Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

прошу ще раз , пишіть всі прохання тут в темі.
    --- дописи об"єднано, 23 Грудень 2015 ---
    Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо, Боже, за вагітність neidn (Наталії)!

«У людей це неможливо, у Бога все можливо»(Мт 19:26)
    «А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!
    Господи Боже, благослови наш шлюб діточками, подай радості материнства

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 7
  2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

на днях народила)

• Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. voropaeva

voropaeva Active Member

Прошу видалити мене зі списку.Наш синочок благополучно зявився на світ 22 грудня .Всім дякую за молитву!!!

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Прошу додати до списку вагітних Мар'яну. Щиро дякую всім за спільну молитву!

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  5. neidn

neidn Member

Дівчатка, добавте будь-ласка мене (Наталія Н) до спільної молитви вагітних за легкі та щасливі роди та здорову дитинку. Наперед вдячна, приєднуюсь до вас.

• Подобається Подобається x 3
  6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо, Боже, за народження діток PanteraLviv та voropaeva!

«А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. fillette

fillette Well-Known Member

Дівчатка, помоліться за мене (Наталія). Зробила тест, бліда смужка. Їду здавати хгч. Вчора і сьогодні зранку були невеликі виділення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Orman

Orman Модератор-бомба

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Подобається Подобається x 9
  9. Bize

Bize Well-Known Member

Дівчатка, помоліться ще за мене (Ольга)... Дуже хочу завагітніти, та ніяк не виходить(

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  10. Orman

Orman Модератор-бомба

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 6
  11. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Щиро дякую за молитву , Іванка народила хлопчика 8 січня. Пологи були дуже важкі, але Бог був з ними. Всю вагітність дитинка лежала впоперек і лікарі казали, що готують до кесаревого , бо не будуть ризикувати. Пам"ятаю, як на свої іменини приймала від Іванки привітання і говорила їй, що для БОГА НЕМА нічого неможливого !!! Що з Божою допомогою синочок оберенеться і сталося диво , на 39 тижні малеча обернулася . Іванка делікатна маленька , тому для всіх було малоймовірно, але не для БОГА !!! Бажаю всім дівчаткам щасливо завагітніти, виносити і народити малечу !!!

• Подобається Подобається x 15
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Попрошу молитви за метеринство для моєї сестри Олени. Щиро дякую.

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Додайте мене будь ласка до списку за щасливе материнство. Дякую

• Подобається Подобається x 7
  14. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Дівчатка, давайте сьогодні помолимося за щасливі пологи Роксолани (@solana rok ), котра вже може й народила до цього часу своє малятко. Писала, що поїхала в пологовий.

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. tanyushkin

tanyushkin Member

Щиро дякую за молитви. Юлія( колега tanyushkin) народила хлопчика. Хай росте здоровий та щасливий. Потрібно забрати іі зі списку.Хай Бог всім допомагає!

16. OVV

OVV Member

Всім дякую за молитви! Прошу прибрати мене зі списку OVV (Оксана)

17. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Знайшла тут на форумі молитви однієї форумлянки, які зараз молюся. Хочу поділитися з вами, мої дорогенькі.
    І носила його разом з обмінною карткою (завдяки маленькому формату)
    Там є молитви і для майбутніх матерів, і для тих хто вже народив дитинку.
    Молитва матері, яка виношує дитину[​IMG]
    Я прославляю Тебе, Небесний Отче, Боже – Творче, бо Ти вчинив великі речі в мені і народиться з мене дитина, плід любові, яку Ти благословив. Ісусе, Сину Божий, Ти, який дозволив мені поклонятися маленькому крихітному Тобі на сіні, жертвую Тобі свою дитину, Твого брата/сестру. Збагати його/її чудесними природними дарами і ласкою. Нехай він/вона буде нашою радістю на землі, а у вічності Твоєю славою. Святий Духу, покрий мене Своєю тінню протягом усіх цих місяців чекання, щоб нічого злого не могло статися з моєю маленькою дитиною і щоб його чи її душа були готові стати твоєю святинею у Хрещенні. А Ти, Маріє, Царице матерів, допомагай мені, молю Тебе, у час народження моєї дитини. Я приймаю, починаючи вже зараз, усяке терпіння, що може прийти, і прошу Тебе пожертвувати його Богові заради моєї дитини. Мій святий ангеле – хоронителю і святий ангеле – хоронителю моєї дитини, стережи нас обох. Амінь.

Молитва за майбутніх матерів[​IMG]
    Всевидючий Отче! Ти дав людське життя через співпрацю чоловіка і жінки, що зійшлися разом у єднанні любов’ю. Впродовж дев’яти місяців, дитина забезпечена їжею і оселею в утробі матері. Дай усім майбутнім матерям терпеливість зносити будь-які фізичні незручності чи душевні страждання, які вони досвідчують протягом вагітності. Дай усім матерям радість очікування нового життя, яке готується в їхніх утробах. Дай матерям мудрість, щоб пізнавати як розвивається життя в їх утробах, щоб не зробили нічого, протягом своєї вагітності, що може бути небезпечним для їх дітей. Дай їм дітей здорових на тілі і дусі. Дай усім майбутнім матерям необхідну духовну, матеріальну, психологічну і соціальну підтримку, яку вони потребують, щоб привести своїх дітей у світ. Допоможи усім самотнім матерям щоб вони мали мужність доносити своїх дітей до кінця вагітності і після народження зробити щонайкраще для своїх дітей. Маріє, мати Господа Ісуса, допоможи усім матерям протягом вагітності, пологів і виховання своїх дітей. Будь прикладом віри, надії і любові для них і їх нащадків. Нехай Твій Син принесе радість тим матерям, як Він це зробив для Тебе. Ми просимо цього в ім’я Ісуса, у єдності зі Святим Духом, єдиний Бог на віки вічні. Амінь

Молитва вагітної жінки за щасливі пологи[​IMG]
    Всемогутній Боже, Творче всього видимого і невидимого! До Тебе, Отця улюбленого, прибігаю. Ти обдарував людину розумом пізнання і волею творчою. Ти волею Своєю сотворив рід наш, з мудрістю невимовною сотворив тіло людини із землі та вдихнув у нього душу Свого Духа, щоб вона була подобою Твоєю. Премудрості Твоїй, Отче наш, угодно було, щоб рід людський збільшувався через мужа і жону в Таїнстві Шлюбу. Ти зволив благословити людей, щоби множилися і наповняли не лише землю, а й ангельські сонми. О Боже й Отче, нехай буде ім'я Твоє на віки вічні прославлене за те, що Ти учинив для нас, грішних. Дякую Тобі за милосердя Твоє, що з волі Твоєї через чудесне сотворення не лише я виникла і поповнюю число вибраних, але й що Ти благословив мене в шлюбі і послав мені плід лона. Це дар Твій, Твоя, Боже, сотворена милість, о Господи й Отче духа й тіла! Тому до Тебе прибігаю і зі смиренням серця молю про милосердя і поміч, щоби дитятко моє, яке твориш в мені Своєю силою, було збережене і приведене до щасливого народження. Бо знаю я, Боже мій, що людина ні сили, ні влади не має на те, щоб вибирати шлях свій. Ми надто слабкі й схильні до падіння, щоб обминути всі тенета, які, за допустом Твоїм, приготував дух злий, і уникнути тих нещасть, в які вкидає нас легковажність наша. Твоя ж мудрість безмежна.Тому і я, Отче милосердний, передаю себе в журбі моїй до рук Твоїх і молю: споглянь на мене милостивим оком Своїм і збережи неушкоджено через Ангела Свого святого мене й дитинку мою, що в лоні від усякого страждання. Пошли мені й мужеві моєму відраду, о Боже, Владико всякої радості! Щоби ми, бачачи благословення Твоє, від усього серця в дусі радости Тобі служили і поклонялися. Не бажаю бути вилученою з слова Твого, за яким матері в болях дітей народжувати будуть. Смиренно прошу Тебе: поможи мені перенести страждання і пошли успішне завершення. Почуй молитви наші й дай нам дитину здорову й розумну — і ми приведемо її до Тебе, і Тобі посвятимо, бо Ти милосердний Бог наш, а ми разом з нашою дитиною будемо Твоїми рабами вірними. Вислухай, Всеблагий, молитву раби Твоєї, сповни прохання серця мого, заради Ісуса Христа, нашого Спасителя, Він бо за нас воплотився із Діви Марії і став Чоловіком, нині ж царює з Тобою і Духом Святим у Вічності. Амінь

Молитва до Матері Божої на чудотворній іконі "Годувальниця" за ласку грудьми вигодувати немовля[​IMG]
    Прийми, Владичице Богородице, слізні моління раби Твоєї, що до Тебе прибігає. Бачу зображену Тебе на святій іконі, де на руках тримаєш і годуєш Сина Свого і Бога нашого Ісуса Христа. Хоча й безболісно народила Ти Його, але всі скорботи і немочі синів і дочок людських Ти бачиш. Тому, щиро припадаючи до Твого цілющого образу та зі смиренням його цілуючи, молю Тебе, всемилостивая Владичице, нас, грішних, що засуджені в болях і муках народжувати і в скорботі годувати дітей наших, милостиво помилуй і заступи, немовлят і матерів від тяжкої недуги й гіркої скорботи визволи. Даруй нам здоров'я і силу. Нехай наші діти, що живляться силою цією, зростають у силі, а ті, що живлять їх, нехай переповнюються радістю і втіхою. Нехай за заступництвом Твоїм, вустами немовлят і дітей, Господь звершить хвалу Свою. О Мати Сина Божого! Змилосердься над матерями дітей людських і над немічними людьми Твоїми. Хвороби наші скоро зціли, сум та скорботу нашу полегши, не зневаж сліз та ридань рабів Твоїх. Почуй мене, що перед іконою Твоєю в день скорботи припадаю, і в день радости та визволення прийми вдячну похвалу серця мого. Вознеси моління мої до Престолу Сина Твого і Бога нашого, щоб він змилосердився над гріхами і немочами нашими і збільшив милість Свою на тих, що знають ім'я Його. Щоб ми і діти наші славили Тебе, милосердну Заступницю і вірну Надію роду нашого.Амінь
    --- дописи об"єднано, 20 Січень 2016 ---
    А ще потішу Вас новиною, для тих хто незнає.Наша форумлянка Роксолана народила!!!!

Останнє редагування: 20 Січень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Orman

Orman Модератор-бомба

Дякуємо, Боже за народження дітей solana rok (Роксолани), Іванки (подруги Ligymunka), Юлії (колеги tanyushkin)!

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  19. Orman

Orman Модератор-бомба

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  20. koza

koza Active Member

Прошу додати до списку вагітних та молитви для моїх сестер Лесі,Ірині та Марусі котрі вагітні, але мають загрозу.