Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

усім дякую за молитви, Зоряна сьогодні народила

Останнє редагування: 26 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 3
  2. musja

musja Member

Дуже дякую усім за спільну молитву. Прошу перенести мене Мар'яну до списку вагітних. Також дуже прошу у ці дні за особливу згадку про мене у ваших молитвах, бо є підозра на позаматкову. Вірю, що наш Господь милосердний і усе буде добре
    --- дописи об"єднано, 27 Квітень 2016 ---
    Прошу забрати зі списку вагітних мою знайому Руслану, 10 квітня щасливо народила гарного синочка

• Подобається Подобається x 8
  3. allusya

allusya Well-Known Member

Прошу забрати мене зі списку вагітних. Сьогодні з Божою допомогою народила дівчинку. Всім дуже дякую за молитву!!!

• Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо милосердному Богу за народження дітей Улянка (Уляни), Зоряни (родички nattsol), Руслани (знайомої musja) та allusya (Алли) і вагітність Bize (Ольги) і musja (Мар'яни)

«У людей це неможливо, у Бога все можливо»(Мт 19:26)
    «А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!
    Господи Боже, благослови наш шлюб діточками, подай радості материнства

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Прошу згадати мене сьогодні в спільній молитві і попросити Бога про щасливі пологи для мене і донечки. Я вже в патології, процес пішов. Чекаємо народження сьогодні-завтра. Щиро всім дякую!

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  6. musja

musja Member

На жаль прошу повернути мене до списку за дар материнства

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Orman

Orman Модератор-бомба

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо милосердному Богу за народження дитинки OxyFoxy (Оксані)

«А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 6
  8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Прошу молитви за себе (Христина), щоб все було добре, у вівторок важливе узд і скажуть чи закріпилась вагітність на яку вже дуже довго чекаємо. Дякую :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 5
  9. Serq

Serq Well-Known Member

Прошу додатити мою сестру Зоряну до списку вагітних..чотири роки тому мала викидень...переживаєм шоб випадок неповторився...Дякую..молюся з вами)))

10. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Прошу перенести мене (Наталю) у список вагітних і молитися за збереження другої малечі (сьогодні була на Узд, один ембріончик завмер).

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 2
  11. Serq

Serq Well-Known Member

Дівчата всім хто мають можливість раджу поїхати в Борислав до церкви св.Анни...там знаходяться МОЩІ багатьох Святих,а іменно Святого Домініка Савіо, Анни,Герарда Маєли..і т.д..до них дуже багато приїжають ті які не можуть завагітніти,і я знаю що багато хто завагітнів,навіть знаю жінку яка 10 років немогла завагітніти,після того як поїхала шось два чи три рази до церкви завагітніла і родила здоровеньку дівчинку....також можу сказати за себе що я поїхала один раз і завагітніла після 3-х років шлюбу,але нажаль вмене плід завмер.але я дальше дуже часто з чоловіком їду до тієї церкви,і знаю шо все буде добре...)

12. Orman

Orman Модератор-бомба

Дякуємо милосердному Богу за вагітність Happy Fiancee (Наталії)

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 9
  13. Maksli

Maksli Well-Known Member

Дуже прошу молитви за брата і братову Марію, хай Бог подарує їм радість батьківства! вже майже 4 роки в шлюбі, була операція, після якої лікарі казали, що все буде добре, але на жаль...
    Надіємось на краще і молимось!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Osinnia

Osinnia Member

додайте, будь ласка, братову Наталю до списку вагітних. Дякуємо - обидві - за молитву

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Orman

Orman Модератор-бомба

Дякуємо милосердному Богу за народження дитини Chortenia (Юлії)!

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  16. Perseida

Perseida Well-Known Member

Христос Воскрес! Дівчатка, прошу перенести мене (Ірину) в список вагітних!!! Дякую всім за молитву!

• Подобається Подобається x 9
  17. Serq

Serq Well-Known Member

Дівчатка додайте ще мою знайому Василину в список про дар материнства... Дякую)..молюся з вами...

• Подобається Подобається x 1
  18. Orman

Orman Модератор-бомба

Дякуємо милосердному Богу за вагітність Perseida (Ірини) !

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  19. Serq

Serq Well-Known Member

Молитовні слова бездітної сімейної пари
    Щоб завагітніти, необхідно читати молитву й вірити в те, що все вийде

Ця молитва є дуже сильною й ефективню, багато жінок, що читали її, змогли незабаром завагітніти

«Почуй нас, Божих рабів Твоїх (імена подружжя), Всемогутній і Милосердний Всевишній, так молитвами нашими послана буде допомога Твоя. Молимо, будь поблажливий, Боже, до молитовних слів нашим, згадай Свій закон про збільшення людського роду й будь Заступником нашим, так із Твоєю допомогою збережеться встановлене Тобою жеж. Господи, Ти зміг створити своею силою могучею з нічого всі й поклав усього початок у безкрайньому світі існуючому: створив людини по образу своєму й найвищій таємниці освятив шлюб союз із церквою. Сглянься, Всевишньої Боже, на рабів своїх (імена подружжя), з'єднаних союзом подружнім і благаючих про допомогу Твою, так прийде на нас милість Твоя божественна, так станемо плідні й зможемо ми побачити синів і дочок своїх, до 3-го й 4-го , і до глибокої старості доживемо й прийдемо в Небесне Царство через Господа Бога Ісуса нашого Христа. Амінь».
    --- дописи об"єднано, 1 Червень 2016 ---
    Молитва, що допомагає завагітніти
    Цю молитву потрібно читати жінці перед іконою Пресвятої Богородиці

Щоб зробила свою дію ця молитва її необхідно читати перед іконою Пресвятої Богородиці

«Велика, Діва Богородиця, Пресвята Мати Господа нашого Всевишнього, заступниця скоропослушна наша, до Тебе звертаюся й прибігаю з вірою щирої. Подивися з висоти небесної величі на мене, грішну Божу рабу (ім'я), припадаю до ікони святий, почуй молитву мою смиренну. Прошу, моли Сина Свого, щоб опромінив душу мою похмуру світлом благодаті Божественної й нехай очистить мій розум від чорних помислів, так заспокоїть моє серденько стражденне й зцілить рани глибокі його. Нехай напоумить мене, рабу свою (ім'я), на всякі добрі справи й зміцнить здоровий глузд, так нехай простить все зроблене зло мною й позбавить від вічних мук і не позбавить Царства Свого Небесного. Велика, Богородиця Пречиста, Ти веліла всім, приходити до Тебе із чистою верою, не дай загинути мені в глибокій безодні тяжких гріхів моїх. На Тебе уповаю й сподіваюся на порятунок, і покриву Твоєму доручаю себе навік. Дякую й Славлю Бога нашого, що послав він мені щастя безмірне подружнє. Молю, Діва Пресвята, лише Твоїми молитвами Господь Бог пошле мені й чоловікові моєму дите довгоочікуване, так даруе Бог мені плід мого чрева. Так закріпиться він волею Бога й у славу Його. Поміняй скорботу душ наших на радість батьківську. Амінь».

Молитовні слова, що допомагають завагітніти
    «Пресвята Матірь Богородиця, помилуй мене, грішну рабу Твою (ім'я), і прийми молитву мою, із серцевим розтрощенням до Тебе возносиму, молю Тебе смиренно, даруй зцілення від хворостей моїх, які перешкоджають зачаттю дітей. Амінь».

Молитовні слова про благополучне зачаття
    Цю молитву краще вимовляти на ранкову зорю й з великою вірою
    «Сонячне Благо Господне, Джерело життєвої сили моєї відкрий приношення чарівництва народження нового маленького життя, і читати молитву буду, щоб джерело їй дати
    Господи, прошу й благаю, насить величенну силоміць життя всі частки мої для прояву чуда, зіллються тіла подружні й дадуть основу нового маленького життя. І тоді я буду Богом Всевишнім повністю зцілена від обмежень, і з життєвої силою моєї увіллється в життя дитя живе й здорове. Амінь».

Молитовні слова Святому Духу
    Коротка молитва допоможе жінці завагітніти й народити здорову й довгоочікувану дитину. Читати її бажано щоранку після сну доти, поки бажане втілитися у реальність.

«Чиста крівця небесна, Божественна сила чудесна. Слово будь яка Його справи, а наша молитва до нового тіла. Допоможи Божим рабам твоїм, хрещеним (імена подружжя), матір'ю з батьком породженим, мати дитинчати через 9 місяців . В ім'я Господа нашого. Амінь».

• Подобається Подобається x 6
  20. Serq

Serq Well-Known Member

«О, праведники Христови, святі Ганна й Иоаким, що стоять перед Престолом Небесним Господа Бога. До Вас найсильнішим предстателям звертаюся по допомогу я, Божа раба (ім'я). Молить Всевишнього яко відведе він від родини моєї гнів Свій, по справам нашим грішним, так поведе нас по дорозі покаяння, і на шляху заповідей Божественних затвердить нас. Молитвами Вашими святими у світі сем життя нашу збережете, і у всіх справах допомагайте, так від всіх ворогів видим і невидимих захищайте. Молитвами Вашими прийде щастя до нас у родину, нове життя зародиться, і дитя наше здорове на біле світло появиться. Амінь».