Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. Marianka

Marianka Well-Known Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

А я люблю Кenzo Flower :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliya

Liliya Well-Known Member

Наомі Кембел

3. NASTINA

NASTINA миється в бані

Моschino - I love love

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

212 Кароліна Херрера
    а чоловічі дуже подобаються Фаренгейт від Діор, і Шанелівські (чорна коробочка, не памятаю назви)

5. vanilia

vanilia Miracles are real

А я з чоловічих дуже люблю Dior High Energy i Moschino Friends. :)

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Пішла я в п'ятницю по нові перфуми. Хотілося чогось трошки свіжого, трошки солодкого... Перенюхала майже всі, що були, від Givenchy, але щось ніщо під настрій не підійшло, потім ще Burberry. Сподобався мені Davidoff Cool Water Freeze Me, але потім в око впало відділення Estee Lauder. Там я й застрягла надовго (10 хвилин це для мене довго) і знайшла свій "настрій" і запах літа - Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze.

Правда, я купила утричі більшу бутлю. :shy: Трошка багато на них видала, але якщо врахувати, що купила на промоції ще й торбу, дві косметички, креми та набір косметики, то цілком недорого. Але от досі настрій хороший після таких закупів. Особливо тому, що мені то все зайняло яких 30 хвилин. А зате скільки всього накупила... [​IMG]
    А запахом насолоджуюся щодня. Обожнюю його!
    Ось знайшла опис.

Останнє редагування: 9 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 4
  7. Kasia

Kasia Well-Known Member

шикарний опис. треба десь понюхати. люблю свіжі аромати

8. Liona

Liona Well-Known Member

А мені на днях папа спрезентував Christian Dior Addict 2 . Ну дуже сподобався :y:

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

:)у мене лише два улюблені запахи-Флаувер (кензо)та ДРИМ ЛАЙФ(ейвон).так що проблем з вибором мені парфумів у коханого немає!!!!

10. Alias

Alias Well-Known Member

А я ще "своїх" не знайшла:sad:Спочатку аромат подобається, а через деякий час я його не можу переносити.Тому ніколи не купую великі флакончики.

11. Натуся

Натуся Well-Known Member

А мені дуже подобалась банальна водичка від Avon, Wink називалася.Чоловік приходив з роботи обнімав і так класно казав : "ММММ...Як ти класно пахнеш!",я кажу:"Чим це?"(сама знаю,що Wink),а він каже : "НАТАЛКОЮ"....Але їх чомусь зняли з виробництва,а аналогічного запаху не можу знайти навіть з дорогущих парфумів:sad::sad::sad::sad::sad:

12. Summer

Summer Well-Known Member

мої улюблені, все залежить від погоди, настрою. Оскільки зараз осінь, то люблю теплі запахи Ніна яблучко, ВВ Лондон, а так просто обожнюю Гіппноз та Живанши :) на літо Москіно, зелений чай :rolleyes:

13. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Ймовірно, то були MASAKI MATSUSHIMA "Masaki/Masаki"

14. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Апельсинкою не апельсинкою, а цитрусовими пахне Armand Basi In Red. Але беріть парфумований, в червоному флаконі, бо туалетна водичка в прозорому то бліда подоба. І стійкість слабнька.

• Подобається Подобається x 2
  15. bora

bora Well-Known Member

До речі, мабуть в кожного є запахи які йому ніяк не підходять. От я і нагадала, що є цілі марки від яких мене нудить. Тяжкі як Valentino, то всім зрозуміло, а от такі стосунки в мене ще з MASAKI MATSUSHIMA.:sad: Як все виявляється індивідуально.
    А колись пшикнулась Шанель алюр - то такої кількості бажаючих дізнатись - що за запах не бачила ще... А я його вважала ароматом для старих:confused:

16. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Мені про Valentino хіба зрозуміло, що кобітам віднімає мову і атрофується нюх, коли вони бачать баночку Rock N Rose Cuture - що не кажіть, надзвичайно красива річ. Правда, засолодка і заважка, я не змогла ними користуватись.
    Сhanel чомусь теж вважаю "нафталіновими" ароматами, для тих кому далеко "ЗА...":xaxa: Виняток хіба що Chance, а зелена фрешка мені взагалі сподобалась.
    На днях "занюхала" YSL "Elle" - легкий, ніжно свіжо-солодкий, з ледь відчутними квітковими та тютюновими нотками. Але, це скоріше літній аромат.
    Допшикую "Ніну", і перебуваю в стані пошуку чогось оригінального...

17. Злата

Злата Well-Known Member

Може порадите мені, що нюхати, бо до цих пір не можу обрати собі парфуми
    лиш заходжу в відповідний магазин, через хвилин п'ять починає нудити. боліти голова... а так хочеться гарно пахнути, якимось свіжим ніжним тонким не надто солодким ароматом
    вже ходили з чоловіком і обрали два, попросили продавця напшикати пробним на руку і через годину запах розподобався
    а коли вибирала сама і щось більш менш подобалося, то на другий день виявлялося. що це дуже солодкий запах і цілі банки ішли в фонд подруг або родичів

а так хочеться гарно пахнути, може справа в тому, що у мене надто гострий нюх?

18. Натуся

Натуся Well-Known Member

В мене якраз зараз є Гіпноз,запах подобається,але всеодно відчуваю його на собі і то дуже довго...А ще є Шанель Шанс,але всеодно то все не моє...Хочеться чогось фруктового...Але не приторно-солодкого,бо такими духами душуся...:confused:

Дівчата,хтось купував духи в інтернет-магазинах?Що ви думаєте про цей магазин?(Нічого спільного з рекламою,сама його не знаю,просто знайшла в гуглі )

Останнє редагування: 3 Жовтень 2008
  19. bora

bora Well-Known Member

Купувала через http://www.parfumy.lviv.ua/. Бо він львівський - того ж дня і привозили. 10 грн доставка здається була. А щодо решти - не знаю..Книжки через нет часто купувала - то жодного разу не надурили. Це факт.

Але знову ж таки - зі львівських можна спитати за будь-що..а до київських які претензії виставиш.

• Подобається Подобається x 3
  20. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я їх теж дуже любила, а ще CRYSTAL, від Оріфлейм