Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

Ні, спробувала у сестри.

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

а де вона купувала? це оригінал?

3. MYR

MYR Member

Мені також, вже 3 роки користуюсь, перші купила, бо реклама сподобалась:girl_haha:

4. Текіла

Текіла Well-Known Member

У меня Жадор також одні із улюблених!

5. Miltonia

Miltonia New Member

Жадор це класика!!! Їх неможливо не любити! Правда не всім вони підходять!

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Dior Addict Shine ще класні від Діора! Так хочу щоб мені їх милий подарував, а він щось морозиться! :girl_sad::girl_sad::girl_sad:

6. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

І я також :girl_in_love: і люблю з нотками ванілі. Зараз користуюсь- Moschino Love, були схожі до того D&G Light Blue... Дуже хочу Cacharel Amor або Скарлет :)

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Вона купувала їх у Польщі.Думаю оригінал.

Я також так перші купила. Всі ми -жертви реклами:girl_wink:

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

CHRISTIAN DIOR J'ADORE мені подобаються, правда спогади викликають не з приємних, колишній кавалєр колись запрезентував таке то...
    Я тепер марю такими духами-Escada Marine Groove -як понюхали їх з Кольоровою в Брокарді прибалділи
    Ось характеристика
    Женский парфюм построен на смешении обертонов спелых фруктов и благоухающих цветов, что позволяет воссоздать солнечное настроение когда кажется, что целый мир беззаботно ликует и резвится. Присоединиться к зажигательным пляскам лета приглашает целый оркестр, где каждый свою партию виртуозно исполняет сочный пассифрукт, пион, мускус и жасмин

Escada Marine Groove — это сладкий и искрящийся аромат, который хранит дух самого солнечного времени года. Вне зависимости от прогноза погоды и настроения новый аромат всегда готов добавить ярких эмоций в вашу жизнь.

Парфюм представлен в обтекаемом флаконе, словно созданном самой природой. Упаковка аромата украшена яркой и жизнерадостной зарисовкой из летнего кинофильма, снятого в стиле 60-х годов.

9. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

А які вони на що схожі, свіжі чи солодкі? фруктові чи квіткові? мені просто недавно знайома пропонувала купити на пробу на пополам а я без занюху щось не ризикнула, думаю може ще не пізно...

ці парфуми є на відомому сайті "клубнічка", де точно оригінальна парфумерія але там здається не так просто замовити.

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Вони мені такі фруктові, сонячні не нудкі, коротше класні.

11. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Грильяжко, а скільки вони коштують?

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

13. Anaid

Anaid New Member

Мені подобаються Armani Code,користувалась ними десь два роки та трохи вирішила змінити.Останнім часом користуюсь Calvin Klein Escape та Calvin Klein Eternity.

14. wind

wind New Member

Я купила собі у них D&G Light Blue - задоволена на всі 100%! Переконалась, що це оригінал, буду і надалі там купувати. Сервіс супер, доставили додому на другий день:girl_smile:

15. Julietta

Julietta Member

Роман между женщиной и Eclat d’Arpege – далеко не мимолетный флирт. Ваши чувства останутся столь же нежными и чистыми, как впечатление от первой встречи. Этот аромат никогда не покинет вас, пока вы остаетесь самой собой, он будет сопровождать вас повсюду, подчеркивая все грани вашего обаяния. Ваша женственность, чувственность, непосредственность и элегантность – вот качества, которые ценит ваш аромат. И он доказывает свою преданность день за днем, каждую минуту! Вы будете переживать свои чувства снова и снова и сохраните их навсегда. Потому что верность – основа любви…

Як про мене написано :girl_haha:

Вже декілька років користуюсь лише ними :girl_spruce_up: Батьки подарували їх на 18річчя і попали "в точку" :girl_claping: Я закохалась одразу і надовго :girl_in_love:

А ось і вони, мої улюблені Eclat D'Arpege :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

16. Kleo

Kleo New Member

А мої ці [​IMG], хоча зараз чоловік подарував теж Versaci але New Woman такі [​IMG].
    Обидва запахи мені дуже подобаються. Колись довший час фанатіла від D&G Blue Light

17. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

дівчата, купила я в Києві в DUTY FREE парфуми NINA RICCI Ricci Ricci
    до цього купляла їх в Брокарді (думала не підробка) , тепер порівняла з купленими в DUTY FREE - в Брокарді 100% підробка

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

19. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а чому не навпаки?:girl_flag_of_truce:
    заходите в тему "Де ми плануємо відпочивати влітку", знаходите того, хто збирається за кордон, і пишете йому в ПП списочок:girl_haha:

до речі, чому б не замовляти на Сефорі?! Благо в нас є Гуцуляночка:girl_flirt: