Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

я вроді колись такі бачила на Франка в Ароматі-2000

2. Sisel

Sisel New Member

Мої улюблені -це Affection від Мері Кей.

3. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Останнім часом підсіла на важкі.. Пако Рабане Black XS ... старішаю мабуть....

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Мені чоловік спрезентував вчора парфуми Miyabi від ANNAYAKE. Запах трохи засолодкий, як для мене, але мушу тепер пахнути ними як майська роза, бо образиться.:girl_in_love:

5. suhajka

suhajka New Member

Мені теж переважно не подобались ті парфуми, що чоловік дарував...

Не люблю східних,пряних,солодких задушливих і пудрових ароматів.Скоріше б чоловічими користувалась.А зараз балдю від Dsquared² SHE WOOD
    "...Это ароматное выражение жизни и соблазна Природы. Непохожий на все остальные, сияющий и пьянящий.Гармония трех аккордов: света, сока растений и деревьев.Сладостное единение с природой. Природа и свобода. Чувственность и страсть. Жизнь и тепло.Эхо забытых ощущений. Приглашение в уютный тихий уголок природы, пробуждение чувств и желаний..."

Ах, можна прибалдіти від одного опису...:kiss:

Останнє редагування: 22 Вересень 2010
  6. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

супер, балдзю від них, УЛЮБЛЕНІ, а ще тепер дуже подобаються Gucci Eau De Parfum 2 Основні ноти: мандарина, гіркого апельсина, чорної смородини, фіалки, ожини, жасмину, кедра

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Кілька років поспіль користувалася Moschino Funny, а влітку коханий подарував chanel eau tendre...і все...підкупили мене одразу...я просто у захваті! обожнюю їх! [​IMG]

8. suhajka

suhajka New Member

Ці я теж довго тестила, оригінальна коробочка і бутля,цікавий запах, але останні нотки все ж таки солодкі, не для мене.

Ще подобаються ось ці жіночі:

9. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

в штатах придбала ці парфуми Giorgio Armani - Acqua di Gioia і я просто в захваті від них,дуже класний і свіжий аромат!

Вдохновленный летними каникулами, проведенными на южных островах, Армани создает Acqua di Gioia – соблазнительный морской аромат.
    Прозрачный, воздушный флакон, выполненный в классическом стиле линии Acqua, он словно поет оду воде – главному источнику жизни. Композицию Acqua di Gioia можно сравнить с характером свободной и сильной женщины, которая пребывает в гармонии с собой и окружающим миром. У нее есть свой заповедный райский уголок, где она любит проводить время, чтобы расслабиться, отдохнуть и набраться сил для новых свершений и побед!

Год создания: 2010
    Семейство: цветочные
    Начальные ноты: листья мяты, лимон, морской аккорд
    Ноты сердца: розовый перец, жасмин Sambac, пион
    Ноты шлейфа: кедр, лабданум, карамельный сахар

10. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А мої улюблені (вже років 10) - Aqua Allegoria Herba Fresca, цитрусово-м'ятний, пронизливо свіжий

Ще постійно в ходу Elizabeth Arden Green Tea, решта - під настрій.

11. cherrygrain

cherrygrain New Member

Ось цими я найчастіше користуюся, хоча не можу сказати, що знайшла для себе ідеальний запах. Вони трошки солодкаві, але є в них і щось свіже.

12. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

В мене мама любить Коко Шанель Мадемуазель...
    У мене на разі три ходові баночки:
    Ів Роше - Evidence, Amour-Amor від Кашарель (забула як пишеться:girl_flirt:) та
    Ice Touch від МЕХХ.
    То на різні випадки, залежно від настрою. По святах у мене Амур-Амур - найкращий зі всіх, що я колись нюхала :girl_in_dreams:

13. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

Я на кожний день користуюсь "Донною", а на вихідні та свята BLUE Антоніо бандераса
    А хтось зустрічав парфуми Елізабет Тейлор

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Yeremiya,

15. Coshitce

Coshitce Member

Найулюбленіші Jaїpur (Boucheron) , Allure (Chanel)(версія eau de parfum), а на щодень Voile d'Ambre (Yves Rocher).

16. Talka

Talka New Member

Ой,а я балдію від Cerruti 1881 [​IMG][​IMG]

17. Aurora

Aurora New Member

Подарували мені туалетну водичку, тепер нюхаю і балдію (маю слабкість до чоколядових запахів :girl_tender:)
    Dark Extacy by La Perla
    Fragrance Notes:
    Vanille,Rose,Mexican chocolate,Praline,Woodsy notes,Licorice

18. Редвумен

Редвумен Active Member

Miracle - the best!!!

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

о,я обожнюю ці парфуми. Вони у мені пробуджують ностальгію:girl_in_dreams: мені такі чолвік колись дааавно подарував на день Валентина.І навіть ще трошки їх є,але більше я їх просто нюхаю :)

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

На сьогодні мені подобаються La Perla Charme:kiss: