Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. Текіла

Текіла Well-Known Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

Люблю ще Miss Lomani
    дуже підходить мені цей запах...

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене теж нема улюблених. Вірніше в мене їх багато тих "улюблених". Я тепер для себе вирішила, я йду в Брокар, от вчора напр. принюхуюся:) вибираю, наношу не тільки на ті папірці, а собі на тіло і тоді вибираю, а купувати буду тут http://parfumy.lviv.ua/product_info.php?cPath=41_69&products_id=164
    Бора вже замовляла казала що не підробка, то для чого переплачувати????Через імя "Брокард"

• Подобається Подобається x 1
  3. Liona

Liona Well-Known Member

протестувала я на собі Gucci by Gicci. Не моє :sad: На мені дуже різку "звучать", гарний післясмак аж через 4-5 год :sad: виходить, що для того щоб гарно на мені звучав цей аромат треба ним порскатись на ніч... тоді зранку буде саме те що треба :sad:
    Отже, висновок такий - аромат, як на мене, підійде смуглявим брюнеткам. І самий головний висновок - треба все тестити на собі

• Подобається Подобається x 3
  4. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я чоловікові недощавно подарувала на день народження такий цікавий парфюм. Прийшла до "Брокарду" і попросила щось свіжого, весняного для молодого спортивного мужчини. Зазвичай, перенюхую з десяток запахів, щоб визначитися з вибором. Цього разу нюхнула єдиний запропонований папірчик і прибалділа. Одним словом L'HOMME від YvesSaintLaurent. Рекомендую коханому в подарунок!

• Подобається Подобається x 2
  5. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я до речі теж вибирати парфуми не вмію, приходжу в Брокард, нанюхаюся і хочу все й одразу, тому парфуми купляє мій чоловік, він завжди вгадує на 100 %. Я спочатку боялася йому таку делікатну справу доручати, але він сказав, що він знає, що йому подобається. Нещодавно подарував мені Eau de Parfum II від Gucci, мені дуже сподобались, а кілька років тому подарував мені Donna від Luciano Soprani, їх уже не маю в продажі, але я від них ТОРЧАЛА, залишила собі капельку, щоб насолоджуватися

6. smeet

smeet Well-Known Member

А чи брав хто своїм мужчинам LACOSTE essential.Продавщиця щебетала,що Франція,оригінал,бере в магазині в Угорщині.Я без окулярів не видивився добре,а коли прийшов додому,то вичитав,що Лондон,і відноситься до Проктор енд Гембл ,запах непоганий,але не довготривалий.75 мл і ціна 300грн.Мені здається що за такі гроші мав би бути кращий.Шкодую,що не взяв БОГАРД,або ЖІ ВАН ШІ.Ще непоганий XS.Сайт в і-неті на них є(ч маю на увазі LACOSTE)але більше про нього ьнічого взнати не вдалось.

7. vanilia

vanilia Miracles are real

Не знаю про чоловічі, але я мала колись Lacoste Touch of Pink, то вони теж нестійкі були.
    Так в Угорщині теж магазини є різні, як і у нас :)
    Цікаво тільки чому проктер енд гембл виробляє лакосте.

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а чи користувались випарфумами від фірмочкі шо промишляє мережевим маркетингом L'ambre?
    Була пару раз у них на перзентаціях, так вони там божаться, що низька ціна за парфуми від Boss Woman, Nina Ricci, Givenchy, Cacharel тощо у них можна придбати за смішними цінами (50 мл-130 грн)
    і то є зумовлено відсутністю упаковкиаромата (простий прозорий флакончик без жодних фірмових маркувань), відсутністю реклами(в нас же є продавці-консультанти)
    такє
    можете то сила їхнього переконання, може моя приреченість йти на повідку у хороших рекламістів, змусила мене купитисобі пару пляшечок))))
    і знаєте-таки нічо, до 9 год аромат тримається пристойно:)

9. bora

bora Well-Known Member

Аромат парфумованої води не може триматися довше 6 годин.. А саме духи не можуть так коштувати..Хоча..в Африці де їх розливають можуть і 5 доларів..хіба якщо звідти контрабас..але тоді переправлення мало б коштувати...я б таке не придбала, незрозуміло.

10. vanilia

Lady_Opium, а чому відсутня упаковка ароматів вони не пояснюють? :)
    Це вони просто виготовляють типу клонів на оригінальні парфуми. Якби були серйозними, то б виготовили якийсь свій парфум. Так мені здається. Повірте, запах все одно не такий як в оригіналу, хоч і стійкий.

Додано через 7 хвилин
    А я вчора замовила собі Mexx woman і Miracle Forever. Сьогодні привезли. ТІшуся ними. Тільки Мекс гарний запах, але не дуже стійкий. А міракл фореве подібний до звичайного міракла.

11. Lady_Opium

так, залежності від мімї ароматів, до якої належить

представники тої фірми обгрунтовують подібні ціни наступним:
    1. в нас немає постійних витрат на утримання офісних приміщень, ібо ми працюєм методом прямих продаж
    2. ви платитите не за бренд і його розкрученісь, а суто за ноповнення флакончика
    3.ив не платити за рекламу паріуму, його просування
    4. ив не платитите за саму упаковку
    так вони пояснюють, то впринципі з одного боку, й туповато,а з іншого-я з ними цілком згідна)

12. bora

bora Well-Known Member

З цим я погоджуюсь.:) НЕдобре якось підробляти "чужі" товари, які вже завоювали ім"я та довіру.. Нехай би свої робили дешеві..

13. vanilia

Я згідна з тим, але що собою представляють ті парфуми? :) Хто їх виготовляє? Вони самі? Тоді яка це може бути Nina Ricci чи Cacharel? Це зовсім інші парфуми. Дивно лише те, що вони називають їх під імена відомих брендів.

Додано через 7 хвилин
    ТА можна сказати простіше: якщо їхні парфуми такі хороші, то чому вони прикриваються чужими брендовими іменами?

14. Lady_Opium

майстри парфумної справи, зазвичай, з-під Парижа

насправді кожен аромат має свій номер))
    10-то наприклад Boss Woman
    П. С. жіночкі, що там працюють, і торгують косметикою та ароматами, заробляють стільки ж, скільки і менеджери керівних ланок провідних компаній України:wacko:

15. vanilia

"З-під Парижа"... :)

Але чомусь Boss ніколи не назве свого парфума іменем Chanel.

А вони якраз тим і "виїжджають", що беруть брендові імена, говорять, що насправді вони просто не платять за рекламу і т.д., а люди купляють, думаючи що то дійсно ті бренди :) Інакше в них було б набагато менше покупців.

Додано через 4 хвилини
    Брендові парфуми ціняться не тільки стійкістю аромата, але і самим ароматом, шлейфом, тим, що це не просто аромат, а аромат, який по-різному "звучить" на початковій ноті, ноті серця і кінцевій ноті.

• Подобається Подобається x 2
  16. Jasmin

Jasmin :)

підтримую Lady_Opium!
    моя знайома працює в цій L'ambre... заробляє досить пристойно.
    я теж думала що не варто брати, що аромат не стійкий, та й одна назва мережевий маркетинг відлякує... напевно це через непрофесійних та надто настирливих консультантів...:ninja: :ireful1:

взяла в неї Boss Woman за 130грн... маючи оригінальні Boss Woman я змогла порівняти... :)
    запах не відрізняється абсолютно, стійкість парфумів однакова :)
    зробила висновок для себе: навіщо платити більше???
    незнаю як інші парфуми, а саме ці однаковісінькі з оригіналом . але упаковка інша, як говорилося вище :)
    нікого не агітую, в кожного своя думка... моя така :)

17. 4okoljadka

4okoljadka Guest

Зараз парфумами користуюся рідко, в основному ефірними маслами. Коли мию голову додаю до води кілька краплин, тримається до наступного миття! Люблю "Dior", J'Adore i "мадемуазель" Шанель.
    Раніше від черутті1881 балділа, десь три роки користувалася таким паррфумом, потім "приївся". Потім перейшла на Гуччі -- Енві і Руж, а зараз Келвін Кляйн подобається.

О, я теж міс ломані люблю, але не часто ним користуюсь. На кожен день мені подобаються Дольче Габана Лайт Блу -- додають оптимізму!

18. bora

bora Well-Known Member

Придбала тільки Валентіно Рок"н"роуз і зрозуміла що не моє. Можу продати за 175 грн (парфумована вода 30 мл) або обміняти на інший:)
    Ось опис http://www.bt-parfum.com.ua/index.php?categoryID=3935

дата выпуска: 2007
    характеристика: дерзкий, женственный, современный, элегантный
    начальная нота: ландыш, бергамот, черная смородина
    нота "сердца": роза, гардения, цветы апельсина
    конечная нота: ваниль, фиалка, мускус

Від себе можу додати що теплий аромат, супер для дощової погоди. І дуже стійкі

19. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Bora, я хочу собі купити щось новеньке, вже щоб і на весілля мати. По опису не впевнена, що мені підійдуть, але при нагоду "принюхаюсь".
    Вже читала тут про Comme des Garcons. Чи хтось мав ці парфуми і що може про них сказати?

20. bora

bora Well-Known Member

Дякую, Стрекоза, але я вже їх продала.