Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

дівчатка, душе прошу про молитву за дар материнства для моєї подруги.... цього місяця лікарі дають їй останній шанс завагітніти приронім шляхом....

• Подобається Подобається x 12
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Женю, ім*я напишіть.

• Подобається Подобається x 3
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

та я так і думала, що ім"я то треба написати,але якось мені рука не піднімалась,бо то,ніби, подруги біль,такий внутрішній,і не знаю,чи маю я право її ім"я писати,хоч тут її нема,і знайомих її нема... Мар"яна

• Подобається Подобається x 8
  4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми в 2006 році в червні були в Єрусалимі. Там я попросила Бога стати мамою. І в червні я завагітніла. В лютому чоловік знов був в Ізраїлі в відрядженні, ми тоді вже рік планували другу дитинку, і я попросила чоловіка поїхати на те саме місце і попросити дитинку знов. І в березні я завагітніла знов!!!

• Подобається Подобається x 25
  5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

То може як будете Ви там чи Ваш чоловік попросите для нас всіх дітей?

• Подобається Подобається x 12
  6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я то точно вже скоро не поїду.. А чоловік якщо поїде то я попрошу попросити!!!

• Подобається Подобається x 7
  7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Буду дууууууже вдячна якщо він попросить за всіх хто на ДП хоче діточок. Дуже дякую!

8. Lenusya

Lenusya Member

Доброго дня! Я буду вам дуже вдячна, якщо ваш чоловік попросить для нас довгоочікуваних діток.

• Подобається Подобається x 4
  9. L e v k o

L e v k o Well-Known Member

"Ісус промовляє до неї: Повір, жінко, Мені, що надходить година, коли ні на горі цій, ані в Єрусалимі вклонятись Отцеві не будете ви... Але наступає година, і тепер вона є, коли богомільці правдиві вклонятися будуть Отцеві в дусі та в правді, бо Отець Собі прагне таких богомільців. Бог є Дух, і ті, що Йому вклоняються, повинні в дусі та в правді вклонятись. " Iван.4:21-23

10. Єва

Єва Well-Known Member

Пропоную помолитись за Galynka St і збереження її вагітності...

• Подобається Подобається x 16
  11. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Привіт дівчата!Ви молодці підтримуєте одна -одну.Хай Вас БОГ благословить.І Всім Вам допоможе .Вірте ... і всю надію покладіть на Господа .В мене дякувати Господу є донечка .але в нас також була загроза і була кровотеча....я цілу ніч просила в Святих щоб моя дитинка залишилася жива.Вірте Бог добрий ,просто в кожного з нас свій час.вибачте якщо щось не так написала,не хотіла нікого обідити.Я б хотіла порадити всім матерям і всім майбутнім придбати молитовник для матері (грубший бо їх є два)там всі молитви від очікування дитинки до народження,а також молитви за дітей за здоровя,за навчання одним словом за все.Також є молитви за подружжя якщо є якісь проблеми.І багато іншого.Всім Вам бажаю народити і гарно виносити діточок хай Вас Бог оберігає.

• Подобається Подобається x 18
  12. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу про молитву за нашу форумлянку Беладонну (Галю), вона потрапила зі схватками на 6-му місяці вагітності до роддому, вагітна двійнею. Переживаю за неї:girl_sad:

• Подобається Подобається x 28
  13. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Які новини хтось знає? Як там Галя?

14. галичанка

галичанка Well-Known Member

Господи Боже, змилосердися над нами грішними і подай радість материнства
    Any,
    Валентині,
    галичанці (Ірині), Irchyk, Іру, erene,
    dream,
    Єві (Галині), Галюсі, Gloriya, Galynka St
    Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Карінчик
    Лілії, Ludmilі_Os, Lenusya, Lozanna, lydmila,
    Muchachі (Ользі), Medusa (Олені),
    Mariani (Мар'яні), Maryanochka, Мар'янці, maybe baby, Мар"яні
    Mokka (Катерині), Марті, майбутній мамі, матусі Оленці, мамочці,
    NikaLovely, Nadushka,
    Олюсi1985,Оксані, Олесі, Zlju4ka (Оленці), Оксаночці,
    Stern, shagkatja, Tela,
    vitalinka, Virginiі (Ользі), Vusokі,
    Уляночці,
    Janochkа (Яні), Jarysi (Ользі), ШмелЮсиК ...
    Подай їм здоров’я, мудрих лікарів, не втрачати ніколи надії і віри в Твоє Милосердя

Ісусе, я надіюсь на Тебе! Всю свою надію на Тебе покладаю!

Святий Тадею, чудотворче, мені безнадійно важко та гірко. Однак знімаю з себе цей сумний настрій і простягаю до Тебе благальні свої руки. Якщо Ти сотворив чудо уздоровлення прокаженого короля, то і я маю надію, що Ти врятуєш мене від розпуки, яка мене огортає. О святий апостоле і мученику, вислухай мій зболілий голос, який підноситься до Тебе з безодні розпачі, й виєднай мені Божу милість завагітніти та народити діточок, виховати їх добрими християнами.

Господи Боже, просимо Тебе, подай щасливу вагітність, легкі пологи і здорових діточок
    Ангеліні, Ануті,
    Галі, Дівоньці-Зіроньці, Zoryanazirka,
    Ірені, Ірушці, Іруні, IrunkaS,
    Кенді,
    Лідочці, Lavazza,
    Kitty,
    Melisa, Марічці, Мар'яні, Мар’яні, Пупсику (Мар’яні), МарянаК, Марусі,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Tanuchka, Taska, Євгенія,
    Vesnyanka (Ганна)
    Янусі (Мар'яні) та всім іншим вагітним форумчанкам

О, Маріє! Божа і моя мати! Твоєму непорочному серцю присвячую моє дитя, що його ношу ще під серцем. Захищай моє дитя,благослови його та дай, щоб воно доступило до святої Тайни Хрещення. Охороняй його в житті та заведи його, Мати доброго Пастиря, навіки до Сина, щоб воно його любило і славило цілу вічність. Амінь!
    О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді мною, бідною рабою Твоєю, і прийди мені на допомогу в час моїх пологів.

• Подобається Подобається x 23
  15. Linet

Linet Well-Known Member

У мене на деякий час немає інтернету і тут зайшла до вас, у друга ,подивитись як у вас справи, дуже скучила за вами , молюся за вас усіх і дякую що незабули за мене дуже вдячна за молитву. Я ще в ожиданні і на дитинку і на інтернет. Дозустрічі!!!!

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

Вчора випадково набрала номер знайомої (збиралася дзвонити до зовсім іншої людини), а вона у лікарні :sad:. На УЗД їй сказали, що на 6-у місяці в неї плацента, як перед пологами :sad: (типу як старіюча), а інше УЗД у той же ж день показало що наче все добре; проте у лікарню її таки про всяк випадок поклали, ще й "порадували", що вона, швидш за все, народить на 7-у місяці... Звісно ж, я вірю у краще, але все одно не хочу, щоб з дитинкою сталося щось погане.

Дівчата, як матимете нагоду, помоліться, будь ласка, за них обох (знайому звати Ірина). Дякую :)

• Подобається Подобається x 11
  17. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Прошу молитву за збереження вагітності для Наталії...
    І за здорові і щасливі очікування діточок для двох Оль.

ДЯКУЮ!

• Подобається Подобається x 11
  18. галичанка

Господи Боже, зглянься над нашою журбою і смутком, будь милосердний до нас грішних і подай радість материнства
    Any,
    Беладонні, Валентині,
    dream,
    Єві (Галині), Галюсі, Gloriya, Galynka St
    NikaLovely, Nadushka,
    Олюсi1985, Оксані, Олесі, Zlju4ka (Оленці), Оксаночці,
    Stern, shagkatja, Tela,
    Уляночці,
    Подай їм здоров’я, мудрих лікарів, не втрачати ніколи надії і віри в Твоє Милосердя

Під Твою милість припадаємо, Богородице Діво.
    Молитов наших в час журби не відкинь, але з бід визволяй нас, єдина Чиста і Благословенна.

Дозволь, о материнства Мати,
    Неплідність в радість обернуть,
    Нехай свій паросток зачнуть,
    Батьки і ми, що хочем діток мати!

Згадай, о, всемилостива Діво Маріє, що від віків не чувано, щоб ти покинула будь-кого, що прибігав під твій покров, благав твоєї помочі або просив твого заступництва.
    Ведена таким упованням, Діво над дівами і Мати, удаюсь і я до тебе, приступаю і стаю перед тобою, зітхаючи, як грішниця: Не відкидай моїх слів, Мати предвічного Слова, а послухай їх ласкаво і вислухай мене. Амінь.

Господи Боже, просимо Тебе, подай щасливу вагітність, легкі пологи і здорових діточок
    Ангеліні, Ануті,
    Ірені, Ірушці, Іруні, IrunkaS,
    Кенді,
    Лідочці, Lavazza,
    Kitty,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Vesnyanka (Ганна)

О, Маріє! Божа і моя мати! Твоєму непорочному серцю присвячую моє дитя, що його ношу ще під серцем. Захищай моє дитя,благослови його та дай, щоб воно доступило до святої Тайни Хрещення. Охороняй його в житті та заведи його, Мати доброго Пастиря, навіки до Сина, щоб воно його любило і славило цілу вічність. Амінь!
    О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді мною, бідною рабою Твоєю, і прийди мені на допомогу в час моїх пологів.

• Подобається Подобається x 17
  19. галичанка

Господи Боже, дякуємо Тобі за вислухані наші молитви і дар материнства Єві (Галині)! Подай їй щасливо виносити і народити дитинку.

Просимо Тебе Господи Боже, змилосердися і над іншими нашими форумчанками та подай радість материнства
    Any, Беладонні, Валентині,
    dream,
    Галюсі, Gloriya, Galynka St
    NikaLovely, Nadushka,
    Олюсi1985, Олесі, Zlju4ka (Оленці), Оксаночці, Оксані,
    Stern, shagkatja, Tela,
    Уляночці,

Вислухай нас, милосердний і всемогутній Боже, щоб за благання наше послана була благодать Твоя. Будь милостивим Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про помноження роду людського і будь милостивим покровителем нашим, щоб за Твоєю допомогою зберігалося Тобою ж установлене. Могутньою силою Твоєю Ти з нічого все сотворив і поклав початки всього, що існує у світі, - сотворив і чоловіка на образ свій, і високою тайною освятив союз подружжя на вказівку про тайну єднання Христа з Церквою. Зглянься, Милосердний, на рабів Твоїх цих, союзом подружнім поєднаних, коли вони благають допомоги Твоєї, нехай будуть плодовитими і побачать дітей своїх аж до третього й четвертого роду, і до бажаної старости доживуть, і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому належить всяка честь, слава і поклоніння зі Святим Духом навіки. Амінь.

Ангеліні, Ануті,
    Єві (Галині),
    Ірені, Ірушці, Іруні, IrunkaS, Irusya,
    Кенді,
    Лідочці, Lavazza,
    Kitty,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Vesnyanka (Ганна)

О Преславна Мати Божа, помилуй мене, рабу Твою, і поспіши мені на допомогу в часі моєї вагітності, моїх хвороб та небезпек, з якими народжують дітей усі бідні дочки Єви. Згадай, о Благословенна між жінками, з якою радістю і любов'ю Ти поспішала, щоб відвідати свою родичку Єлизавету під час її вагітності, і який чудодійний вплив мали ці Твої відвідини для матері та її дитини.

І з невичерпної сердечної доброти Твоєї даруй і мені, найнижчій рабі Твоїй, щасливо виносити дитинку і відбути пологи; даруй мені цю благодать, щоб дитя, яке нині покоїться під моїм серцем, прийшовши до розуміння, з радістю, як і святе дитятко Іоанн, поклонялося Божественному Господу Спасителю, Який з любові до нас грішних зволив і Сам стати Дитятком.

Невимовна радість, якою переповнювалося Твоє чисте серце при спогляданні Твого Новонародженого Сина й Господа, хай згладить скорботу, що очікує мене серед мук пологів.

Вислухай, Пресвята Царице Небесна, смиренну молитву мою і зглянься на мене, бідну грішницю, оком Твоєї благодаті; не посороми мого уповання на Твоє велике милосердя й осіни мене, Помічнице християн та Цілителько недуг, щоби сподобилася я відчути й на собі, що Ти - Мати Милосердя і щоб прославляла я завжди Твою благодать, яка не відкидає ніколи молитви бідних і рятує всіх, хто шукає Твоєї помочі в часі скорбот і недуг. Амінь.

20. Melisa

Melisa Well-Known Member

Дівчатка , сьогодні йду на УЗІ та за результатами аналізів. Помоліться будь - ласка за нас з малятком, а то в мене щось мандраж.