Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. AnnaManna

AnnaManna New Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

А я обожнюю парфуми ELIE SAAB. Використовую їх не кожен день, а по великим і маленьким святам)) Просто неймовірний запах....

2. Britney

Britney Домашня посиденька :)

В мене в шафці є купа різних парфумів. Дуже подобаються Miss Dior Cherie, Juicy Couture Viva La Juicy, Gian Marco Venturi Woman. Один час була просто помішана на парфумах Britney Spears. В Дюті фрі скуповувала всі її аромати. Тепер якось перейшло. Взагалі я люблю різні аромати,солодкі, свіжі, квіткові... хіба що не люблю дуже гострі і різкі. На разі млію від Nicki Minaj Pink Friday, купила їх осбі влітку у Відні, де були на екскурсії. Власне не збиралася купувати парфуми, мали вільний час, лазили по магазинах. Понюхала і не встояла - купила, щей подружка купила собі такі самі)))))

3. Insolence

Insolence Living The Dream

Мене якось захопили аромати Jo Malone. Почалось все з фото одної з блогерів в інста, купувала навмання за описом. І далі продовжую їх любити, тільки за одні назви =))

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

приходьте на парфумівку і приносьте понюхати:girl_bye:

по темі: зробила для себе висновок, що більшість моїх улюблених парфумів випущено в 90-х роках. пірамідка там ого-го. люблю парфуми з характером

5. iriwa

iriwa Особлива мама

На сьогоднішній час дуже люблю Ангела Шлессера для неі. Такий унісекс аромат, свіжий, мммм...

6. Arika

Arika Well-Known Member

Дівчата, а де ви купуєте парфуми (через нет відпадає, бо хочу нюхати)? На думку спадає Брокард, Ватсонс.... чи ще є якісь точки ??? (дюті фрі також відпадає....)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мене якось потягнуло до Ів Роше Бузок... Дуже мені комфортно з ним.

8. veronka

veronka зла друзя

то підіть понюхайте в брок, визначтесь і замовте по нету))

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Rush forever

10. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

А я нажаль ще не знайшла того свого єдиного і неповторно:girl_cray:, маю завжди на поличці до 10 ароматів різних, але кохання ні з яким наразі не сталось:girl_blush2:

11. boshik

boshik New Member

12. veronka

veronka зла друзя

гит, сделал гадость - на душе радость:girl_dance: ти ще скажи, що шкодуєш)) я їх ніжно лю вже багато років))

13. darysj

darysj Active Member

У мене сьогодні ось такі[​IMG]
    Люблю не солодкі і трохи чоловічі щоб нагадували:girl_tender:

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

Відповідь: Які парфуми на вас сьогодні?

А я парфумами користуюсь не часто, на роботу тільки дезодорант. А коли кудись іду то тільки Calvin Klein Contradiction. І то так вже 12, скоро 13 років...... Як мені на 20-річчя їх подарували, так нічого іншого і нового "носити" не можу. А як деколи з"являється бажання змінити запах, заходжу в магазин, нюхаю, розгублююсь, розумію, що те все на мій контрадишин не схоже і нічого не купую.... Може хтось фанатів від цього запаху, а потім знайшов щось інше? не порадите?

бо, чесно кажучи, купити ці парфуми з кожним роком стає все проблемніше (правда, мені флакончика на рік-два вистачає). Бо у великикх фірмових магазинах вони давно не продаються, хіба можна шукати у маленьких крамничках, зі старих запасів...

15. veronka

veronka зла друзя

маю пораду - купіть зразу кілька флаконів, бо потім стане рідкістю і за значно вищу ціну
    зі. Раш

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Знаю цей запах і люблю, у чоловічій версії теж супер, а Truth Кляйна пробували ? Хоча, нажаль, теж уже трохи "раритет".

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

нічо не пробувала. продавці, коли чули що я хочу, намагались різні "кляйнові" парфуми тулити, але ж мені головне не "кляйн", а запах... подивилась я на свій флакончик, мені його (тими темпами, що я користуюсь) ще на півроку вистачить. До речі, колись чоловік (коли ще чоловіком не був), хотів догодити і шукав мені ці парфуми. Але ж не по маленьких магазинчиках, а у фірмових. То в Магнусі йому продали туалетну воду. Флакончик такий самий, тільки в 10-15 разів більший за парфуми. Запах ніби однаковий, а от на тілі -- вапше не то...... Шкода, бо цю туалетну воду нині не так важко знайти, як парфуми

18. veronka

veronka зла друзя

парфуми в значенні духи чи парфумована вода?

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

духи. такий малюсінький, як помада, флакончик

20. magic

magic Well-Known Member

мої улюблені парфуми вже кілька років Nina Ricci Premier jour. пробувала багато інших від Nina Ricci, але ні одні так не захопили мене) зараз в пошуках нових улюбленців, але наразі нічого до серця не припало..шукаємо далі..