Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. Lola

Lola Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

Тоді треба їй написати, що над обслуговуванням їм ще працювати і працювати, і клієнтів оцінювати не за зовнішнім виглядом і пафосністю. Бо як не дай боже, прийду до них в джинсах і спортивній куртці, то ставлення чомусь різко погіршується:xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  2. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Золоті слова! Дійсно, цим вони грішать і то дуже сильно!!! До мене навіть не підходили, а стояли в куточку і хіхікали, дивлячись у мій бік. Хоча виглядала нормально. Звичайно, я не є гламурна дама. Нормальна людина. Може, про щось своє теревенили і це вийшло так випадково. Але погодьтеся, неприємно: зайшла в будній день в магазин. Людей у ньому майже нема, а продавці потенційним клієнтом не дорожать!:confused:Навіть і не хочеться в такому магазині щось купувати, будь воно там тричі золоте!

• Подобається Подобається x 10
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Я минулого тижня купила собі Versace Bright Crystal - 30ml, отримала подарункову картку в мережі Брокард і вибрала саме ці парфуми, пробувала у подруги і дуже сподобалися!Кажуть - якщо не замічаєш їх на собі - значить твої!!!До того мала Nina Ricci, а до тих ще щось типу такого свіженького - Hugo Boss woman (сіро-біла упаковка), Dolce Gabana (голубий)....полюбляю міняти запахи, але все одно тримаюся одної лінії - не солодкі, і не важкі...ось такий мій смак:))

• Подобається Подобається x 5
  4. Х11

Х11 миється в бані

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Може хтось хоче "позбутись" Армані Код(чол.) або Аква Булгарі (чол.) З задоволенням придбаю їх у вас. :)

5. Xenka

Xenka Well-Known Member

Щодо Брокарду, то цілком з вами згідна, ніякої поваги до людей немає, там просто відношення своєрідне орендна плата зашкалює от вони і домальовуюють нулики до справжніх цін. А насправді дівчата майте на увазі що всі "духи" і т.д. з їхнього асортименту ідуть на Україну в якості 4-го !!! розливу, тому економніше купити на базарі чи у маленбкому магазині і це буде те саме тідьки дешевше. Щодо "Едему" то я там завжди купую навіть поприте що коханий добре знає людей з Брокарду.

• Подобається Подобається x 2
  6. НАТКА З РОГАТКИ

НАТКА З РОГАТКИ Well-Known Member

А в мене "PURE WHITE LINEN" від ЕSTEE LAUDER , і "CLINIQUE HAPPY" від CLINIQE. Другі більше подобаються, але і ті і ті тримаються дуже довго. Але яїх не купувала у Львові, мені мамина подруга привезла з Америки. я дуже - придуже задоволена!!!!!!!!

7. Xenka

Xenka Well-Known Member

А я і до того і веду, просто колишня одногрупняця живе у США і працювала у косметичній компанї от вона мені і відкрила очі на стан справ.

8. Дана

Дана Well-Known Member

О я відвела собі душу, маю три нових аромати:xaxa:
    Christian Dior Pure Poison Elixir
    Armani Code Pour Femme
    Valentino Rock `n Rose Couture
    Усі вони зимові, усі солодкі і всі мені страшенно подобаються, діорівські то парфуми на вихід, театр, ресторан чисто вечірні парфуми, валентіно подобається мені своєю ніжністю, при тому що парфуми не легкі, а армані код здивували досить приємно, такі аромати не притаманні Армані, цей аромат мені дуже подобається не так як діорівський але діорівський на роботу не одінеш:confused: то армані гарна альтернатива.:)
    На рахунок де купувати парфуми, маю парфуми куплені і у нас і з дюті-фрі, і куплені в Франції, не можу сказати що парфуми куплені в Парижі і в Брокарді дуже чимось різнилася ні по аромату, ні по стійкості, в ціні так, наші дорожче, я люблю парфуми з дюті фрі - ціна, якість + можна купити такі парфуми котрі у нас ще в продажі нема.
    Xenka А що ви маєте на увазі під такою фразою А насправді дівчата майте на увазі що всі "духи" і т.д. з їхнього асортименту ідуть на Україну в якості 4-го !!! от у мене є дві баночки Пюр Пуасон Діорівські одні з Брокарду інші куплені в аеропорті Орлі(Франція), я не бачу різниці, ні по упаковці, ні по якості виконання і головне в самому ароматі, одинаковий аромат, пробувала пшикнути на дві паперові смужки, тримала окремо в різних місцях, стійкість і аромат у них ідентичні.:confused:

• Подобається Подобається x 3
  9. kati

kati Well-Known Member

і в мене остання покупка Valentino Rock `n Rose- балдєю...

• Подобається Подобається x 1
  10. НАТКА З РОГАТКИ

НАТКА З РОГАТКИ Well-Known Member

А ДЕ САМЕ ТОЙ ЕДЕМ?

11. mayscream

mayscream Well-Known Member

І в мене поповнення колекції на тепленьку Ніну Річі Премьєр Жур...балдю.Ще хочеться себе потішити Есті Лаудер Тубероуз,але мабуть зачекаю до новорічних свят,може до мене дід мороз завітає;-)

• Подобається Подобається x 6
  12. katkas

katkas Well-Known Member

І я балдююю! :xaxa:

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

то мої перші духи.. просто абалдєнно!:clapping:

14. Liona

Liona Well-Known Member

Нещодавно з"явилися у моїй колекції "Miss Dior Cherie", то чоловік тааак балдіє :)

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Приніс мані добрий Миколайко парфуми "Benghal" від Lancome .
    Кульненькі ! :)

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А я собі купила Сhanel Mademoiselle а сестра з Голандії на Миколая передала СК Euphoria (дуже давно мені подобалися вже). То я така довольна як слонь:)

17. ІрОчКа_МаЛеНьКа_ZіРоЧкА

ІрОчКа_МаЛеНьКа_ZіРоЧкА миється в бані

А я люблю солокі,ніжні,цитрусові,м*які і приємні духи.......типу Ніни Річі......а в мене ше колись були духи...просто БОМБА!!!!!не асоціюютьтся з жодним вищесказаним словом, називаються Ріо-Ріо.......Справжній феєрверк :D:clapping::radist::D:D:D

18. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Відкинула всі парфюми, вони мене дратують останнім часом. Як на собі, так й на інших... Кажуть з рокам так буває, й воно раптово приходе...

19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Для мене теж кращий запах - відсутність запаху... Хоча інколи шось пшикну...

20. Irusya

Irusya Well-Known Member

Про відсутність запаху. Їхала сьогодні на роботу, в поїзді, поряд сиділа молода дівчина років 20-23, гарна на вигляд, пристойно вдягнута і.... скинула чоботи... щоб полежати на верхній полиці... Боже, я чуть не зомліла..