Молитва за материнство й дар материнства

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем галичанка, 14 Січень 2009.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

за питаннями в темі про гв розумію що народила)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А Chortenia хіба не вагітна?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

3. Ассоль

Ассоль Dreams come true

@Orman

4. Orman

Orman Модератор-бомба

я так розумію, як є коли зайти на форум, то можна і в цю гілку зайти. Тут є кілька форумлянок які вже народили і про цю тему зразу забули.
    поправила. Я сама вагалась-вагалась, і таки не туди написала. Сподіваюсь, що скоро знов треба буде переносити )))
    вагітна, але не зголошувалась в список вагітних

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

дівчатонька, дякую всім за спільну молитву. прошу перенести у список вагітних :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. nattsol

nattsol Well-Known Member

прошу додати до списку вагітних мою зовицю Софію

• Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Нині рік відколи Господь Бог подав мені велику радість, радість материнства! Дякую, Милосердний Господи Боже, що вислухав мої молитви, що дав мені силу і віру не здаватись навіть після 10 років, мудрість, і подарував мені моє сонечко, мого синочка!

• Подобається Подобається x 26
    • Зе бест! Зе бест! x 14
  8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Угу, вагітна. Сорі, забула написати, щоб мене виключили зі списку плануючих.
    Не судіть строго.
    І дуже дякую!

Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  9. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

@Orman, я не забула.

Дякую за спільну молитву, ми народилися. Всім бажаю дочекатися на своє чудо.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо, Боже, за вагітність friendly homka(Олі) та народження донечки Valyushonka (Валентини)

«У людей це неможливо, у Бога все можливо»(Мт 19:26)
    «А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!
    Господи Боже, благослови наш шлюб діточками, подай радості материнства

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Подобається Подобається x 12
  11. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Дівчата, сьогодні велике свято Благовіщення і я хочу вас закликати прийняти духовну адопцію і молитися 9 місяців за ненароджену дитину. Помолившись за духовну дитинку, згодом вам Бог віддячить і подарує власних діток. Детальніше про духовну адопцію ви можете прочитати в Інтернеті або пишіть мені особисто.

• Подобається Подобається x 5
  12. hvostata

hvostata Member

Дякую усім дівчаткам за молитву, і прошу перенести у список вагітних.
    А подругу Світлану вилучити зі списку вагітних, бо не без вашої допомоги народила синочка!

• Подобається Подобається x 6
  13. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Прошу забрати зі списку вагітних мою сестру Наталю. Сьогодні народила донечку:) Всім щиро дякуємо за спільну молитву!

• Подобається Подобається x 4
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

Господи Боже, дякуємо за численні отримані дари, за те, що наш список список вагітних росте!

Дякуємо, Боже, за вагітність hvostata (Роксолани) та народження дітей Світлани (подруги hvostata ) і Наталі (сестри Khaleesi)

«А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй:
    "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години.»Мт 15:21-28
    Господи Боже, віримо, бо Ти Всемогутній, і можеш визволити нас від будь якої недуги, розв'язати пути безплідності. Допоможи нам, Ісусе, даруй нам радість втішитись звісткою про вагітність, щасливо доносити та народити дитинку, виховати її в доброті, любові, християнстві.
    Ісусе, на Тебе уповаємо!

Матінко Божа, подай всім вагітним, щасливо доносити діточок в своїх лонах, а як прийде час, легко народити їх

Я дякую Тобі, Господи, за Твоє велике милосердя, що Ти поблагословив мене подружжям і дарував плід, який я зараз ношу у лоні своєму. Це Твій дарунок, Твоє милосердя, любий Господи! Тому я з покірним серцем звертаюсь до Тебе з вдячною молитвою і прошу – збережи те, що сотворив єси і приведи його до благословенного народження.

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  15. Serq

Serq Well-Known Member

Привіт дівчата!Прошу додати мене(Лілію) до списку молитви про дар материнства...дуже дякую..залюбки приєднуюся до спільної молитви!!!

16. YULIIAKHOMA

YULIIAKHOMA New Member

Будь ласка, добавте мене Юлію в список тих, хто бажає завагітніти. Дякую...

• Подобається Подобається x 2
  17. Orman

Orman Модератор-бомба

Ісусе, на Тебе уповаємо!

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Прошу прибрати мене зі списку вагітних. Мій синочок народився 10 квітня. Я дуже вдячна за тих хто за нас молився за нас. Бажаю всім плануючим здійснення мрії,а вагітним здоров"ячка і легких пологів:)

• Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
  19. Arika

Arika Well-Known Member

Прошу додати сестру мого чоловіка Інну до списку молитви за дар материнства. Дуже дякую...

20. Bize

Bize Well-Known Member

Дуже дякую, дівчата, за спільну молитву, перенесіть мене (Ольга) у список вагітних. Господь Бог добрий і милосердний, він чує всі наші молитви