Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Дякую за молитву, вона справді робить чудо. Ми народилися вчора о 5 год. ранку. Дитину врятували з тамтого світу, поки що 5 днів в лікарні і надіюсь на все добре. Молюсь надалі з вами.

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. KUSJ

KUSJ мрійлива

На фб є жінка яка хоче зробити аборт, може є бажаючі усиновити духовно цю ще ненародженну дитинку Screenshot_2016-06-05-10-35-30.jpeg

3. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Прошу забрати зі списку вагітних мою подругу Лілю. Народила гарного і здоровенького хлопчика. А також прошу додати до списку вагітних мою подругу Наталю, яка зараз лежить на підтримці.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо милосердному Богу за народження дитини Krasynja (Наталії) і Лілі (подрузі METAMORFOZA) !

«У людей це неможливо, у Бога все можливо»(Мт 19:26)
    «А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!
    Господи Боже, благослови наш шлюб діточками, подай радості материнства

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ми ще в пологовому, до п'ятниці, потребуємо молитви.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  6. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

image.png Дівчатонька! Знаю, що тут всі зібрались, які хочуть стати мамами, але на світ з'явився хлопчик, в якого мама померла, а він потребує любові, тепла. Подумайте, можливо Бог не просто так вам дає це випробування. Знаю пари, які не могли мати діток, а післявсановлення Богподарував їм власних...
    P.S.Помолимось, щоб цей хлопчик знайшов батьків

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

«А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу додати мене (Надія) до списку молитви за здорову й легку вагітність та здорову дитинку. Дякую усім за щиру молитву!

Останнє редагування: 15 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Harmony

Harmony Member

Прошу мене додати до списку (Юля), Дякую

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Serq

Serq Well-Known Member

Дівчатка прошу перенести мене в список вагітних.....дуже прошу особливої молитви бо рік тому була вагітна і плід завмер...всім дуже дуже дякую за спільну молитву...)))молюся з вами

• Подобається Подобається x 8
  11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Прошу перенести мене до списку вагітних :)

• Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Svitlandija

Svitlandija New Member

Прошу викреслити мене зі списку вагітних. Дякую.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  13. TASJA

TASJA Well-Known Member

Прошу забрати мою знайому Мирославу зі списку вагітних. Вже народила дівчинку ))). Дякуємо за молитву.

• Оптимістично Оптимістично x 2
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

Дякуємо милосердному Богу за вагітність Nadinka (Надії), Serq (Лілії), Barnaulka (Ольги) і за народження дитини Мирослави (знайомої TASJA)
    Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 7
  15. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Прошу перенести мене у список ВАГІТНИХ!)))) (Hrustavka)

• Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 1
  16. Roksoljna

Roksoljna New Member

Добавте мене будь ласка в список, хочу молитись з Вами
    Дякую
    Роксолана

17. Orman

Orman Модератор-бомба

в який з них?
    --- дописи об"єднано, 29 Червень 2016 ---

Дякуємо милосердному Богу за вагітність Avanturistka (Оксани) і Hrustavka (Олени)
    Ісусе, на Тебе уповаємо!

Останнє редагування: 29 Червень 2016
  18. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Прошу додати мeнe (Уляна) до списку молитви за здорову і лeгку вагітність. Дякую всім.

• Подобається Подобається x 5
  19. koza

koza Active Member

Прошу викреслити з списку вагітних Марусю (Лесі,Ірині та Марусі (сестер koza) - щасливо народила здоровеньку донечку. Дякую вам дівчата.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Roksoljna

Roksoljna New Member

У список щоб просити Бога про вагітність

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk