Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Forgetmenot

Forgetmenot New Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу помолитись за мене і мою майбутню дитину. Мене звати Віталія. Важко переношу вагітність.

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

Помолімося за збереження вагітності Sera

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

4. dream

dream Well-Known Member

а у мене, нажаль, поки нічого не змінилось, тому далі у списку (доречі, я - Іра)

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А чи можна вас попросити про молитву за мою сестричку, звати її Ліана. помоліться будь-ласка і за неї, щоб Бог їй подарував нарешті лялю, вони дуже стараються, і сестра, і чоловік, лікуються,надіються, але ж на все воля Божа..

6. Dana K

Dana K Well-Known Member

Прошу про молитву за подругу моєї мами. ЇЇ звати Лєна, а чоловіка Юрій. у них вже довго немає дітей. Вона дуже часто хворіє, мала позаматкову...

І ще за Оксану та Івана. Вони багато років одружені і теж не мають дітей...

Я вірю, що ваші молитви -- то чудодійна сила.

Дуже вдячна всім

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Підкажіть ще, будь ласка, в котрій годині молитви до св. Антонія, що по вівторках в ц. св. Антонія (чи це богослужіння ?)

7. Vona

Vona Member

Там по вівторках о 18:00 - Літургія (Римо-католицька) , а потім дев"ятниця до св. Антонія (на польській мові),
    о 19:30 - також Літургія (Римо-католицька), а потім дев"ятниця до св. Антонія (на українській мові).
    Приходьте завчасно, бо людей дуже-дуже багато!

8. галичанка

Щойно отримала звістку від Марічки, вона зараз в пологовому, відкриття вже 5 см, але ніяк не починаються справжні перейми, вона боїться, щоб не застосували стимуляції. Давайте помолимося всі, щоб пологи пройшли природньо і легко, дитинка народилась здоровою!

О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді Марією і прийди їй на допомогу в час її пологів.

9. Сонце

Сонце Well-Known Member

Дівчата внесіть і мене до списку - Христина. А також двох моїх коліжанок - Оля, та Оля :)), які теж дуже очікують дар материнства.

Бажаю усім-усім хто очікує на малюка, хто вже носить під серцем, щоб все було чудово, і вірю що Божа ласка всіх оберігатиме!
    дякую за молитву.

Останнє редагування: 12 Січень 2010
  10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчатка, можливо це неадекватно з моєї сторони, але я прошу помилитися за мене, я дуже хочу дитинку, в мене було дві невдалі спроби. Я знаю, що спільна молитва це - велика сила.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

обов"язково помолимось і попросіть Галичанку, щоб вас сюди записала

12. Holly

Holly Moderator

Дуже прошу ще молитви. Галина ще не народила, але з"явилась ще одна проблема, сідничне положення. Дуже за неї переживаю,як вона то все витримає :sad:

13. галичанка

Господи Боже, дякуємо за щасливе народження дитинки Lavazza, Пупсика (Мар’яни), Galya.

Милосердний Господи Боже, подаруй дар щасливого материнства:
    Any, Беладонні, Валентині,
    Irushka, Irchyk, Іру, erene, Irynka84, dream (Ірина),
    галичанці (Ірині), Галюсі, Gloriya (Катерині), Galynka St,
    Harmony, hrystusja, Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Карінчик
    lydmila, Ludmilі_Os, Lapus'ka (Галині), Lapulya (Марії), Lenusya, Lozanna, llb (Лесі),
    Ліані (сестрі Vittoriya), Лєні і Оксані (знайомим Dana K)
    Крапочці (Уляні), Kucjynchuk (Галина)
    Muchachі (Ользі), Medusa (Олені), Milongera (Уляні),
    MariF, Maryanochka, Мар'янці, maybe baby,
    Mokka (Катерині), матусі Оленці, мамочці, Марточці (Марті),
    NikaLovely (Вероніці), Надьці, Nadushka, Natalitka, Njyta (Марті), Nanochka (Андріана)
    Oriana (Тетяні), Олюсi1985(Ользі), Олесі, Zlju4ka (Олені), Оксаночці, Ользі і Ользі (подругам Сонце)
    Stern (Зоряні), shagkatja, superdetka, Сонце (Христині),
    Tela (Марті), vitalinka, Virginiі (Ользі), Vusokі,
    Janochkа (Яні), ШмелЮсиК ...

О, ласкавий Ґерарде, могутній заступнику перед Богом і Чудотворче наших днів, взиваю до Тебе й шукаю помочі Твоєї. Ти на землі завжди сповняв наміри Божі, поможи й мені виповнити святу волю Божу. Через Тебе благаю Творця життя, що від нього все походить, зробити мене плідною в наслідстві, щоби я зачала, виносила, народила й виховала здорових і розумних дітей для Бога в цьому житті й наслідників Царства Його слави в будучому. Амінь

Господи Боже подаруй легкі природні пологи Марічці, яка зараз ще далі перебуває в пологовому в очікування народження дитини.

Господи Боже подай щасливу вагітність, легкі пологи, здорових діточок
    Ануті, anka, Ailenka, Боженi, Borodinka (Ксенія)
    Vesnyanka (Ганні), Галині (знайомій Holly)
    Holly (Ользі), Drimka (Оксана), Forgetmenot (Віталія)
    Єві (Галині), Євгенії,
    Зануді (Вікторії), IrunkaS, Irusya, Julsun,
    Kalina (Юлії), kvVItKA, Кенді, Kitty, Ксюші, cleonata,
    Лідочці, loreniya, Лілії, Lilusik, Lebidka
    Мар’яночці (Мар’яні), Mariani (Мар'яні), Мар'яні, Мар"яні (подрузі Женічки) MILITARIYA, Melisa, masjanj4ka, Марті (подрузі Ольги)
    Nastynі, Natalia, Ная, Neverland, Nata, Niferttiti
    Оксані, Олюсьці, Полуничці, Росинці, Ребекка,
    Teqila (Катерині), Sanne, Світлані, Taska, Sera,
    Уляночці, Янусі (Мар'яні) та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву і за наше здоров*я, бо я страшна переживальська. :shy:

15. галичанка

Марічка просила передати, що всім дякує за молитви! Вона ще далі в пологовому в очікуванні (термін вже 40 тижнів і 4 дні)

16. Єва

Єва Well-Known Member

Прошу молитви за мою куму Юлю і хлопчика, який народився передчасно на 8 міс. Зараз обоє у важкому стані і лікарні.

17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Прошу молитви за мою добру подругу Уляну, ніяк не вдається завагітніти...

18. галичанка

Господи Боже, дякуємо за щасливе народження донечки Марічки, синочка loreniya!

Милосердний Господи Боже, подай ласку завагітніти та щасливо народити

Any, Беладонні, Валентині,
    Irushka, Irchyk, Іру, erene, Irynka84, dream (Ірина),
    галичанці (Ірині), Галюсі, Gloriya (Катерині), Galynka St,
    Harmony, hrystusja, Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Карінчик
    lydmila, Ludmilі_Os, Lapus'ka (Галині), Lapulya (Марії), Lenusya, Lozanna, llb (Лесі),
    Ліані (сестрі Vittoriya), Лєні і Оксані (знайомим Dana K)
    Крапочці (Уляні), Kucjynchuk (Галина)
    Muchachі (Ользі), Medusa (Олені), Milongera (Уляні),
    MariF, Maryanochka, Мар'янці, maybe baby,
    Mokka (Катерині), матусі Оленці, Марточці (Марті),
    NikaLovely (Вероніці), Надьці, Nadushka, Natalitka, Njyta (Марті), Nanochka (Андріана)
    Oriana (Тетяні), Олюсi1985(Ользі), Олесі, Zlju4ka (Олені), Оксаночці, Ользі і Ользі (подругам Сонце)
    Stern (Зоряні), shagkatja, superdetka, Сонце (Христина),
    Tela (Марті),
    vitalinka, Virginiі (Ользі), Vusokі,
    Janochkа (Яні), ШмелЮсиК, Уляні (подрузі Un.Known) ...

О славні Праведники Христові, святі Йоакиме й Анно, що молитеся перед Престолом Небесним всемогутнього Царя і велику сміливість до Нього маєте, що від Преблагословенної Дочки Вашої, Пречистої Богородиці й Приснодіви Марії втілитися зволив. Тому до Вас, заступників многосильних та молитвеників за нас, грішні та недостойні прибігаємо. Моліть Бога, щоб відвернув Свій гнів від нас і на незлічені гріхи наші споглянувши, навернув на шлях покаяння і на дорозі Заповідей Своїх утвердив.
    Випросіть у Всемогутнього Бога, аби зачалося здорове дитятко, щоб щасливо родилося і росло нам на радість, а Богові й Вам на славу. І щоб в мирі це тимчасове життя проживши, сподобились ми Небесного Царства Христа Бога нашого, Якому з Отцем і Пресвятим Духом належить всяка слава, честь і поклоніння на віки вічні. Амінь
    .

Господи Боже подай щасливу вагітність, легкі пологи, здорових діточок
    Ануті, anka, Ailenka, Abaka, Боженi, Borodinka (Ксенії)
    Vesnyanka (Ганні), Галині (знайомій Holly)
    Holly (Ользі), Drimka (Оксана), Forgetmenot (Віталії)
    Єві (Галині), Євгенії,
    Зануді (Вікторії), IrunkaS, Irusya, Julsun,
    Kalina (Юлії), kvVItKA, Кенді, Kitty, Ксюші, cleonata,
    Лідочці, Лілії Романовій, Lilusik, Lebidka
    Мар’яночці (Мар’яні), Mariani (Мар'яні), Мар'яні, Мар"яні (подрузі Женічки)
    MILITARIYA, Melisa, masjanj4ka, мамочці, Марті (подрузі Ольги)
    Nastynі, Natalia, Ная, Neverland, Nata, Niferttiti
    Оксані, Олюсьці, Полуничці, Росинці, Ребекка,
    Teqila (Катерині), Sanne, Світлані, Taska, Sera,
    Уляночці, Янусі (Мар'яні) та всім іншим вагітним форумчанкам

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

Останнє редагування: 20 Січень 2010
  19. Holly

Holly Moderator

Прошу молитви за моє доров"я. Є загроза + солі в нирках. нирки дають високий тиск

20. Марічка

Марічка Well-Known Member

Дуже дякую всім, хто за мене молився!!! Я три дні відлежалася в пологовому, відпочила і відіспалася, на четвертий день вночі швидко і легко народила!!! Хай Бог вам всім помагає!