати про сріблення зубів? Плюс я знаю, не будуть далі нищитись. Кажуть є мінуси, але от які (крім неестетичного вигляду)?
Відповідь: Молочні зубчики незнаю..може в кожного по різному. Саша в півтора року впав і об бордюр понадщерблував два передніх зубчика, ми і фторили і сріблили( бо вони почали кришитись) ніц не помогло, фактично стерлись вони. Правда, ттт, не болять і не гниють, просто скришились.
Відповідь: Молочні зубчики Наштовхнуло то мене на думку...може в Ромка з кальцієм все ОК? Може то він просто пошкодив зубки в період активного дослідження світу. Адже він годинами міг юзати шнурком по них туди-сюди, плюс як вставав на ніжки в 6-7 місяців, то постійно тою челюстю об шось бився як падав.... Чи є якийсь аналіз на вміст кальцію в організмі, і де його роблять, якщо так?