Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

точно про мене!!люблю поєднання такого літньо-весняного, квіткового з свіжстю і легкістю! От Nina Ricci Nina якраз дуже під це підходить, та й Very Irresistible Givenchy також!!:girl_tender::girl_tender::girl_in_love:обожнюю їх...

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і в мене получилось таке "Ты – девушка-праздник, и твои духи похожи на тебя. Ароматы лета, красочные, вкусные и сочные, но в то же время очень нежные, бодрят и поднимают настроение. В этих ароматах романтика и женственность сочетаются с ощущением спокойствия и гармонии. Чистые и свежие как цитрусы, мягкие и теплые как персики, благоухающие композиции дарят тебе и окружающим улыбки. "

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

RedAngel, а де купували парфуми Viviene Westwood? Їх в наших магазинах не бачу,а колись мала Boduoir i зараз би мала бажання їх купити,а через наші нет магазини боюся підробки.
    Зараз користуюся Insolence by Guerlain.

4. rafaelka

rafaelka New Member

В мене тема парфумів, теж специфічна. Підібрати важко. Взагалі проблема вибору для мене нестерпна. І тому приходиться вибирати те що завжди - Versace Bright Crystal. А ще прикупила cheapandchic MOSCHINO light clouds - такий приємний аромат, ну хоч щось нове. Ще дуже хочу вечірні, може стануть в пригоді ваші дописи, попробую щось підібрати незвичайне і щоб запах запам’ятовувався. НЕ люблю солодких, і надто свіжих.

5. RedAngel

RedAngel New Member

bioland7, купувала в київському інтернет-магазині. взагалі не думаю, що парфуми Вів"єн підробляють - вони надто "непоширені" в СНД.

6. Котя

Котя Оптимістка :-)

+1000
    Теж їх дуже люблю.

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хто бачив ось такі парфуми і де??? Дуже подобаються,але неможу знайти
    Hermes Un Jardin Sur Le Nil[​IMG]

8. мамочка

мамочка Well-Known Member

а це мої улюблені [​IMG][​IMG]

9. bioland7

Отут знайшла http://www.perfumer.net.ua/pi/manufacturers_id/4/products_id/1752

10. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А ще є на www.parfumy.lviv.ua Оті Гермес Сади Нілу.

11. ola-lyola

bioland7, Protskiv дякую. А ви замовляли на сайтах парфуми? Вони оригінальні?
    Я ніколи не замовляла через сайти, маю трохи сумніви щодо якості, бо ціни досить низькі?

12. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Я, власне, замовляла на отому сайті львівському. Здається, це оригінал. Принаймні, всі ознаки співпадали. Замовляла і підробку. Свідомо. То називалося Голландська ліцензія. Ну там і якість відповідна.

13. bioland7

Я б не сказала, що ціни досить низькі, якщо маєте можливість то за кордоном можна значно дешевше знайти...І ще візьміть до уваги, що як правило наші інтернет-магазини ставлять також асортимент інших партнерів-магазинів, таким чином збільшують свій асортимент і покупців.

14. Viola

Viola Well-Known Member

Слухайте, дівчаточка, ось уже 3 роки живу з ним - своїм запахом - L'instant de Guerlain, і вже, ви знаєте, навіть є мінімальне бажання зради... так нема достойної заміни! То запх не такий, то стійкість під сумнівом... Я зрозуміла одну істину - який би пречудовий запах не був, якщо він не тримається хоч кілька годин і не дає шлейфу, то нідочого такі парфуми! Не варто й тратитись.

От, останнім часом поглядаю на Flore від Guccі... Що мислите про їх стійкість?

А щодо інтернет-магазинів - недавно сама на свій же ризик і страх купила в них флакночик мої Герленів... і що ви думаєте? Ідентичні як з Брокарду, тільки дешевші на гривень 200. Я тут замовляла - http://bt-parfum.com.ua/. Сайт, як я бачила, вже блимав у цій темі.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

тематичний офтоп:

"Он: Вчера Санек духи новые купил. Она: Как называются? Он: гуси-гуси какие-то... Она: Gucci by Gucci?"

16. Vittoriya

Про стійкість не знаю, але від запаху просто млію...:girl_in_love: Власне думаю їх собі зараз придбати тут.

17. ola-lyola

І знову я зі своїми Hermes Un Jardin Sur Le Nil ну ніде немає, навіть на сайтах... Я вже думала плюну і піду куплю в Брокард, а там "продали недавно останню пляшечку"... але я так часто це чую, що в мене таке враження що "останню пляшечку щойно" продали всі магазини... Може хто їде кудись через дьюті фрі, ну дуже їх хоочуу!!!!

18. RedAngel

RedAngel New Member

знаю де можна дістати Hermes Un Jardin Apres la Mousson 100 мл тестер. якщо цікавить - пишіть ПП

19. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Затестила Secret Obsession Calvin Klein.... ду-у-у-у-же сподобалися.... хоча постійно в Армані Код...

20. Vittoriya

а як це 100 мл тестер?:girl_crazy: Це те, що в неті продають, типу оригінал, але дешевше. бо не в фірмових баночках? Я б на таке не купилася...