Молитва перед інтимом

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 2 Вересень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Молитва перед інтимом

Знаєте що, не плутайте фарисейство з християнством. І почніть читати Біблію, а не лише релігійну літературу.
    Я вже питала, яка суть вашого повідомлення. ЩО таке первородний гріх і до чого там секс? От ви читаєте релігійну літературу, а елементарних речей не знаєте.
    Щодо сексу, вкотре прошу подати мені цитату з Біблії, що вказує на гріховність сексу. Там сказано чітко, що чоловік і жінка мають розходитися й перебувати в молитві й пості за обопільною згодою. Конкретні дати посту є відносними й я уже писала чому. Крім того, щодо посту є слова, які кажуть, що най ті, що не їдять м'яса, не засуджують тих, хто їдять і навпаки. Відповідно, якщо люди здатні утримуватися протягом 40 днів, то добре, але якщо ні - то це не справа інших їм вказувати. А говорити про те, що діти зачаті в пості є якісь не такі - це фарисейство. Бо не людина для посту, а піст для людини. У фарисеїв же люди існують для правил, а не навпаки. А відомо, як Христос фарисеїв збештав...

• Подобається Подобається x 7
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Борони Боже. Я її захищати не збираюсь бо вона не маленька дитина - сама вміє за себе постояти, мене просто зачепило що ви нічого конкретного не говорите.

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Та то такий християнський підхід. Друг мого ворога - мені теж ворог. :girl_crazy:
    Я від того допису взагалі в шоці. Тобто людей не можна слухати, навіть якщо вони мудрі речі говорять. Якась фанатична віра така, сліпа й глуха... Прости, Господи...

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

а от в мене таке питання, до тих, хто знає - це показово, що таку молитву пропонують саме
    ? тобто, це очевидно зумовлено строгішими правилами католицизму?
    сексом подружжя же ж займається не тільки, коли лягає спати вночі. тобто, щоразу рекомендують проказувати молитву? поки подружжя помолиться - то це практично може дорівнювати утриманню, бо вже і бажання може минути, правда же ж? а отже, це своєрідна рекомендація до аскетичності?
    може, я щось не так розумію, я не настільки підкована теоретино в цьому питанні, але от такі питання виникають

5. Orman

Orman Модератор-бомба

строгішими відносно яких?

не думаю, що це рекомендація для аскетичності, просто коли ви не готові до такої молитви то промовляти її не будете і, відповідно, вона ніяк у вас бажання не відіб'є, а якщо готові, то точно не відіб'є :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Oddly

Oddly Well-Known Member

відносно інших конфесій чи напрямків і різновидів християнства

7. Orman

Orman Модератор-бомба

насправді я думаю, що йшлося про католиків, бо власне католицька церква це запропонувала ну і відповідно радить тим хто до неї належить, а не в зв'язку із більшою чи меншою суворістю правил.

• Подобається Подобається x 3
  8. Liliyah Romanova

Просто Церква пропонує це своїм вірним, іншим вона не може. Так що тут не суть в строгості, а в тому, що це порада своїй пастві. :)
    У християнства нема різновидів. Християнство одне, конфесії та відгалуження від основних конфесій різні.