Молочні зубчики

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 17 Грудень 2008.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Моїй 2 роки, на ГВ, зуби ідеальні. Цукерків не даю.

• Подобається Подобається x 2
  2. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені стоматолог в Заблоцького казала, що якщо не було сильних ліків і антибіотиків дитині і під час вагітності, не генетика, то при ретельному догляді зубки будуть добрі і ГВ ніпричому.. хоча деякі лікарі там теж виступали проти ГВ після року

Останнє редагування: 22 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

в нас часто ще у багатьох батьків є погані звички, цукрувати напої, пропускати чищення зубів, не окремий посуд для дітей (карієс заразний)
    те що дитина пє тілкьи з трубочки чи бутилочки (їжа до передніх зубів прилипає, а водичкою не ополіскується, як би це було при питті з кружки)
    ще там якісь фактори, грудне молоко на передні зуби фактично не попадає, ще за жувальні можна було б щось думати
    краще б ті стоматологи вчили батьків чогось мудрого
    в якому віці пішов в садочок?

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

раджу щось інше - почитати тему, як треба відлучати, якщо вже вирішили і довіряєте стоматологу.
    але дівчата правду пишуть - не вірте тим дантистам.

6. Amilada

Amilada Well-Known Member

От ви відлучите і зуби у вашої крихітки зразу такі міцні зробляться, і така чемна дитина буде:girl_mad:
    У вас ще зовсім крихітка для відлучення, поступове відлучення це не меньше півроку! А різні полини най радники жують і тішуться з того які вони мудрі. Читайте перший пост у цій темі.

• Подобається Подобається x 3
  7. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

обов"язково консультуватися в стоматолога, бо в нас так само починалося і до півтора року ті зуби просто стерлися ;(

8. tarakasi

tarakasi Active Member

Ого!!! нам 9.5 маємо лише 2:girl_smile:

9. Deidra

Deidra Well-Known Member

Та то нормально, просто у нас зашвидко почали лізти. Але то теж нормально :) Я вже думаю, що ми десь скололи їх в процесі гризіння всього підряд. Буду шукати стоматолога.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А в нас халепа, мала 2.4р. вирішила погризти горіх, відколола половину верхноього зуба, вроді її не турбує, але чи варта щось робити?

11. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Цукерки тут не до чого)) ми їх не їли взагалі до 3 років, а зуби попсуті)

12. Paradise

Paradise New Member

Порадьте чим почати чистити зубки дитині, маю на увазі яка краща паста та щітка. Десь в нетв бачила таку силіклнову що на палець надягається, можливо хтось користувався?

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Та силіконова актуальнв коли зуби на етапі прорізування лиш

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

не зашкодить. В Сергійка теж жовтуваті на торці, але це не прогресує, і стоматолог вважає, що до постійних зубів то все діло чудово достоїть.

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

В мене в малого на зубках такий наче наліт жовтуватий. Він не прогресує, таке враження, що погано почищений зуб. Чищу наче добре, двічі на день. І що робити? Чистимо Елмексом, щітка Орал В. На верхніх нема, тільки на нижніх.Зубів має 15. Колись дивилась йому зубки стоматолог дитяча, ще в 1,5 рочки, казала все добре, він тоді спав. Бо навіть не уявляю, як він рота комусь відкриє, бо в рота лізти або за руку йти - категорично не хоче.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в кого консультуєтесь?
    По ходу в нас, здається починається карієс(((. Помітила на двох верхніх двійках по дирочці.
    Дівчата, є в Львові хтось, хто візьметься полікувати поки стан ще не запущений? Тож діло десяти хвилин, можна і потримати дитину. ТО краще, ніж запустити і потім під наркозом все робити.
    Я така розстроєна, що ну.

17. invisible

invisible Well-Known Member

Знаю, що Наталя (natalchyk) кудись свою меншу водила (не до тих найбільш популярних), робили без наркозу, але пломбочки не довго трималися, то потім їздили в Київ.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

18. tsita

tsita Member

Дівчата, чи хтось недавно купував ТУС МУС, яка ціна актуальна і де у Львові його можна знайти?

19. Cabrera

Cabrera Member

В клініці Авторської Стоматології Мар'яни Мельничук кілька тижнів тому був 450 грн

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Оце ще тут спитаю. Бо певно не в тій темі писала. Оце що, наліт? Як позбавитись? Чищу наче добре двічі на день. Проблем з зубами немаємо з чоловіком. Просто не знаю, як він всидить, якщо то стоматолог робить. Фото не наше, просто схоже.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk