Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

“А Ісус же їй: “Дочко, тебе спасла віра твоя. Іди в мирі й будь здорова від своєї недуги.” (Мр.5, 34)

«І я вам кажу: просіть, – і буде вам дано, шукайте – і знайдете, стукайте – і відчинять вам! Бо кожен хто просить – одержує, хто шукає – знаходить, а тому, хто стукає – відчинять.” (Лук. 11: 9-10)

Вседобрий Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари та просимо подай радості материнства нашим посиденькам та їх знайомим, подругам

anfisa (Світлані), Annyhka Kavetska (Анні),
    Boyarhanka (Ірині),
    галичанці (Ірині), IRUSKA*8 (Ірині),
    Irchyk (Ірині), Irynka84 (Ірині)
    Skaliaria (Ірині), Русявій (Ірині)
    Venezianka (Ірині), Ірині (знайомій Korona),
    dream (Ірині), pulpa (Ірині),
    Irusia (Ірина), lastivka (Ірині)
    Delfy і Людмилі (подрузі Delfy)
    galin (Галині), Galjusjka (Галині), Галюсі (Галині)
    Галині (сестрі Vinnikomachka),
    donegka (Надії), ivanyska (Іванні)
    Zhanka (Жанні)
    Huculka (Оксані), barsiko (Оксані)
    ohra (Оксані) та Юлії (знайомій ohra), Оксані (подрузі Shprotka)
    Mysiandra (Оксані)
    kusika (Оксані) і її сестричці (Мирославі)
    Kalina (Юлії), Chortenia (Юлії), Люлюсі (Юлії)
    cupa (Юлії), Lapusia (Юлі),
    Ліана (сестрі Vittoriya), Ользі (подрузі Левицької),
    Laiza, Ludmilі_Os (Людмилі) ,
    Олександрі (подрузі Улянки), Sashylja (Олександрі), Олесі,
    truskaffka (Олесі), Олесі (братовій DIUJMYK), Kiberyatko (Лесі),
    Олюшці (Ользі), Muchachі (Ользі), model fantazii (Ользі),
    Lenusya (Олені) та Ользі, Світлані (подругам Lenusya)
    Siriuska (Ользі), Zlju4ka (Олені),
    Олені знайомій (nalia), Medusa (Олені), hitrynja (Олені),
    Олені і Олесі (подругам Setka)
    Ользі (подрузі MarichkaR)
    Лєні (подрузі starfish),
    Vysoka (Уляні), Lisova pisnya (Уляні)
    KAM LYUBA (Любі)
    Kiruskin (Вікторії),
    Катерині (знайомій Уляночки), Катерині (подрузі evgenka)
    Катерині (2-рідній сестрі Марічки),
    Мар'яні, Марії, Олені, Лесі і Мар'яні (подругам Margot)
    Miiana (Мар’яні), Мар’яні (Gybka Bob),
    Оксані, Олесі Мар’яні та Карен (подругам Liliyah Romanova),
    kyharochka (Марії),
    Миросі (сестрі Maksutka) і Оксані (подрузі Maksutka)
    Miroslawa (Мирославі), Марині ( Krasivaja)
    Tela (Марті), Njyta (Марті), Марточці (Марті), Музик (Марті), Vhita (Марті)
    Наталії (сестрі irushka), Nataljchuk (Наталії), Samhayne (Наталії), Наталії (подрузі Lapatulya), tasha (Наталії), Наталії (знайомій Korona), Herbera (Наталії), Seppy (Наталії), natalika (Наталії)
    Zhorzhuna (Тетяні), tanchyk (Тетяні), Тетяні (сестричці MILITARIYA), Virna (Тетяні)
    Postonatika, Віталії (подруга Postonatika)
    Stern (Зоряні), Славці і Аллі (подругам ckorpionsha)
    Virner (Христині), Khrystik (Христині), Kshusia (Христині), Valarina, Janochkа (Яні),
    та всім посиденькам, які хочуть мати діточок

Дозволь, о материнства Мати,
    Неплідність в радість обернуть,
    Нехай свій паросток зачнуть,
    Батьки і ми, що хочем діток мати!

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

romawka (Юлії),
    Katrin (Олені)
    Virginia (Ользі)
    Лідочці (Лідії)
    Adelaida (Лідії)
    ZaKohana (Ользі)
    glasses (Ользі)
    Марті (подрузі glasses)
    Юлії (подрузі ohra)
    Holly (Ользі)
    Samilla (Ользі)
    Nysjatko (Олені),
    Vinnikomachka (Олександрі)
    Polalex (Олександрі)
    JuicyFruit (Вірі)
    Iablinska (Марії)
    konvalia (Мар’яні)
    markamarka (Мар’яні)
    milkozavr (Галині)
    DILEMMA (Наталії),
    Samhayne (Наталії)
    HAPPY NATA (Наталії),
    Тетяні (сестрі Наді К)
    WEDLADY (Юлії)
    Любов (дочці rosinka)
    chapka (Лізі)
    Людок
    та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Іриночко, прошу перенестимене в список молитов за успішну вагітність. дуже потребую Ваших молитов. Термін маленький і дуууже хвилююсь.

3. squirrel

squirrel New Member

Прошу молитву за мою сестру Оксану, щоб Бог дав їй відчути радість материнства. Дуже хоче дитинку (майже 8 років).

4. tanyushkin

tanyushkin Member

Добрий вечір! Чекаємо з чоловіком дітей вже 10 років,прошу додати мене до списку "Молитва за материнство й дар материнства" tanyushkin (Таня)

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

В які дні і які молитви потрібно молитися, хочу з Вами?

5. bmw

bmw New Member

Також приєднуюсь до Вашої спільної молитви "Про Дар материнства" внесіть і мене в цей списочок. bmw(Ірина). Дякую! Буду щиро з Вами молитись.

6. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Дівчатка, дякуючи Богу ми вже народились!!! Наша зіронька появилась на світ вчора о 08:50 з вагою 3200г та ростом 52 см. Дякуємо усім хто співпереживав та молився з нами!!!

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

Дівчатка, дякую щиро Вам за Ваші молитви. Дякуючи Богу, в мене під серцем живе ще така малесенька, крихітна, але вже моя дитина. Прошу і надалі молитви за те, щоб дитинка гарно розвивалась, росла, та народилась живою та здоровою у свій час.
    Галичаночко, проше перенести мене до списку вагітних.
    (Таня).
    Дякую.

8. ivanyska

ivanyska New Member

Прошу і мене перенести до списку вагітних.Дякую!

9. Setka

Setka Мамулька непосидок

Дівчатка хочу поділитись з вами такою молитвою, може хтось захоче нею скористатись. Я особисто кожного дня молилась ще задовго до того як ми з чоловіком спланували дитинку. Я вважаю, що мені вона допомогла, а може і ще комусь допоможе.
    Молитва до Преосвященного Владики Миколая Чернецького про материнство
    О милостивий Владико, Заступнику перед Богом, Чудотворче наших днів, я взиваю до Тебе і надіюся на Твою допомогу. Ти на землі завжди виконував Божі наміри, допоможи мені сповнити святу Божу волю. Благаю через тебе, Творця життя, від якого всі походять,щоб зробив мене плідною в наслідстві, щоб я виховала дітей для Бога в цьому житті й наслідників Царства Його слави в майбутньому. Амінь.

А ще молитва матері в очікуванні дитини.
    Преславна і благословенна Богородице, коли архангел Гавриїл благовістив Тобі Божу волю, ти присягнула Йому: "Ось Я раба Господня, нехай станеться зі мною по Твоєму слову". Пречиста і безгрішна Діво Маріє, в стані вагітності прагну бути близькою до Бога своїми думками, побажаннями і ділами. За Твоїм заступництвом надіюся на Твою материнську любов і прошу захоронити мене від різних затій лукавого, щоб я завжди була вірною Богові. З мого серця випливають слова вдячності Богу за зачаття у моїй утробі, за дар дітородження, бо вірю, надіються і щиро Тебе люблю. Мій Боже, Духом Святим приготуй мене до правдивого материнського покликання як дружину і матір дитини, що має народитися. Амінь.

10. галичанка

Не втрачайте надії, давайте молитися разом з вірою, вдячністю і ми отримаємо в дар від Бога діточок!

“Істинно кажу вам ще раз: коли двоє або троє з вас згодиться на землі просити щоб там не було, воно буде дано їм моїм Отцем небесним. Бо де двоє або троє зібрані в моє ім’я, там я серед них.” (Матв. 18:18-19)

“А Ісус же їй: “Дочко, тебе спасла віра твоя. Іди в мирі й будь здорова від своєї недуги.” (Мр.5, 34)

«І я вам кажу: просіть, – і буде вам дано, шукайте – і знайдете, стукайте – і відчинять вам! Бо кожен хто просить – одержує, хто шукає – знаходить, а тому, хто стукає – відчинять.” (Лук. 11: 9-10)

Вседобрий Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари та просимо подай радості материнства нашим посиденькам та їх знайомим і подругам

Annyhka Kavetska (Анні),
    anfisa (Світлані),
    Boyarhanka (Ірині),
    bmw (Ірині)
    галичанці (Ірині),
    IRUSKA*8 (Ірині),
    Kalina (Юлії),
    kyharochka (Марії),
    Krasivaja (Марині)
    Khrystik (Христині),
    Kshusia (Христині),
    Люлюсі (Юлії)
    ohra (Оксані)
    Олюшці (Ользі),
    Русявій (Ірині)
    Siriuska (Ользі),
    Seppy (Наталії),
    truskaffka (Олесі),
    tanyushkin (Тетяні),
    hitrynja (Олені),
    Мар’яні (Gybka Bob),
    Музик (Марті),
    Vhita (Марті)
    Venezianka (Ірині),

Олесі, Мар’яні та Карен (подругам Liliyah Romanova),
    Галині (сестрі Vinnikomachka),
    Ользі (подрузі MarichkaR)
    Лесі і Мар'яні (подругам Margot)
    Юлії (знайомій ohra),
    Катерині (подрузі evgenka)
    Людмилі (подрузі Delfy)
    Наталії (сестрі irushka),
    Олені і Олесі (подругам Setka)

та всім іншим посиденькам, які хочуть мати діточок

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

ivanyska (Іванні)
    Delfy (Тетяні)
    tanchyk (Тетяні)
    romawka (Юлії),
    Katrin (Олені)
    Virginia (Ользі)
    Лідочці (Лідії)
    Adelaida (Лідії)
    ZaKohana (Ользі)
    glasses (Ользі)
    Vinnikomachka (Олександрі)
    Holly (Ользі)
    JuicyFruit (Вірі)
    HAPPY NATA (Наталії),
    Марті (подрузі glasses)
    Юлії (подрузі ohra)
    konvalia (Мар’яні)

та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

(Дівчата, редагую список імен.
    Дуже багато дівчат просили про молитви дуже давно, багатьох сама записала, а яка їх доля тепер невідомо.
    Бачу по «дякую» під дописами з молитвою за вересень-жовтень, хто потребує молитви і далі, це ті, хто з нами постійно молиться. Вибачте, як когось пропустила)

11. Музик

Музик Мартуська

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

галичанко, вже другий раз пропадає зі списку про дар материнства моя сестра, дуже прошу внести її знову, бо ще на жаль не дочекалися вони свого щастя. Ліана, дякую.

13. галичанка

Добре, знову вношу в список на другий тиждень. Ви кожної середи, як молитесь, відмічайте дякую в дописі і так я буду бачити, що це ще потрібно вам.
    За останні два місяці я подивилась, що вас не було з нами, тому вирішила, що це вже не актуально для вас.

14. Nysjatko

Nysjatko New Member

внесіть будь ласка мене у список вагітних, бо я себе сьогодні не побачила у списку. Nysjatko (Олені). дякую.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у мене за останні 2 місяці стільки змін відбулося, що я направду забула. Виправляюся і повертаюся до молитви. Дякую.

16. bmw

bmw New Member

Щось мене не було в списочку, не забувайте про мене будь ласка!

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

Ой вже побачила. Дякую

17. галичанка

Внесла вас в список на другий тиждень. Ви кожної середи, як молитесь, відмічайте дякую в дописі і я так буду бачити, що ще потрібно вам, що ви ще ненародили))). Вересень-жовтень не бачила тут вашої присутності, тому вирішила, що ви вже давно народили.

18. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Молитва до Св.Домініка Савіо ( покровителя бездітних )
    О Святий Домінік Савіо , ти що досягнув досконалості в християнському вихованні через покірний послух твоїм батькам і наставникам , зроби , щоб також і ми відповідали в нашому житті на благодать Бога і були вірними тому , що вчить нас Христова Церква . О Святий Домінік Савіо , випроси у Бога ласки благословити подружжя ( імена ) дітьми . Отче Наш , Богородице Діво , Слава Отцю

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу далі Ваших молитов за мою вагітність. Щоб Господь допоміг мені добре виносити і народити здорову лялю.

20. glasses

glasses Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дівчата, прошу молитву за малятко. Я щойно йшла на зупинку, зашпонталась і впала, трохи боком на живіт. Чую, що крутиться малятко, але щоб все було в нас добре. Зараз йду на УЗД