Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

Дівчата, сьогодні 3-й вівторок. Молимося разом.
    Будемо вірити і просити Бога, усіх нас благословити, на вагітнення і народження здорових діточок.

МОЛИТВА НА ДЕВЯТЬ ВІВТОРКІВ ДО СВЯТОЇ МАРТИ.
    (Марта з Витанії, сестра Лазаря і Марії, турбувалася про тілесне благо свого гостя Ісуса. На її палкі прохання Ісус воскресив померлого Лазаря. Свято св. Марти - 29 липня. Під час молитви до святої 9 вівторкв повинна горіти посвячена свічка. Ця молитва така сильна, що перед закінченням тих 9 вівторків одержиш те, що собі випрошуєш, хоч би прохання було дуже складним.)

О свята Марто, ти чудотворна, прибігаю до тебе за допомогою і цілком покладаюся на тебе, що допоможеш в моїх потребах і будеш помічницею в моїх випробовуваннях. З подякою обіцяю тобі, що буду цю молитву всюди поширювати.
    Покірно, слізно прошу, потішай мене в моїх турботах і тяготах.
    Заради великої радості, яка наповнила твоє серце, коли ти у своєму домі в Витанії дала пристановище Спасителеві світу, благаю тебе, клопочися про мене і про мою родину, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях і тим собі заслужили спасенного Всевишнього посередництва у нашій потребі, передусім при тій турботі, яка мене тяготить ... (вказати потребу))
    Матінко Божа, прошу Тебе як помічницю в кожній нужді, допоможи, щоб за посередництвом святої Марти перемогти ті мої тяготи і турботи, які я назвала так, як Ти перемогла змія стародревнього і положила біля Своїх ніг. (1 р.)
    Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю. Свята Марто, проси за пас Ісуса! (9 р.)

2. Valarina

Valarina New Member

Дівчата, хочу до вас приєднатись. Сьогодні я почну відмовляти девятницю до св. Марти (9 вівторків) у наміренні ласки материнства для всіх вас! Прошу також модитись за мене у цьому ж намірі. Я глибоко переконана, що спільна молитва допоможе всім нам!

3. пальмочка

пальмочка New Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу молитви за форумляночку ERENE,яка зарас в пологовому,нарожує синочка! Щоб з мамою і дитятком все було добре.Дякую!

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дякуємо Господи Боже за народження діток Каміли (Марти), Kucjynchuk (Галини), irushka, мамочки, Надьки, олюсi_зі_львова!
    Оберігай Господи Боже всіх цих немовляток!
    Подай здоров’ячка маленькому хлопчику Каміли (Марти) і маленькій Анні!

Cв. Яким і Анно, що довгі роки були бездітними, що дали обіцянку, якщо народиться дитина, віддати Її на службу Богу у Єрусалимський храм. Господь Бог вислухав Ваші молитви і дав Вам доньку Пречисту Діву Марію.
    Cв. Яким і Анно, моліться за нас, і щоб ми могли осянути радість народження дітей! Даруйте нам вміння виховати з цих діточок добрих християн!

Милосердний Господи Боже, даруй радість материнства
    anfisa (Світлані), Беладонні, Валентині, Василині,
    галичанці (Ірині), Irchyk(Ірині), Irynka84(Ірині), Іру,
    Boyarhanka (Ірині), dream (Іринi), Skaliaria (Ірині), Русявій (Ірині)
    Ірині (подрузі Христі), Ірині (знайомій Korona),
    Gabi (Ірині), Галюсі (Галині), Galynka St, Lapus'ka (Галині)
    dilayla, Dolche, donegka (Надії),
    barsiko (Оксані), Huculka (Оксані), kusika (Оксані), Оксаночці,
    Harmony (Юлії), Chortenia (Юлії), Kalina (Юлії),
    Christі (Христині), kristina (Христині),
    Kiberyatko (Лесі), llb (Лесі),
    Левицькій (Людмилі), Ludmilі_Os (Людмилі), lydmila (Людмилі),
    Lenusya, Lozanna, lesja.f, Ліані (сестрі Vittoriya), Лєні і Оксані (знайомим Dana K)
    ZaKohana (Ользі), Muchachі (Ользі), Олюшці, Ralivchanka (Ольга), Ользі (подрузі Сонце), Ользі (подрузі Левицької)
    Olenkastar (Олені), Katrin (Олені), Medusa (Олені), Zlju4ka (Олені), матусі Оленці, Олесі,
    Марточка, Milongera (Уляні),
    Maryanochka, Мар'янці, maybe baby,
    Карінчик (Каріні), Mokka (Катерині), Катерині (знайомій Уляночки), Катерині (2-рідній сестрі Марічки)
    NikaLovely (Вероніці), Kiruskin (Вікторії), starfish (Валі), Лєні (подрузі starfish),
    Наталії (знайомій simona), Nanochka (Андріана), Niferttiti, NATALIAA, Nataljchuk, Natalitka, Наталії (знайомій Korona),
    Oriana (Тетяні), oreslawa, Zhorzhuna (Тетяні)
    Seppy (Наталя), Stern (Зоряні), shagkatja, superdetka,
    Tela (Марті), Njyta (Марті), Марточці (Марті),
    Valichka, vitalinka, Vusokі, Valarina,
    ysmishka, Janochkа (Яні), ясеня (Людмилі), ШмелЮсиК ...

Святий Антонію, почуй наші молитви і випроси нам в Милосердного Бога дар материнства!

Матінко Божа, подай щасливу вагітність, легкі пологи, здорових діточок
    algo, allusya, Any, Ailenka, Abaka, Боженi, Hanny (Ірині), erene (Ірині),
    evgenka, Forgetmenot (Віталії), Євгенії, Gloriya (Катерині),
    IrunkaS, Julsun,
    Коті (Ользі), Ксюші, kolibri, Крапочці (Уляні), korivko (Ляні),
    Ljolik (Ользі), Лідочці, Lapulya (Марії),
    madchen (Ольга), mashulcka (Марія), Maksutka ( Марійці), Мамусічці, Мар'яні, Мар"яні (подрузі Женічки), MariF, Марті (сестрі Марічки), марі177
    Наді К. (Надії), Наталіі (двоюрідній сестрі Наді К.), Nadushka
    Vanilia (Ользі), Virginiі (Ользі), Олюсi1985 (Ользі), Siriuska (Ользі), Teqila (Катерині), tanchyk (Тетяні), Rosynkа
    Хельзі, Usmishka (Ользі), Уляні (подрузі Un.Known),
    squirrel, Сонце (Христині), Sanne, Світлані, Sky, zetta (Любові) та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

О, Преславна Мати Божа! Змилуйся над erene Іриною, рабою Твоєю, і прийди їй на допомогу в час її пологів!

5. Boyarhanka

Дівчата, сьогодні о 20.00 буду, молитися до Святої Марти (МОЛИТВА НА ДЕВЯТЬ ВІВТОРКІВ ДО СВЯТОЇ МАРТИ). 4-й вівторок. Приєднуйтесь.
    Свята Марта, почуй наші молитви.
    Будемо молитися і просити Бога благословити, усіх нас, на материнство.
    Ми усі дуже хочемо завагітніти і народити здорових діточок. Господи Боже, просимо тебе допоможи нам у здійсненні нашого бажання.

6. zetta

zetta Well-Known Member

вибачте що запipно вiдповiдаю. Це Iспанiя, Барселона -гора Монсерат.

7. галичанка

Господи Боже, будь милостивим, до нашої молитви, згадай закон Твій про помноження роду людського!
    Зглянься, Милосердний, на слуг Твоїх цих, союзом подружнім поєднаних, коли вони благають допомоги Твоєї, нехай будуть плодовитими і побачать дітей своїх аж до третього й четвертого роду, і до бажаної старости доживуть, і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, Якому належить всяка честь, слава і поклоніння зі Святим Духом навіки. Амінь.

Милосердний Господи Боже, даруй радість материнства
    Левицькій (Людмилі), Laiza, Ludmilі_Os (Людмилі), lydmila (Людмилі),
    Lenusya, Lozanna, lesja.f, Ліані (сестрі Vittoriya), Лєні і Оксані (знайомим Dana K)
    ZaKohana (Ользі), Muchachі (Ользі), Олюшці, Ralivchanka (Ольга), Ользі (подрузі Сонце), Ользі (подрузі Левицької)
    Olenkastar (Олені), Katrin (Олені), Medusa (Олені), Zlju4ka (Олені), матусі Оленці, Олесі,
    Карінчик (Каріні), Mokka (Катерині), Катерині (знайомій Уляночки), Катерині (2-рідній сестрі Марічки)
    NikaLovely (Вероніці), Kiruskin (Вікторії), starfish (Валі), Лєні (подрузі starfish),
    Наталії (знайомій simona), Nanochka (Андріана), Niferttiti, NATALIAA, Nataljchuk, Natalitka, Наталії (знайомій Korona),
    Oriana (Тетяні), oreslawa, Zhorzhuna (Тетяні)

Святий Антонію, почуй наші молитви і випроси нам в Милосердного Бога дар материнства!

IrunkaS, Julsun,
    Коті (Ользі), Ксюші, kolibri, Крапочці (Уляні), korivko (Ляні),
    madchen (Ольга), mashulcka (Марія), Maksutka ( Марійці), Мамусічці, Мар'яні, Мар"яні (подрузі Женічки), MariF, Марті (сестрі Марічки), марі177
    Vanilia (Ользі), Virginiі (Ользі), Олюсi1985 (Ользі), Siriuska (Ользі), Teqila (Катерині), tanchyk (Тетяні), Rosynkа
    Хельзі, Usmishka (Ользі), Уляні (подрузі Un.Known), Уляні (сестрі Laiza)
    squirrel, Sanne, Світлані, Sky, zetta (Любові) та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дуже прошу, Вашої, спільної молитви за мене і мою лялю. Позавчора і сьогодні цілий день тягне поперек, дуже переживаю, бо зараз в мене критичний період вагітності. Дякую.(Марія)

9. squirrel

squirrel New Member

Помоліться будь ласка за мене (Оксана) і за моє дитятко. Завтра лягаю в лікарню бо маю патологію плаценти і погані аналізи сечі.

10. Христя

Христя Well-Known Member

Прошу молитви за мою сестру Уляну, вона вже в пологовому , прошу молитву за маму і дитинку

11. Христя

Христя Well-Known Member

Дякую всім за молитву, вчора сестра народила донечку:girl_smile:

12. Boyarhanka

Дівчата, сьогодні 5-й вівторок. Помолимося разом. Пропоную 20.00

МОЛИТВА НА ДЕВЯТЬ ВІВТОРКІВ ДО СВЯТОЇ МАРТИ.
    (Марта з Витанії, сестра Лазаря і Марії, турбувалася про тілесне благо свого гостя Ісуса. На її палкі прохання Ісус воскресив померлого Лазаря. Свято св. Марти - 29 липня. Під час молитви до святої 9 вівторкв повинна горіти посвячена свічка. Ця молитва така сильна, що перед закінченням тих 9 вівторків одержиш те, що собі випрошуєш, хоч би прохання було дуже складним.)

О свята Марто, ти чудотворна, прибігаю до тебе за допомогою і цілком покладаюся на тебе, що допоможеш в моїх потребах і будеш помічницею в моїх випробовуваннях. З подякою обіцяю тобі, що буду цю молитву всюди поширювати.
    Покірно, слізно прошу, потішай мене в моїх турботах і тяготах.
    Заради великої радості, яка наповнила твоє серце, коли ти у своєму домі в Витанії дала пристановище Спасителеві світу, благаю тебе, клопочися про мене і про мою родину, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях і тим собі заслужили спасенного Всевишнього посередництва у нашій потребі, передусім при тій турботі, яка мене тяготить ... (вказати потребу))
    Матінко Божа, прошу Тебе як помічницю в кожній нужді, допоможи, щоб за посередництвом святої Марти перемогти ті мої тяготи і турботи, які я назвала так, як Ти перемогла змія стародревнього і положила біля Своїх ніг. (1 р.)
    Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю. Свята Марто, проси за пас Ісуса! (9 р.)

Помолимося і будемо просити Бога благословити, нас усіх, на щасливе материнство.
    Ми усі дуже хочемо завагітніти і народити здорових діточок.
    Господи Боже, просимо тебе допоможи нам у здійсненні нашого бажання.

Останнє редагування: 21 Грудень 2010
  13. галичанка

Cвятий Отче Миколаю, Чудотворче, випроси в Господа Бога дарунок для нас – дар завагітніти і народити діток.
    „Тропар, глас 4: Правилом віри і образом лагідности, учителем повздержности явила тебе твоєму стаду всіх речей Істина. Ради цього придбав ти смиренням високе, убогістю багате, отче, священно-начальнику Миколаю, моли Христа Бога, щоб спаслися душі наші.”

Сьогодні святкуємо День Зачаття Святою Анною Пресвятої Богородиці
    „Тропар, глас 4: Днесь узи бездітности розрішаються, Йоакима бо й Анну, вислухавши, Бог проти надії явно обіцює, що вони родитимуть Богодівицю, з якої сам родився неописанний, що, ставши чоловіком, ангелові повелів співати їй: Радуйся, благодатна, Господь з тобою"

Пресвята Анно, вислухай наші молитви, Ти знаєш наш біль, випроси в Бога діток

Oriana (Тетяні), oreslawa, Zhorzhuna (Тетяні), tanchyk (Тетяні),

Отче Миколаю, Св Анно, моліться Бога за нашу щасливу вагітність, легкі пологи, здорових діточок

IrunkaS, Julsun,
    Коті (Ользі), Kati, Ксюші, kolibri, Крапочці (Уляні), korivko (Ляні),
    Vanilia (Ользі), Virginiі (Ользі), Олюсi1985 (Ользі), Siriuska (Ользі), Teqila (Катерині), Rosynkа
    squirrel, Sanne, Світлані, Sky, zetta (Любові) та всім іншим вагітним форумчанкам

Останнє редагування: 22 Грудень 2010
  14. Hanny

Hanny Active Member

Наша форумлянка maryshunka (Інна) просить про молитву!!! На даний час лежить в патологіїі з передчасним старінням плаценти, її донечка недоотримує кисню . Завтра будуть проколювати води і викликати пологи!

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, ти знаєш про важкий стан матерів під час народження їхніх дітей, помилуй слугу Твою Інну, допоможи їй народити дитину без труднощів. О Всемилостива Владичице Богородице, Ти не потребувала допомоги при народженні Сина Божого, але подай допомогу слузі Твоїй, яка потребує її від Тебе!
    Подаруй їй благодатну силу в той час, а немовляті, яке повинне прийти на цей світ, дозволь вчасно отримати світло розуму у Святому Хрещенні. До Тебе припадаємо, Матір Бога Всевишнього, і молимося: будь милостивою до цієї матері, коли прийде час її народжувати, і випроси у Христа Бога нашого, народженого Тобою, щоб укріпив її Силою Своєю з Неба. Амінь

15. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Дівчатка! Сиджу, читаю і плачу... Щиро вам всім дякую за молитву!!! З Божою поміччю ми народилися здоровенькі з вагою 3 кг і зростом 52 см. Вчора вже першу ніченьку НЕ спали вдома і тероризували сусідів... :girl_crazy:

16. медведик

медведик New Member

Прошу про молитву за мою рідну сестру, яка зараз народжує

17. Boyarhanka

Дівчата, сьогодні о 20.00 будемо, молитися до Святої Марти (МОЛИТВА НА ДЕВЯТЬ ВІВТОРКІВ ДО СВЯТОЇ МАРТИ). 6-й вівторок. Приєднуйтесь.
    Свята Марта, просимо тебе, почуй наші молитви.
    Господи Боже, допоможи нам у здійсненні наших бажань.

Ми усі так хочемо завагітніти і у 2011 році народити здорових діточок :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 28 Грудень 2010
  18. медведик

медведик New Member

і я щироооо дякую, племінниця народилась о 19.40 вага 3000 кг. ріст 50см. золотоволоска, як і її мама, всі здорові і втомлені, тепер мирно сплять

19. галичанка

Запрошую вас помолитись за всіх наших стражденних форумчанок, які дуже хочуть стати матерями, перед старовинною іконою Львівської Богороматері, освяченої ще в 1534 році. Славна ікона чудами народження діток в бездітних.
    Зберігається в капличці у палаці Потоцьких у Львівської галереї мистецтв.
    Матінко Божа, звертаємось до Тебе з великою надією, просимо Тебе, подай нам радості материнства
    Згадай, Всемилостива Діво Маріє, що від віків не чувано, щоби той, хто прибігає під Твій Небесний Покров, був Тобою, Царице, не вислуханий.Вселаскава Мати, Діво понад усі діви і Матір Божа, каючись з усіх гріхів благаю: Неустанна Заступнице Свята, прийми мої щирі благання, не погордуй ними, але послухай їх, подай радість материнства, дар щасливої вагітності та народження діточок мені і всім нам:
    barsiko (Оксані), Huculka (Оксані), kusika (Оксані), Оксаночці, сяняНЯНЯ (Оксані),
    kristina (Христині),
    Oriana (Тетяні), oreslawa, Zhorzhuna (Тетяні), tanchyk (Тетяні),
    Seppy (Наталя), Siriuska (Ользі), Stern (Зоряні), shagkatja, superdetka,

algo, allusya, Any, Ailenka, Abaka, Боженi, Hanny (Ірині),
    IrunkaS, Julsun,
    Коті (Ользі), Kati, Ксюші, kolibri, Крапочці (Уляні), korivko (Ляні),
    Vanilia (Ользі), Virginiі (Ользі), Олюсi1985 (Ользі), Teqila (Катерині), Rosynkа
    squirrel, Sanne, Світлані, Sky, zetta (Любові)
    Christі (Христині) та всім іншим вагітним форумчанкам

Останнє редагування: 29 Грудень 2010
  20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мабуть,варто змінити,Ірусь, список...