Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. vanilia

vanilia Miracles are real

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

Додайте мене, будь-ласка, до списку за щасливу вагітність. (Ольга)

2. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Додайте і мене до списку за щасливу вагітність Bluemchen (Галина).Дякую!

3. Setka

Setka Мамулька непосидок

Прошу додати до списку про дар материнства мою подругу Галину. Дуже всім дякую за ваші молитви!!!

4. Setka

Setka Мамулька непосидок

Прошу додати до списку за щасливу і легку вагітність мою сестричку Олю. Дякую!

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

А для
    прошу легких і успішних пологів, так як найближчими днями вже має побачити світ ще одне чудове малятко. :)

5. yulop

yulop New Member

Привітики. Прошу перенести мене до списку за щасливу вагітність yulop(Юлія). Дякую

6. Galin Max

Galin Max Member

Прошу додати до списку про дар материнства і мою подругу Галину. дуже дякую за ваші молитви!

7. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Щиро дякую усім за спільну молитву - 18 жовтня я стала мамою чудового хлопчика!
    Це було справжнє чудо і Боже милосердя, адже народити природнім шляхом малюка вагою 3900г (за два дні до полгів УЗД показало 3350г) і 55см з моїм вузьким тазом було б нереально.
    Бажаю усім бажаючим дару материнства, щасливої вагітності та легких пологів!!!

8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і я дякую всім за молитви! вже місяць як я мама маленької дівчинки Катрусі:girl_in_love:

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Напевно потрібно було прийти в цей Світ моїй племінничці, аби я реально відчула і зрозуміла, що стати мамою це найкраще, що може бути, Нє, я завжди це знала ,але якось то по-особливому відчула. У мене навіть страху не було перед таким манюньким комочком, хотілося просто на неі дивитися, кожну іі міміку вловлювати. Я дякую Богу за те, що чує молитви наші, дякую Вам, дівчата, що молитеся за всіх, хто цього потребує, та молитва творить дива, Бог нас чує. Прошу вже забрати зі списку за щасливу вагітність мою сестру (а скільки часу вона пробула в списку за дар материнства..), бо народилася іі доця 21.10.2013. Натомість прошу внести мене у список молитви за дар материнства. Вірю і надіюся, що прийде час і Бог обдарує і мене , і всіх, хто просить цього таким неймовірним щастям. Дякую. Вікторія

10. Maksli

Maksli Well-Known Member

Дівчатка, дуже Вас прошу про молитву за дар материнства для своєю знайомої , вже вкотра спроба стати мамою, закінчилась для неї невдачею :girl_sad:
    Дуже хочу і вірю в те, що вона і всі хто того потребує, відчуьтю радіть материнства, зможуть пригорнути до себе своє малятко і зможуть насолоджуватись щастям МАМИ!

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Прошу додати до списку молитви за дар материнства свою знайому Лесю, яка вже більше семи років не може завагітніти. Дякую.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Уже вдруге стаю свідком того, що молитва жінок із цієї теми творить чуда!!
    Спершу Олеся завагітніла, яка багато років не могла завагітніти, а тепер Оленка, котра теж уже 3 роки чекала на свого первістка, наступного року вже його пригортатиме до грудей. Сьогодні довідалася й просто не можу повірити. Аж стрибати хочеться від радості й співати-прославляти нашого доброго Господа за Його чуда!

Прошу перенести Оленку в список за щасливу вагітність та пологи.

13. Setka

Setka Мамулька непосидок

Безмежно всім вдячна за молитви ваші, Олеся сьогодні стала мамулькою, в неї народився чудовий малюк. Чудо молитви і Божа ласка нікого не обходить боком, бо "Просіть, і дастся вам!" Всім дівчатам бажаю стати матерями!

14. irushka

irushka Well-Known Member

Прошу молитви за мою вагітну сестру Наталю, поклали в лікарню з якимись незрозумілими болями внизу живота. Дякую!

15. domino

domino Well-Known Member

Прошу додати в список за дар материнства мою куму (Надя), бідненька вже кілька років лікується і мріють з чоловіком про другу дитинку. Дякую

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

прошу додати до списку за щасливу вагітність і пологи чоловікову сестру, Софію

17. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Прошу знов перенести мене до списку, молитва за дар материнства. Дякую

18. maryn

maryn New Member

Прошу додати мене (мар'яна) до списку молитви за щасливе завагітнення, вже чотири роки пробуємо - і безрезультатно. Щиро дякую всім!

19. milay

milay New Member

Дівчатка прошу додати мене до списку (Ірина) за дар материнства. Щиро вірю що ваші молитву допоможуть мені завагітніти.

20. siriuska

siriuska Member

Додайте мене будь-ласка в список вагітних..Дякую.:girl_in_love: