Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Linet

Linet Well-Known Member

Відповідь: Молитва за материнство й дар материнства

Дякую щиро за молитву хай Бог вас оберігає від усяких бід.У мене все вирішилось без операції але дитинку нажаль незберегла сьогодні уже готувалась до операції але Господь вислухав моє і ваше прохання і я зробила УЗІ на якому сказали що плід в матці було полегшення але сум залишився але знайте що Господь чує нас і на все його воля що несталось треба сприймати так що так має бути.Наша молитва має велику силу томущо ми тут усіх розумієм і дуже щиро молимся. Може хтось думає що зарано я вам написала про вагітність але у мене ніякого сумніву небуло я хотіла чим поскоріше вам сповістити нічого все буде гаразд бережіть себе і вірте а я разом звами.

• Подобається Подобається x 18
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Олюсю, дякую за ваш приклад! Ми з вами далі й далі будемо за вас молитися! Ви молодець, так мужньо це все витримали!!
    Слава Богу, що без операції! Це теж велике чудо!

• Подобається Подобається x 12
  3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Олюся, тримайтеся, добре, що обійшлося без операції, труби цілі, значить гарні перспективи...

• Подобається Подобається x 6
  4. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Дуже Вам вдячна за молитву і підтримку. Дякувати Богу в нас все добре. Самі пологи, незважаючи на ті проблеми які були, пройшли легко і ми народилися 14.07.09 в 23.45. Молитва має дуже велику силу і вона помогла мені. Я ще раз дякую, і буду молитися за всіх Вас.

• Подобається Подобається x 14
  5. Lozanna

Lozanna Well-Known Member

А я 7 липня що вівторка ходжу на дев'ятницю до св. Антонія (костел св. Антонія, що біля Винниківського ринку). Він покровитель всіх нужденних. Тепер буду молитись і за Вас усіх. Хай Господь почує ваші молитви! Не хай ваші серця будуть сповнені віри, і у душах Ваших буде спокій та любов!
    Я також хочу стати матір'ю, і молитва, це, наразі, єдине, що у мене є.
    Молімося, вірьмо, і наші молитви почують!

• Подобається Подобається x 7
  6. галичанка

Милосердний Господи Боже, будь милостивий до нас грішних,
    якщо Твоя воля, подай радість народження діточок

Any,
    Валентині,
    галичанці (Ірині), Irchyk, Іру, erene,
    Єві (Галині), Галюсі, Galynka St,
    Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Kitty,
    Лілії, Лідочці, Ludmilі_Os, Lenusya, Lozanna,
    Muchachі (Ользі), Medusa (Олені),
    Mariani (Мар'яні), Мар'яночці (Мар'яні), Maryanochka, Мар'янці,
    Mokka (Катерині), Марті, майбутній мамі, матусі Оленці, мамочці,
    NikaLovely,
    Олюсi1985,Оксані, Олесі, Оленці (Zlju4ka),
    shagkatja,
    Virginiі (Ользі), Vusokі,
    Уляночці,
    Janochkа (Яні), Янусі (Мар'яні), Jarysi (Ользі) ...
    Подай їм здоров’я, мудрих лікарів, не втрачати ніколи надії і віри в Твоє Милосердя

Ісусе, я надіюсь на Тебе! Всю свою надію на Тебе покладаю!

Господи Боже, просимо Тебе, подай щасливу вагітність, легкі пологи і здорових діточок
    Ангеліні, Ануті,
    Галі, Дівоньці-Зіроньці, Zoryanazirka,
    Ірені, Ірушці, Іруні, IrunkaS,
    Кенді, Lavazza,
    Melisa, Марічці, Мар’яні, Пупсику (Мар’яні), Марусі, МарянаК,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Tanuchka, tslezinska, Тамара, Taska, Євгенія,
    Vesnyanka (Ганна), veronka,
    я_тут,
    та всім іншим вагітним форумчанкам

• Подобається Подобається x 26
  7. Christi

Christi Well-Known Member

Привіт всім!!!! Вчора ходила на прощу до Зарваниці. Молилася за всіх нас біля чудотворної ікони, так що сподіваємося що Матір Божа почує мою молитву!!!!

• Подобається Подобається x 9
  8. галичанка

якщо Твоя воля, подай радість народження діточок

Any,
    Валентині,
    Єві (Галині), Галюсі (Галині), Galynka St,
    Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Kitty,
    Лілії, Лідочці, Ludmilі_Os, Lenusya, Lozanna,
    Mariani (Мар'яні), Мар'яночці (Мар'яні), Maryanochka, Мар'янці,
    NikaLovely,
    Олюсi1985,Оксані, Олесі, Оленці (Zlju4ka),
    shagkatja,
    Уляночці,
    Janochkа (Яні), Янусі (Мар'яні), Jarysi (Ользі) ...
    Подай їм здоров’я, мудрих лікарів, не втрачати ніколи надії і віри в Твоє Милосердя

Вислухай нас, Милосердний і Всемогучий Боже, хай за молитви наші буде зіслана благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитов наших, згадай закон Твій про примноження роду людського і стань милостивим Покровителем, щоб з Твоєю поміччю збереглося Тобою ж встановлене.
    Ти владною силою Своєю з нічого все сотворив і заклав початок усього на світі існуючого-сотворив і людину за образом і подобою Своєю й високою тайною освятив об”єднання супружжя як передбачення тайни єднання Христа з Церквою.
    Зглянься, Милосердний, на нас, рабів Твоїх, священним шлюбом з”єднаних, що молять Тебе про допомогу й зіслання на них милості Твоєї, щоб бути їм плідними і побачити онуків та правнуків, щоб до бажаної старості дожили вони й увійшли в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому вічна слава, честь і поклоніння належаться зі Святим Духом на віки віків. Амінь

Господи Боже, просимо Тебе, подай щасливу вагітність,
    легкі пологи і здорових діточок

Ангеліні, Ануті,
    Кенді, Lavazza,
    Melisa, Марічці, Мар’яні, Пупсику (Мар’яні), Марусі, МарянаК,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Tanuchka, tslezinska, Тамара, Taska, Євгенія,
    я_тут,

• Подобається Подобається x 17
  9. Liliyah Romanova

Дівчатка, важлива новина! тут

• Подобається Подобається x 10
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчатка, щиро дякую, що помолились за Тамару... минулого четверга народила прекрасну дівчинку, почувається файно.. дуже переживала, але побила всі рекорди поправки після кесаревого)

• Подобається Подобається x 4
  11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу як буде десь в вас нагода помолитися за нас з малючком щоб він гарно ріс і міцно тримався за маму, а то майбутня мама переживає:) Дякую.

Дівчатка, дякую всім хто молиться, бо вірю, що то тільки спільна молитва помогла нам завагітніти і вірю, що допоможе щасливо народитися нашим діткам!

• Подобається Подобається x 38
  12. галичанка

Господи Боже, Матенько Божа і всі святі, дякуємо Вам, що вислухали наші молитви, дякуємо, за дар материнства для Лідочки! Охороняйте її всю вагітність від всього злого, подайте їй і дитинці здоров'ячка!

• Подобається Подобається x 35
  13. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

в мене є 5 знайомих, яким казали, що вони ніколи не матимуть дітей, а кожна з них стала мамою вже, принаймні, 1 раз; і діточки їхні здоровісінькі. отже, головне вірити! :)

• Подобається Подобається x 23
  14. Liliyah Romanova

Прошу про молитву за Романа й Стефанію та їхнього малесенького синочка, котрий передчасно народився. Най Господь посилає здоров*я мамі й дитинці, а їхньому таткові сили й мужності!

• Подобається Подобається x 29
  15. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчатка, не буду по іменно, бажаю вам всім стати мамочками....головне вірте в це, ваша дитинка вже стоїть на порозі ) просто ше підбирає час коли народитись, свій час.

• Подобається Подобається x 12
  16. kati

kati Well-Known Member

Лідочка, які гарні новини!!!!!!!!!!!!!!!! щиро вітаю вас з чоловіком!

• Подобається Подобається x 4
  17. галичанка

Вислухай нас, Милосердний і Всемогучий Боже, хай за молитви наші буде зіслана благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитов наших, згадай закон Твій про примноження роду людського і стань милостивим Покровителем, щоб з Твоєю поміччю збереглося Тобою ж встановлене.

Зглянься, Милосердний, на нас, рабів Твоїх, священним шлюбом з”єднаних, що молимо Тебе про допомогу й зішли на нас милость Твою, щоб бути нам плідними і побачити онуків та правнуків, щоб до бажаної старості дожили ми й увійшли в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому вічна слава, честь і поклоніння належаться зі Святим Духом на віки віків. Амінь

Святий Тадею! Ти опікун і заступник наш у найтрудніших обставинах. Тому стаю перед тобою і благаю з глибини мого серця: Прийди на поміч мені своїм могутнім заступництвом, бо ти маєш від Бога ласку приходити зі скорою поміччю тим, хто втратив уже всяку надію на порятунок

Згадай, о, всемилостива Діво Маріє, що від віків не чувано, щоб ти покинула будь-кого, що прибігав під твій покров, благав твоєї помочі або просив твого заступництва.
    Ведена таким упованням, Діво над дівами і Мати, удаюсь і я до тебе, приступаю і стаю перед тобою, зітхаючи, як грішниця: Не відкидай моїх слів, Мати предвічного Слова, а послухай їх ласкаво і вислухай мене. Амінь.

Дозволь, о материнства Мати,
    Неплідність в радість обернуть,
    Нехай свій паросток зачнуть,
    Батьки і ми, що хочем діток мати

Милосердний Господи Боже подай радість народження діточок
    Any,
    Валентині,
    Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Карінчик
    Лілії, Ludmilі_Os, Lenusya, Lozanna,
    Mariani (Мар'яні), Maryanochka, Мар'янці,
    NikaLovely,
    Олюсi1985,Оксані, Олесі, Zlju4ka (Оленці), Оксаночці,
    shagkatja, Tela,
    Уляночці,
    Janochkа (Яні), Янусі (Мар'яні), Jarysi (Ользі),
    ШмелЮсиК ...
    Подай їм здоров’я, мудрих лікарів та не втрачати ніколи надії і віри в Твоє Милосердя

Господи Боже, просимо Тебе, подай щасливу вагітність, легкі пологи і здорових діточок
    Ангеліні, Ануті,
    Кенді,
    Лідочці, Lavazza,
    Kitty,
    Melisa, Марічці, Мар'яні, Мар’яні, Пупсику (Мар’яні), МарянаК, Марусі,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Tanuchka, tslezinska, Taska, Євгенія,
    я_тут,

О, Маріє! Божа і моя мати! Твоєму непорочному серцю присвячую моє дитя, що його ношу ще під серцем. Захищай моє дитя,благослови його та дай, щоб воно доступило до святої Тайни Хрещення. Охороняй його в житті та заведи його, Мати доброго Пастиря, навіки до Сина, щоб воно його любило і славило цілу вічність. Амінь!
    О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді мною, бідною рабою Твоєю, і прийди мені на допомогу в час моїх пологів.
    З невимовного благосердя Твого дай і мені, негідній рабі Твоїй, щасливо дочекатися дитини. Даруй мені цю милість, щоб дитина, яка зараз перебуває під моїм серцем, прийшовши до пам"яті, з радістю, подібно до святого немовляти Іоана, покланялась Божественному Господові Спасителеві, що з любові до нас грішних не погордував і Сам бути Дитиною.
    Вислухай Преславна Царице Небесна, смиренне благання моє і зглянься на мене, бідну грішницю, оком ласки Твоєї, не посороми моєї надії на Твоє велике милосердя і осіни мене, Помічнице християн, Зцілителько хворих, Твоїм материнським покровом у час моїх мук і хвороб, щоб сподобилась і я відчути на собі, що Ти Мати милосеря, і щоб я завжди прославляла Твою ласку, яка ніколи не відкидає молитви бідних і визволяє всіх, що звертаються до Тебе в час скорботи й хвороби. Амінь.

Останнє редагування: 12 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 23
  18. галичанка

Мене деякий час тут не буде, тому хочу зараз опублікувати новий список дівчат, за яких будемо молитись в наступну середу: знову є в нас новенькі плануючі та нові вагітні, яким потрібна молитва...

Дякуємо Господи Боже за дар материнства Янусі, успішні пологи і народження дитинки я тут.

подай радість народження діточок

Any,
    Валентині,
    Christі (Христині), kristina (Христині), Chortenia (Юлії), Карінчик
    Лілії, Ludmilі_Os, Lenusya, Lozanna, lydmila,
    Mariani (Мар'яні), Maryanochka, Мар'янці,
    NikaLovely, Nadushka,
    Олюсi1985,Оксані, Олесі, Zlju4ka (Оленці), Оксаночці,
    shagkatja, Tela,
    Уляночці,
    Janochkа (Яні), Jarysi (Ользі), ШмелЮсиК ...

Ангеліні, Ануті,
    Кенді,
    Лідочці, Lavazza,
    Kitty,
    Melisa, Марічці, Мар'яні,Мар’яні, Пупсику (Мар’яні), МарянаК, Марусі,
    Nastynі, Natalia,
    Полуничці,
    Tanuchka, tslezinska, Taska, Євгенія,
    Янусі (Мар'яні) та всім іншим вагітним форумчанкам

Зглянься, Милосердний, на нас, рабів Твоїх, священним шлюбом з”єднаних, що молимо Тебе про допомогу й зішли на нас милость Твою, щоб бути нам плідними і побачити онуків та правнуків, щоб до бажаної старості дожили ми й увійшли в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому вічна слава, честь і поклоніння належаться зі Святим Духом на віки віків. Амінь

Святий Тадею! Ти опікун і заступник наш у найтрудніших обставинах. Тому стаю перед тобою і благаю з глибини мого серця: Прийди на поміч мені своїм могутнім заступництвом, бо ти маєш від Бога ласку приходити зі скорою поміччю тим, хто втратив уже всяку надію на порятунок

Згадай, о, всемилостива Діво Маріє, що від віків не чувано, щоб ти покинула будь-кого, що прибігав під твій покров, благав твоєї помочі або просив твого заступництва.
    Ведена таким упованням, Діво над дівами і Мати, удаюсь і я до тебе, приступаю і стаю перед тобою, зітхаючи, як грішниця: Не відкидай моїх слів, Мати предвічного Слова, а послухай їх ласкаво і вислухай мене. Амінь.

Дозволь, о материнства Мати,
    Неплідність в радість обернуть,
    Нехай свій паросток зачнуть,
    Батьки і ми, що хочем діток мати

О, Маріє! Божа і моя мати! Твоєму непорочному серцю присвячую моє дитя, що його ношу ще під серцем. Захищай моє дитя,благослови його та дай, щоб воно доступило до святої Тайни Хрещення. Охороняй його в житті та заведи його, Мати доброго Пастиря, навіки до Сина, щоб воно його любило і славило цілу вічність. Амінь!
    О, Преславна Мати Божа! Змилуйся наді мною, бідною рабою Твоєю, і прийди мені на допомогу в час моїх пологів.
    З невимовного благосердя Твого дай і мені, негідній рабі Твоїй, щасливо дочекатися дитини. Даруй мені цю милість, щоб дитина, яка зараз перебуває під моїм серцем, прийшовши до пам"яті, з радістю, подібно до святого немовляти Іоана, покланялась Божественному Господові Спасителеві, що з любові до нас грішних не погордував і Сам бути Дитиною.
    Вислухай Преславна Царице Небесна, смиренне благання моє і зглянься на мене, бідну грішницю, оком ласки Твоєї, не посороми моєї надії на Твоє велике милосердя і осіни мене, Помічнице християн, Зцілителько хворих, Твоїм материнським покровом у час моїх мук і хвороб, щоб сподобилась і я відчути на собі, що Ти Мати милосеря, і щоб я завжди прославляла Твою ласку, яка ніколи не відкидає молитви бідних і визволяє всіх, що звертаються до Тебе в час скорботи й хвороби. Амінь.

Останнє редагування: 14 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 18
  19. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчатка, особливо Галичанко, щиро вам дякую за спільні молитви, нашими зусиллями список плануючих зменшується!
    Прошу згадати мене у списку вагітних, щоб малюк ріс здоровим :)
    І до речі за моїми підрахунками, лялю ми створили після поїздки з коханим у Раковець. Правда я змогла пройти лише один круг за руку з чоловіком, далі він йшов сам.

Останнє редагування: 14 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 14
  20. dream

dream Well-Known Member

таки наважусь ще раз понадіятись на вагітність і прошу Вашої молитви :shy:

• Подобається Подобається x 11